Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μονο εγω εδω μεσα ηρθα σε επαφη ξωφαλτσα με την πορνογραφια σε τρυφερη ηλικια χωρις να χρειαστω ιατρικη περιθαλψη;

Δημοσ.

Κανα λινκ παίζει?

Για να καταλάβουμε τι εννοείς ρε παιδί μου...

ειχα βαλει για να μην νομιζουν οτι τρολαρω αλλα το εβγαλε γιατι και εδω μπαινουν ανηλικοι, τωρα ειναι down το καναλι

Ούτε εγώ πολυκατάλαβα τι εννοεί, πάντως για το πορνό, είχα δοκιμάσει να ανεβάσω εγώ πριν πολύ καιρό για να δω αν θα ανέβει ή θα το φάνε τα filters του youtube, πριν καν δημοσιευθεί το video είχε μπλοκαριστεί, οπότε θεωρώ πολύ δύσκολο να ανεβάσει κανείς πορνό.

ειχε ανεβασει κανονικότατα πορνο και οχι ενα 4 βιντεο το οποιο κατεβηκε μετα απο 8 ωρες 

Όπως είπε και φίλος από κάτω, δεν αφήνεις παιδί 9-10 χρονών μόνο του στο ίντερνετ.

δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να βαλεις να δει το παιδι σου ποκεμον και να πας 5 λεπτα στο μπανιο πχ 

Δημοσ.

μονο εγω εδω μεσα ηρθα σε επαφη ξωφαλτσα με την πορνογραφια σε τρυφερη ηλικια χωρις να χρειαστω ιατρικη περιθαλψη;

Έλα μου ντε, όταν βλέπαμε σε επανάληψη το άνοιγμα στα πόδια στο Βασικό Ένστικτο... Αχχχ τι εποχές! 

Δημοσ.

Έλα μου ντε, όταν βλέπαμε σε επανάληψη το άνοιγμα στα πόδια στο Βασικό Ένστικτο... Αχχχ τι εποχές! 

αλλο μια σκηνη σε μια κανονικη ταινια και αλλο ολοκληρο βιντεο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...