tsartomenos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 καλησπερα και ζηταω συγνωμη εκ των προτερων αν ειναι σε λαθος κατηγορια η απορια μου..... λοιπον.... επεσε στα χερια μου το εν λογω λαπτοπακι (msi x320) ειχε windows xp επανω και λειτουργουσαν ολα μια χαρα.... και εκανα την χαζομαρα να παω να περασω τα windows 10.... ενω στα bios αναγνωριζει τον σκληρο οταν παει να κανει την εγκατασταση δεν τον αναγνωριζει..... μπορει καποιος να βοηθησει? ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καλησπερα, εχεις επιλεξει σωστες ρυθμισεις στο bios? νομιζω αν αλλαξεις στην ενοτητα advanced σε enable λογικα θα το δει το δισκο του αν και δεν δινουν οδηγους για 10 στα vista σταματανε αν εννοεις το αντιθετο απενεργοποιησετο
tsartomenos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 το δοκιμασα κ αυτο αλλα καμια διαφορα.... επισης δοκιμασα να περασω τα 7 αλλα το ιδιο πραγμα κ εκει....δεν αναγνωριζει τον σκληρο δισκο
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) με αυτους περασανε windows 7 https://files.fm/u/2vwtbnbc Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2016 από Επισκέπτης
tsartomenos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 ευχαριστω πολυ.....πετυχε τελικα.... βασικα αλλη μια τελευταια ερωτηση..... τωρα που εβαλα το καινουριο λογισμικο δεν βρισκει το ασυρματο δικτυο μου.... ειναι απο ρυθμιση του ρουτερ???
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) γιατι βλεπει αλλα δικτυα? συνδεσου με καλωδιο αλλαξε channel και ssid και λογικα θα το δει εφοσον βλεπει αλλα οι οδηγοι ειναι σωστοι Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2016 από Επισκέπτης
tsartomenos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 ναι....βλεπει αρκετα γυρω γυρω αλλα οχι το δικο μ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα