Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, προσπαθώ να παρακάμψω το "WatchGuard" το οποίο με μπλοκάρει απο τη επίσκεψη συγκεκριμένων σελίδων σε δημόσια επιχείρηση όπου εκπονώ την διπλωματική μου. Το πρόβλημα είναι πως εκτός απο σελίδες social media οπου είναι μπλοκαρισμένες  για ευνόητους λόγους το σ΄στημα με μπλοκάρει και απο σελίδες όπου υπάρχει η λέξη Blog αποκλειοντας με έτσι απο χ΄ρησιμες πηγές. Αρχικά χρησιμοποιόυσα extensions στο chrome όπως το zen mate και αλλά "vpn" τα οποία όμως μέτα απο μία εβδομάδα επιτυχημένης χρήσης σταμάτησαν να λειτουργούν.

καμια ιδέα για το πως θα σταματήσω να βλέπω μηνύματα σαν αυτό?

Request denied by WatchGuard HTTP proxy.

Reason: Category 'exception rule name: */*blog*/*' denied by WebBlocker policy 'WebBlocker.6'. 

Method: GET 
Host: www.engineering.com 
Path: /blogs/ 

Δημοσ.

Φ

Καλησπέρα, προσπαθώ να παρακάμψω το "WatchGuard" το οποίο με μπλοκάρει απο τη επίσκεψη συγκεκριμένων σελίδων σε δημόσια επιχείρηση όπου εκπονώ την διπλωματική μου. Το πρόβλημα είναι πως εκτός απο σελίδες social media οπου είναι μπλοκαρισμένες  για ευνόητους λόγους το σ΄στημα με μπλοκάρει και απο σελίδες όπου υπάρχει η λέξη Blog αποκλειοντας με έτσι απο χ΄ρησιμες πηγές. Αρχικά χρησιμοποιόυσα extensions στο chrome όπως το zen mate και αλλά "vpn" τα οποία όμως μέτα απο μία εβδομάδα επιτυχημένης χρήσης σταμάτησαν να λειτουργούν.

καμια ιδέα για το πως θα σταματήσω να βλέπω μηνύματα σαν αυτό?

Request denied by WatchGuard HTTP proxy.

Reason: Category 'exception rule name: */*blog*/*' denied by WebBlocker policy 'WebBlocker.6'. 

Host: www.engineering.com 
Path: /blogs/ 

Google Translator is your friend ;) :devil:

Δημοσ.

Καλησπέρα, το hola δεν το έχω δοκιμάσει. Το zenmate εμπαινε στην αρη και μετά απο κάποιο καιρό σταμάτησε. Ακομα και όταν ενεργοποίησα στο zenmate trial απο το premium πάλι δεν έμπαινε.

Δημοσ.

Το Google Translator το δοκίμασες?

Έχω γνωστό που δουλεύει σε εταιρία με Watchguard και ξέρω ότι το παρακάμπτει έτσι (facebook, tweeter, στοίχημα, ότι θέλει).

Δημοσ.

Δηλαδή κάνεις αυτό και σε κόβει??? Πως κάνει filter την λέξη "Blog" από την στιγμή που είναι https η επικοινωνία?

google-translate-options.png

Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι καλύτερο να σου προτείνω.

Δημοσ.

Καλημέρα, δυστυχώς "τρώω άκυρο" και απο το google translate με το παρακάτω μήνυμα

Request denied by WatchGuard YouTube Allow Policy 07:00 - 16:00.

Reason: Category 'exception rule name: *.YOUTUBE.COM/*' denied by WebBlocker policy 'WebBlocker.6'. 

Host: translate.googleusercontent.com:443 
Path: /translate_c?depth=1&hl=el&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.gr&sl=en&tl=el&u=http://www.youtube.com/&usg=ALkJrhgYxCj3kX59RyvQLgLWGrQ5yVssbA 

Δημοσ.

Στήσε έναν ssh server σπίτι σου σε ένα raspberry pi που θα είναι ανοιχτό 24/7 με σχεδόν μηδενική κατανάλωση ρεύματος και μετά κάνε ssh tunneling από τον browser. Βάλε τον ssh server να ακούει στο port 443.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...