teodor_ch Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Αγόρασα το ένα HP Probook με win7 pro και λέω να βάλω win10 pro. Δεν έχω ιδέα απο τα efi bios και τα καινούργια κλειδιά των windows. Επίσης θα προσθέσω νέο M2 ssd οπότε τον εργοστασιακό σκληρό θα τον φορμάρω για να φύγουν τα 2-3 μικρά partition. 1) Τί να κρατήσω? 2) Τα κλειδιά για win7/win10 πού τα βρίσκω?
soteras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Τα 10 έχεις ακόμα διορία 15 ώρες να τα πάρεις δωρεάν από τι ms που τα δίνει μετά αγορά
Ghost_Rider Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Τα 10 έχεις ακόμα διορία 15 ώρες να τα πάρεις δωρεάν από τι ms που τα δίνει μετά αγορά τα βασανιστηρια συνεχιζονται δλδ...
teodor_ch Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Τα 10 έχεις ακόμα διορία 15 ώρες να τα πάρεις δωρεάν από τι ms που τα δίνει μετά αγορά Σε ευχαριστώ, αλλά στο κουτί γράφει ότι έχω licence και για τα δύο και ότι είναι προεγκατεστημένα τα 7. 2 This system is preinstalled with Windows 7 Professional software and also comes with a license and media for Windows 10 Pro software. You may only use one version of the Windows software at a time. Switching between versions will require you to uninstall one version and install the other version. You must back up all data (files, photos, etc.) before uninstalling and installing operating systems to avoid loss of your data.
soteras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 τα βασανιστηρια συνεχιζονται δλδ... Χεχε απλά βάλτου να κάνει όλα τα update που υπάρχουν σιγά.Αλλιώς νομίζω υπάρχει ένα προγραμματάκι το upgrade advisor που κα ταβάζει απευθείας
teodor_ch Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Το πώς να βάλω τα 10 το γνωρίζω. Τα κλειδιά που βρίσκω δε γνωρίζω. Είναι μέσα στο bios? Ή στα 2 έξτρα partitions?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα