Προς το περιεχόμενο

nero 2016 platinum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

το προβλημα μου ειναι στην εγγραφη mp3, δλδ γραφω ενα cd (βηματα nero express/audio cd/jukebox audio) και αφου τελειωσει η εγγραφη και λεει ολα οκ το cd δεν το παιζει, ουτε στο αυτοκινητο που θελω ουτε το αναγνωριζει το laptop!σε αλλο nero (smartnero, νομιζω 2012) κανω εγγραφη και παιζει κανονικα(το εχω σε αλλο pc)! ιδιο cd χρησιμοποιω. μηπως ειναι καμια ρυθμιση? εχω ψαξει λιγο αλλα δεν βρηκα τπτ! nero 2016 platinum χρησιμοποιω

Δημοσ.

@jim_p: Για το αυτοκίνητο θα συμφωνούσα με την ταχύτητα. Για το λάπτοπ όμως όχι.

@fastnickride: Όταν βάζεις το cd στο λάπτοπ τι σου εμφανίζει; Βγάζει περιεχόμενα track 01, 02 κτλ se cda μορφή ή όχι; Ή μήπως σου λέει ότι το cd είναι άδειο; Σε άλλο dvd/cd drive το δοκίμασες;

Εγώ στη θέση σου θα σούταρα το NERO 2016 (οι ταμπέλες Platinum και ultra σε κάθε έκδοση μου τη δίνει στα νεύρα αλλά τεσπα) και ή θα έβαζα παλαιότερη έκδοση (7 ή 8 και μόνο το burning rom είναι τέλεια) ή θα δοκίμαζα άλλο πρόγραμμα π.χ. το δωρεάν ashampoo burning studio free.

Δημοσ.

είχα γράψει 2 cd, κανένα δεν έπαιζε στο λαπτοπ, μου τα δείχνει κενα,ούτε στο αυτοκίνητο, σε home cinema το ένα έπαιζε το άλλο έβγαζε ένδειξη fail error! Θα δοκιμάσω και σε μικρότερη ταχύτητα να δω!

Ήθελα να δοκιμάσω την συγκεκριμένη έκδοση , Γενικά όλο το πακέτο της! Επεξεργασία βίντεο, covers κ.α. Μου το έδωσαν με κάτι extras και θελω να το τεσταρω! Να πω την αλήθεια ειναι και πολλά mb αρχειο.

Έχω το Nero 8 στον άλλον υπολογιστή και είναι μια χαρά! Χρησιμοποιούσα πολλά χρόνια αυτη την έκδοση.

Το ashaboo κατέβασα το free studio που λες αλλά μετά την εγκατάσταση μου έλεγε για free trial 30 μέρες. Το άφησα μετά

Δημοσ.

Το ashampoo είναι free (λινκ εδώ). Μήπως κατέβασες ή ενεργοποίησες την trial έκδοση (free download) κατά λάθος;

την καινουργια εκδοση(2016) κατεβασα και μου εβγαλε trial

Δημοσ.

την καινουργια εκδοση(2016) κατεβασα και μου εβγαλε trial

Εμ, αφολυ στο λέει εκεί που κατέβασες την καινούργια έκδοση ότι κοστίζει 60$, φυσικό ήταν να είναι trial. Γι αυτό επεσήμανα το free πριν.

Δημοσ.

Το link στο filehippo το βλέπω παραπλανητικό γιατί κατεβάζει την έκδοση 16 σε trial (89MB) κι ας λέει freeware.

Το λινκ που σου έδωσα από την ashampoo κατεβάζει την πραγματική free έκδοση (29MB).

Αν θέλεις μια πραγματικά απλή και ελαφριά έκδοση δες την 6.77 που βρίσκεται στα downloads του Insomnia, λινκ παρακάτω. Εννοείτε λίγο προσοχή στην εγκατάσταση δωρεάν προγραμμάτων για να ξετσεκάρουμε τα offers. Μετά την εγκατάσταση μπορείς να το γυρίσεις στα Ελληνικά από το μενού settings->Languages

http://www.insomnia.gr/files/file/36-ashampoo-burning-studio-free/

Δημοσ.

Εγκατέστησα ashampoo και μου κάνει τα ίδια κορδελακια!!! Αρχίζω να ανησυχώ! Είχα κάνει format πριν το καλοκαίρι , εγκατέστησα drivers, έκανα update τα windows σε 10, δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει...

Δημοσ.

Μήπως είναι προβληματικό το dvd εγγραφής; Αν είναι λάπτοπ άνοιξε το tray και με μια καθαρή βατονέτα και καθαρό οινόπνευμα καθάρισε προσεκτικά την κεφαλή lazer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...