bobptz Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Έψαχνα για δραπανοκατσάβιδο και βρήκα αυτό που βγάινει σε προσφορά από το LIDL την επόμενη εβδομάδα: http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=55503 Τα parkside τα ξέρω ότι είναι για ερασιτεχνική χρήση. Από εκεί και πέρα, αξίζει να πάρω αυτό το εργαλείο? Μήπως τα πολλά σε ένα, το κάνουν πιο ευαίσθητο και αναποτελεσματικό? Κατά τα άλλα δε με χαλάει να έχω και Σέγα. Χρήσιμη φαίνεται. Η όλη ιστορία ξεκίνησε από ένα makita που το ερωτεύτηκα (http://www.skroutz.gr/s/253342/Makita-8271DWPE.html ). Το είχε ένας τεχνίτης που έκανε δουλειές στο εξωχικό μας και τρυπούσε/βίδωνε τα πάντα. Αλλά εγώ είμαι ερασιτέχνης, θα το χρησιμοποιώ μία φορά το δίμηνο. Οπότε λέω να πάρω κάτι πιο οικονομικό.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Τα parkside είναι σκυλιά, εγω εχω δυο επαναφορτιζόμενα έχουν πέσεις απο σκάλες εχουν τρυπήσει και βιδώσει 10αδες χιλιάδες βίδες(δεν κάνω πλάκα) και δεν έχουν παθει το παραμικρό Τώρα τα πολυ εργαλεία εγω προσωπικά δεν τα παω γιατι είναι λύσε δέσε και σου σπανε το νευρικό σύστημα επάνω στην δουλειά. 1
Haldol Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Για εργαλείο που το χρησιμοποιείς μία στο τόσο, είναι άριστα τα PARKSIDE. Φυσικά αν τα συγκρίνεις με καλά εργαλεία (π.χ. Bosch Professional, Makita, κλπ) δε πιάνουν μία. Αλλά έχουν και την αντίστοιχη διαφορά τιμής, μη συγκρίνουμε πορτοκάλια με μπανάνες. Θα τονίσω αυτό που είπε ο NikosKallithea: εάν βγάζεις αρκετή δουλειά πάρε κάτι αυτόνομο και όχι "όλα σε ένα". Τα πολυεργαλεία σπάνε νεύρα. Τώρα εάν κάθε 3 μήνες βιδώνεις 2 βίδες, ότι και να πάρεις overkill είναι, εγώ θα βολευόμουν και με απλό κατσαβίδι (χειρός). 1
Amaretos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μην πάρεις το πολυμηχάνημα, περίμενε να βγαλει το lidl παλι σκετο δραπανακοτσάβιδο και χτυπα το (γυρω στα 30-40 ευρω). Ειχε βγαλει παλι πριν 1-1.5 μηνα, βγαζει συχνά. Για την χρήση που θα του κανεις, 10 φορες τον χρόνο δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Το επαγγελματικό δεν σου χρειάζεται.
bobptz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Μου άρεσε η σέγα, αλλά για 90 ευρώ μπορώ να πάρω δύο μηχανήματα. Θα περιμένω να βγάλει το δραπανοκατσάβιδο. Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μοντέλο, σε αυτή την κατηγορία? Με μπαταρίες λιθίου κτλ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα