beisnikos_spi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σας, Λόγω μετακόμισης, θέλω να μεταφέρω τη συνδρομή μου OTE TV στο νέο σπίτι. Τηλεφώνησα όμως στο 13888 και μου είπαν πως αυτό δε γίνεται. Στον Γερμανό μου είπαν πως γίνεται με 20 ευρώ μεταβίβαση. Ό,τι νά'ναι! Και λέω: Αν πάρω τον αποκωδικοποιητή και το πιάτο και το πάω στο νέο σπίτι, θα έχω πρόβλημα; Υπάρχει λέτε περίπτωση κάποια στιγμή να έρθει κάποιο πρόστιμο και να τραβάω τα μαλλιά μου;
taslikos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Αν μετακομίσεις την γραμμή τηλεφώνου πως την αλλάζουν; Μας δουλεύουν φαίνεται..
beisnikos_spi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Έλα ντε! Λες και τί ειναι ο OTE TV πχια...
isim Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Παρε τον αποκωδικοποιητη και το πιατο στο καινουριο σπιτι και γρφτους εκιε που δεν πιανει η σινικη μελανι. Εγω παντως πηγαινοφερνω τον αποκοδικοποιητη σπιτι εξοχικο και δεν εχω κανενα θεμα
katsikoula Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 γεγονός είναι ότι μπορείς να πάρεις τον εξοπλισμό σου (δορυφορικό πιάτο και αποκωδικοποιητή) και να πας μέχρι και τον Βόρειο Πόλο ή τον πλανήτη Δία! Ο μόνος περιορισμός είναι ότι θα πρέπει το δορυφορικό πιάτο να έχει οπτική επαφή με τον δορυφόρο που εξυπηρετεί την υπηρεσία ΟΤΕtv. Παίρνεις τα μπογαλάκια σου λοιπόν και σε άλλο σπίτι ( ). Βέβαια, ίσως υπάρχει κάποιος νομικός περιορισμός στο συμβόλαιο που έχεις υπογράψει. Ότι θα δουλεύει όμως θα δουλεύει. Καλό θα ήταν να φωνάξεις έναν τεχνικό (όχι του ΟΤΕ αλλά κάποιον ανεξάρτητο) για να "σημαδέψει" σωστά το δορυφορικό πιάτο στον δορυφόρο.
beisnikos_spi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα πάω ακόμα μια φορά στον Γερμανό να δω τι θα μου πουν και θα επανέλθω!
beisnikos_spi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Λοιπόν μετά από εκ νέου επίσκεψη στον Γερμανό, η υπάλληλος με διαβεβαίωσε πως η μεταφορά του OTE TV γίνεται. Κοστίζει 20€ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τι στο διάτανο μου λέγανε λοιπόν στο 13888! Απίστευτοι, απλά.
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Λοιπόν μετά από εκ νέου επίσκεψη στον Γερμανό, η υπάλληλος με διαβεβαίωσε πως η μεταφορά του OTE TV γίνεται. Κοστίζει 20€ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τι στο διάτανο μου λέγανε λοιπόν στο 13888! Απίστευτοι, απλά. Δεν θα ήταν λογικό να μη γίνεται! (Μήπως 20€ χρεώνουν τη ρύθμιση του πιάτου με το μηχανάκι; ). Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2016 από zio10 1
sphinxgr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μήπως είχαν καταλάβει κάτι λάθος. Το ΟΤΕ TV είναι υπηρεσία. Μεταφέρεται κανονικά με το τηλέφωνο. Ο μόνος λόγος να μην μεταφερθεί είναι το νέο σπίτι να είναι μακριά απο το κέντρο και να έχεις χαμηλές ταχύτητες <8mbps. Σε κάθε περίπτωση αν έχεις μεγάλη τηλεόραση (>=42inch) καλύτερα το δορυφορικό λόγω HD
katsikoula Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μήπως είχαν καταλάβει κάτι λάθος. Το ΟΤΕ TV είναι υπηρεσία. Μεταφέρεται κανονικά με το τηλέφωνο. Ο μόνος λόγος να μην μεταφερθεί είναι το νέο σπίτι να είναι μακριά απο το κέντρο και να έχεις χαμηλές ταχύτητες <8mbps. Σε κάθε περίπτωση αν έχεις μεγάλη τηλεόραση (>=42inch) καλύτερα το δορυφορικό λόγω HD μα έτσι και αλλιώς μέσω δορυφόρου πιάνει ο topic starter
kostasbm Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 μεγαλυτερη παπαρια απο αυτο δεν εχω ακουσει εδω το μεγαλυτερο ποσοστο εχουν δευτερα πιατα στα εξοχικα και μεταφερουν το δεκτη συνεχως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα