Προς το περιεχόμενο

Elder Scrolls: Legends

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ηρθε invite για την Beta. Από το λιγο που επαιξα μοιαζει σε πολλα σημεια με το Hearthstone. Gameplay όχι τοσο όμως.

Από ότι διαβαζω το αρνητικο είναι ότι εχουν αντιγραψει το κακο f2p Model του HS. Time will tell. Εχει ενδιαφερον παντως και θα προτεινα σε οσους αρεσει το HS να το τσεκαρουν.

https://www.youtube.com/watch?v=KKtxbAmkCtU

• Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ειχα παιξει πριν κανα μηνα οταν μου ειχε ερθει πρωτη φορα invite , επαιξα λιγο το Story mode που εχει την πλακα του και μεχρι εκει . Δεν ειδα καποιο mechanic διαφορετικο εκτος απο τα διπλα lanes και τα διαφορα effects που εχουν . Μονο το setting αλλαζει και αντι για Warcraft , παιζεις με ES καρτες imo αλλα ολα αυτα προφανως απο το πολυ λιγο που εχω παιξει

Δημοσ.

Ειπαμε ας αντιγραψουν το παιχνιδι στον τροπο που το παιζεις. Αλλα μεχρι και η συλλογη καρτων στο 1:16 ειναι ιδια ακριβως με αυτη του HS και στο 1;08 που ανοιγει το pack.

Δημοσ.

Δυστυχώς το Hearthstone έχει 2 χρόνια πίσω του και έχει δημιουργήσει τέτοιο fan base που όποιο DCG βγει τα επόμενα χρόνια θα φάει την σκόνη του.

Δεν νομίζω το ESL να μπορέσει να το χτυπήσει στα ίσια.

Δημοσ.

Δυστυχώς το Hearthstone έχει 2 χρόνια πίσω του και έχει δημιουργήσει τέτοιο fan base που όποιο DCG βγει τα επόμενα χρόνια θα φάει την σκόνη του.

Δεν νομίζω το ESL να μπορέσει να το χτυπήσει στα ίσια.

Αυτό είναι σιγουρα το μεγαλο πρόβλημα. Από την άλλη το HS εχει αρχισει να κουραζει οποτε πολλοι είναι ετοιμοι να δοκιμασουν κατι νέο.

Εκτος από τα lanes εχει και ένα νέο mechanic

http://massivelyop.com/2016/05/17/elder-scrolls-legends-explains-prophecy-card-mechanic/

Δημοσ.

Αυτό είναι σιγουρα το μεγαλο πρόβλημα. Από την άλλη το HS εχει αρχισει να κουραζει οποτε πολλοι είναι ετοιμοι να δοκιμασουν κατι νέο.

Εκτος από τα lanes εχει και ένα νέο mechanic

http://massivelyop.com/2016/05/17/elder-scrolls-legends-explains-prophecy-card-mechanic/

Προσωπικά επειδή ανά διαστήματα το HS με κουράζει, έχω δοκιμάσει ότι DCG κυκλοφορεί, όπως Duelyst, Hex, Scrolls, Duel of Champions, Solforge, Prismata, Spellweaver, Duels of the Planeswalkers.

Παρότι τα παραπάνω games μπορεί σε αρκετά επιμέρους σημεία να είναι καλύτερα του HS, μετά ξαναγυρνάω πάντα στο Hearthstone, ούτε ναρκωτικό να ήταν.

Δημοσ.

Το Hearthstone(θα το δουμε πολλες φορες το ονομα αυτο σε αυτο το θεμα δυστηχως :P)εκτως των αλλων πλεον ειναι και σε tablet και κινητα εκτως των αλλων.

Δημοσ.

Εκανα ενα upgraded version του Imperial deck , κατι σαν zoo

8/1 ειμαι atm . Εφτασα lvl 14 και rank 8

Για καποιο λογο το απολαμβανω , εχει το grind του βεβαια αλλα θελει περισσοτερη σκεψη απο το HS και εχει ελαχιστο RNG

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα ενα upgraded version του Imperial deck , κατι σαν zoo

8/1 ειμαι atm . Εφτασα lvl 14 και rank 8

Για καποιο λογο το απολαμβανω , εχει το grind του βεβαια αλλα θελει περισσοτερη σκεψη απο το HS και εχει ελαχιστο RNG

Μολις ανεφερες μονος σου τον λογο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...