Chr1st0ss Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα.Θα ήθελα παρακαλώ να ακούσω τη γνώμη σας σχετικά με το παρακάτω laptop,το οποίο θέλω να αγοράσω http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Turbo-X-Laptop-Furious-Black-Edition-4VR-MTS-960SSD-16RAM.htm Όταν είδα τις δυνατότητες του, συναρτήσει της τιμής του, ήμουν 100% σίγουρος ότι αυτό θα είναι το laptop που θα αγοράσω.Όταν όμως πάτησα στο Internet να δω ποια είναι η γνώμη που επικρατεί σχετικά με τους Turbo-X,μόνο καλή δεν ήταν.Όλοι λένε ότι οι συγκεκριμένοι υπολογιστές παρουσιάζουν όλη την ώρα προβλήματα και η όλη κατασκευή του είναι σε μεγάλο βαθμό κινέζικη,εξού και η χαμηλή τιμή.Θα ήθελα λοιπόν να μάθω κατά πόσο αληθεύουν όλα αυτά τα πράγματα,από την προσωπική εμπειρία του καθενός.Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπολογιστής 1300 ευρώ δεν θα έχει σωστή κατασκευή και θα παρουσιάζει προβλήματα εύκολα.Άμα ήταν έτσι,θα τους είχαν αποσύρει ήδη,διότι κανείς δεν θα τους αγόραζε
hackerW32 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 nope μακρια απο turbo-x laptop, και ναι εχω δουλεψει σε ενα για πολλα χρονια. κάκιστα. δεν ξερω αν εχουν αλλαξει, ενα που πηρα 3 χρονια πριν ηταν αθλιο παντος. έκτος εαν θες να σκασεις 1300 ευρω για ενα λαπτοπ που θα βγαλει ισα ισα 1-2 χρονια μεχρι να λήξει η εγγύηση επισης, εισαι σιγουρος πως θες λαπτοπ και οχι desktop? μετακίνησε;
cpttony Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μακριά.. Το 2011 πήρα ένα Tuvlo-X (800 ευρώ) και έβγαλε πρόβλημα, 3 φορές μου το άλλαξαν με ίδιο μοντέλο και μετά μου είπαν ότι έχει πρόβλημα η σειρά, ευτυχώς αντικαταστάθηκε με Acer. Με λιγότερα χρήματα παίρνεις κάτι σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/8937086/Lenovo-IdeaPad-Y700-15ISK-i7-6700HQ-4GB-1TB-GeForce-GTX-960M-FHD-No-OS.html προσθέτεις/αλλάζεις RAM, SSD και σου βγαίνει και πιο οικονομικά από το Tuvlo-X , μικρότερες ίντσες η οθόνη βέβαια! Review (λογικά μιλάμε για το ίδιο μοντέλο). 1
Shadows Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Εχει θεμα για προτασεις οσον αφορα αγορα λαπτοπ http://www.insomnia.gr/topic/522438-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/ Επισης με αρκετα λιγοτερα λεφτα παιρνεις ιδιας δυναμης λαπτοπ,με ανωτερη κατασκευη και εγγυηση,πραγμα πολυ βασικο για ενα λαπτοπ.
Chr1st0ss Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μάλιστα.Κατάλαβα.Ναι,θέλω συγκεκριμένα laptop να αγοράσω,σε αυτή τη φάση τουλάχιστον.Είμαι φοιτητής,οπότε βολεύει.Δεν θα βιαστώ βέβαια να δώσω τόσα χρήματα,χωρίς να κάνω μια καλή έρευνα αγοράς.Το θέμα είναι ότι εάν πάω σε Dell ή γενικότερα σε πολύ γνωστές μάρκες,τα 1300 ευρώ δεν φτάνουν καθόλου για το gaming που το θέλω
taslikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 με 1300€ παιρνεις το τοπ macbook απο apple και ξεχνας προβληματα. εξαρταται βεβαια και αν σε εξυπηρετει το λογισμικο εγω δεν μπορω να διανοηθώ πως σου περασε απο το μυαλό αυτη η μαρκα.. ουτε για κινητα δεν κανει και γενικα για τιποτα... http://www.apple.com/gr/macbook-pro/ http://www.apple.com/gr/macbook-air/ αν θες μονο windows πηγαινε σε αλλες μαρκες τυπου dell και γενικα αξιοπιστες. εδιτ: μολις ειδα οτι θες gaming οποτε ξεχνας mac
cpttony Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μάλιστα.Κατάλαβα.Ναι,θέλω συγκεκριμένα laptop να αγοράσω,σε αυτή τη φάση τουλάχιστον.Είμαι φοιτητής,οπότε βολεύει.Δεν θα βιαστώ βέβαια να δώσω τόσα χρήματα,χωρίς να κάνω μια καλή έρευνα αγοράς.Το θέμα είναι ότι εάν πάω σε Dell ή γενικότερα σε πολύ γνωστές μάρκες,τα 1300 ευρώ δεν φτάνουν καθόλου για το gaming που το θέλω Φοιτητής Πληροφορικής ή άλλης σχολής? Απλώς να ξέρεις, αν το θες για gaming, αρκετά γρήγορα θα δεις ότι το μηχάνημά σου δεν θα τραβάει, λόγω συνδυασμού GPU και ανάλυσης. Μπορείς να σπάσεις το budget και να χτίσεις ένα gaming μηχάνημα και να πάρεις ένα laptop για την σχολή σου! 1
Chr1st0ss Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Είμαι φοιτητής του μαθηματικου.Οποτε δεν το χρειάζομαι για την σχολή μου σε μεγάλο βαθμό.
Shadows Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Είμαι φοιτητής του μαθηματικου.Οποτε δεν το χρειάζομαι για την σχολή μου σε μεγάλο βαθμό. Είμαι φοιτητής του μαθηματικου.Οποτε δεν το χρειάζομαι για την σχολή μου σε μεγάλο βαθμό. Aν ειναι ετσι μην το κανεις,προσωπικα το θεωρω λαθος να δωσεις τοσα λεφτα για gaming laptop,φαντασου αν εξαιρεσεις τον επεξεργαστη 6700hq που ειναι τουμπανο,η καρτα 960m εχει επιδοσεις αντιστοιχες με μια 750ti δηλαδη καρτα των 120 ευρω,που με το ζορι σηκωνει καινουργια παιχνιδια στα 720p.Εν ολιγης με 1000-1300 ευρω σε λαπτοπ θα εχεις κακες επιδοσεις στα παιχνιδια και σε 2-3 χρονια με το ζορι θα παιζεις παιχνιδια,ενω αντιθετα αν κανεις σταθερο σε αυτα τα λεφτα πας ανετα για 1080p full settings 2
Chr1st0ss Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ναι σίγουρα.Μια σταθερή μονάδα δεν συγκρίνεται με ένα laptop ούτε κατά διάνοια.Απλα έχω φάει κόλλημα να πάρω laptop.Σου προσφέρει περισσότερη άνεση.Μπορω να κανω και αυτό που είπε το παιδί παραπάνω.Να σπάσω το budget στα 2,φτιάχνοντας μια μονάδα και παιρνωντας ένα laptop 1
cpttony Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ναι σίγουρα.Μια σταθερή μονάδα δεν συγκρίνεται με ένα laptop ούτε κατά διάνοια.Απλα έχω φάει κόλλημα να πάρω laptop.Σου προσφέρει περισσότερη άνεση.Μπορω να κανω και αυτό που είπε το παιδί παραπάνω.Να σπάσω το budget στα 2,φτιάχνοντας μια μονάδα και παιρνωντας ένα laptop Νομίζω είναι μια μέση λύση αυτή, που θα καλύψει και τις 2 σου ανάγκες (gaming και φορητότητα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις