Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Μετα απο μια συζητηση που χα με εναν τυπο απο την cyta θελω να ρωτησω ποσο και αν τελικα βοηθαει στις ταχυτητες το router που εχω. Ο τυπος μου πε δεν εχει σημασια και αμφιβαλλω αρκετα. Απλα θελω να ξαναμιλησουμε γιατι μας ειχαν υποσχεθει ενα ρουτερ και τωρα μας λενε επειδη εχουμε ενα zte της πλακας απο προηγουμενους πως δεν το χρειαζομαστε και για τζαμπα φασαρια εινια κτλπ και πριν ξαναμιλησουμε να εχω κατανοησει καλα τι παιζει με τα ρουτερ. Ευχαριστω

Δημοσ.

στην cyta Λογω voip τηλεφωνιας θες το δικο τους ρουτερ.κατα τα αλλα απο το ενα ρουτερ στο αλλο μπορει να υπαρχουν μεγαλες διαφορες οι οποιες δεν εχουν να κανουν παντα με την ταχυτητα.

το ενα μπορει να εχει μεγαλυτερη καλυψη στο wireless/να ανεχει περισσοτερες συσκευες,να εχει πιο γρηγορο wifi,Να εχει Usb υποδοχη για 3g ή για δισκο,να εχει gigabit ports και αλλα τοσα.τα zte ειναι λιγο για πεταμα βεβαια.φτηνα και απλα.χωρις να σημαινει οτι αμα παρεις  καποιο αλλο θα συγχρονισεις παραπανω.συνηθως βλεπεις μικρες διαφορες στο συγχρονισμο.ΣΥΝΗΘΩΣ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...