Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα οταν παω να φορτισω το κινητο μου,μου κανει κατι τρελα πχ το βαζω να φορτισει και αντι να φορτισει ξεφορτιζει,το βαζω να φορτισει και εκει που η μπαταρια ηταν 15% παει αυτοματα 25% πχ η 10% 

τι μπορει τα φταιει? αλλαξα φορτιστη και μετα απο ενα διαστημα μου το ξανακανε παλι

λετε να φταιει η μπαταρια? που μπορω να βρω καμια φτηνη σε κανα μαγαζι στην αθηνα?

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

πρόβλημα μπαταρίας είναι.

Ειδικά αν το έχεις τόσα χρόνια, τα έχει φάει τα ψωμιά της.

η συσκευή ειναι root η οχι; αν είναι μπορεί να γινει καλιμπράρισμα αλλα δεν νομίζω θα κερδίσεις κάτι.

Δημοσ.

Η μπαταρία είναι και το δικό μου παλιό xperia έκανε τα ίδια αλλα δεν μπήκα καν στον κόπο να την αλλάξω.
Βρες τι μοντέλο παίρνει και ψάξε στο νετ να βρεις μια ίδια(σε χωρητικότητα)
http://www.bestprice.gr/cat/809/batteries.html?q=sony+ba700 (σιγουρέψου αν όντως είναι αυτή)

Δημοσ.

Η μπαταρία είναι και το δικό μου παλιό xperia έκανε τα ίδια αλλα δεν μπήκα καν στον κόπο να την αλλάξω.

Βρες τι μοντέλο παίρνει και ψάξε στο νετ να βρεις μια ίδια(σε χωρητικότητα)http://www.bestprice.gr/cat/809/batteries.html?q=sony+ba700 (σιγουρέψου αν όντως είναι αυτή)

Μου αρεσει που εισαι καθετος στο οτι φταιει η μπαταρια,χωρις καν να εχεις μπει στον κοπο(και στο εξοδο βεβαια) να την αλλαξεις,ωστε να δεις οτι οντως αυτη ηταν το προβλημα. Μου αρεσει επισης,το οτι ολοι βγαλαν σαν πορισμα το failure της μπαταριας,χωρις να δωσουν λιγη προσοχη στο ποστ του t.s , οπου γραφει " αλλαξα φορτιστη και μετα απο ενα διαστημα μου το ξανακανε παλι".... Αλλα θα το αποδωσω στην ψυχολογια των μαζων.... Αφου το εγραψε ο xristaras( no offence dude, απλως ετυχε να εισαι εσυ), ετσι και ειναι.... Επισης,δεν αμφιβαλλω οτι με τα χρονια ισως τα εχει φαει τα ψωμια της και οφειλεται εκει το προβλημα. Με προβληματιζει ομως το ποστ του t.s
Δημοσ.

Μου αρεσει που εισαι καθετος στο οτι φταιει η μπαταρια,χωρις καν να εχεις μπει στον κοπο(και στο εξοδο βεβαια) να την αλλαξεις,ωστε να δεις οτι οντως αυτη ηταν το προβλημα.

Φυσικά και είμαι κάθετη γιατί δεν άξιζε να αλλάξω μπαταρία στην περίπτωσή μου. Μετά από 3 χρόνια καθημερινής χρήσης και συνεχών φορτισμάτων τα έφαγε τα ψωμιά της και πλέον η συσκευή δεν κάλυπτε τις ανάγκες μου.

Άμα το κοιτάξεις και λίγο αυτές οι μπαταρίες Li-ion από έρευνες που έχουν γίνει έχουν ένα συγκεκριμένο αριθμό φορτισμάτων που από κει και έπειτα βγαίνουν off. Οπότε για δες καλύτερα ποιος ακολουθεί την ψυχολογία των μαζών στο να σχολιάζουν πράγματα.Άμα δεν ήξερα για τι πράγμα μιλάω δεν θα έγραφα καν στο θέμα.

For the record μπορείς να κοιτάξεις και το ακόλουθο άρθρο για την σωστή ενημέρωσή σου:

http://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_prolong_lithium_based_batteries

Δημοσ.

Προφανως και δεν διαβασες ολο το ποστ μου. Ειδικα προς το τελος. Δεν χρειαζομαι το λινκ σου για ενημερωση. Εχω διαβασει αμετρητα λινκς,περα απο την προσωπικη μου εμπειρια. Δεν μου απαντησες ομως ακομα,πως τα ριχνεις στην μπαταρια,αφου ποτε δεν την αλλαξες για να δεις οτι οντως αυτη εφταιγε.... Επαληθευση το λενε ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...