Προς το περιεχόμενο

Elder Scrolls: Legends

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικα παιζω αρκετα αλλα χτυπησα εναν μινι τοιχο στο rank 6

Αρχισα να χανω αρκετα , μιας και παιζω με starter deck με upgrades αλλα αντιμετωπιζω και καλυτερα decks/καλυτερους παικτες 

Μιας και δεν υπαρχει casual game στο παιχνιδι atm , παιζεις μονο ranked και επειδη δεν υπαρχουν πολλα ατομα στη closed beta παιζεις με rank 4 αν εισαι πχ rank 7 που δεν το λες και ιδιαιτερα δικαιο αλλα προφανως ειναι λογω ελλειψης παιχτων 

Κατα τα αλλα ειναι grind κι αυτο αν δεν ανοιξεις πορτοφολι

Στις 3 νικες παιρνεις καποια gold και 1 καρτα ( με chances για pack ) . Σε καθε lvl παιρνεις random καρτες reward και σε συγκεκριμενα levels σε αφηνει να κανεις upgrade καποιες καρτες

Απο αρενες εχει 2 modes . Versus και Solo

Η versus ειναι η κλασσικη που ξερουμε απο HS μονο που νομιζω οι max νικες ειναι 7 στο ES , εχει καλυτερα rewards συγκριτικα απο το HS αλλα ειναι και πιο δυσκολο να να πας infinite . Η solo τωρα ειναι interesting , παιζεις vs AI που οσο κερδιζεις το final boss γινεται ολο και πιο δυσκολο , κανει plays που το AI του HS δεν θα τα εκανε ποτε πχ και τα rewards ειναι καλουτσικα . 150gold κανουν και οι 2 για να παιξεις

Tα 2 lanes και το mechanic με τα runes/prophecies ειναι interesting . Ακομα και με face/aggro/zoo decks μπορει ανετα ο αλλος να γυρισει το game αν στο prophecy που θα τραβηξει ο αλλος ειναι τυχερος . Εκει ειναι κυριως το RNG του παιχνιδιου atm 

• Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα σας λέω, έχω να ακουμπήσω Hearthstone 5 μέρες από τότε που ξεκίνησα το ESL.

Και με αυτά που ακούω για το Karazhan δεν νομίζω να το ακουμπήσω ξανά στο εγγύς μέλλον.

Με κακόμαθε το Legends..

Δημοσ.

Εγω παλι να πω την αληθεια βαριέμαι να ασχοληθώ παλι από την αρχη με ένα παιχνιδι που μοιαζει αρκετα με το HS. Πιο πολύ μου αρεσει το Eternal.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι να πω την αληθεια βαριέμαι να ασχοληθώ παλι από την αρχη με ένα παιχνιδι που μοιαζει αρκετα με το HS. Πιο πολύ μου αρεσει το Eternal.

Σε αρκετά μοιάζει με το HS και για μένα δεν είναι απαραίτητα κακό. Έχει πάρει τα θετικά του MTG - Hearthstone, έχει βάλει και 2-3 δικά του κερασάκια στην τούρτα (Δύο lanes - Prophecy cards - Runes) και το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, παρότι είναι ακόμα σε beta.

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετά καλό το βρίσκω μέχρι στιγμής φυσικά έχει αρκετό grind αλλά όπως όλα τα παιχνίδια τέτοιου τύπου.Αν καταφέρουν και υιοθετήσουν κάποιο 2v2 mode σίγουρα θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρων.Τουλάχιστον σε σύγκριση με το HS είναι πολύ πιο γενναιόδωρο.

post-207574-0-22507000-1470747246_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετά καλό το βρίσκω μέχρι στιγμής φυσικά έχει αρκετό grind αλλά όπως όλα τα παιχνίδια τέτοιου τύπου.Αν καταφέρουν και υιοθετήσουν κάποιο 2v2 mode σίγουρα θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρων.Τουλάχιστον σε σύγκριση με το HS είναι πολύ πιο γενναιόδωρο.

θα επρεπε να προσπαθουσαν πολύ για να μην το κατορθωναν αυτό :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...