Προς το περιεχόμενο

free panafonet?

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exw kinhto me sundesh vodafone edw kai 2 xronia.

sto site ths panafonet exei epilogh na kanw sign up gia free internet

dinontas ton ari8mo y\tou kinhtou mou kai to mhtrwo mou.

kserei kaneis an einai ontws free h' an 8a xrew8ei sto logariasmo tou vodafone kinhtou mou h sundromh sthn panafone net?

Δημοσ.

Λαθος.Σ εμενα ισχυσε αυτο που ειπε ο deathlok.Οταν εχεις 2 ωρες δωρεαν συνδεση δεν υπαρχει περιορισμος ουτε καποια προυποθεση στην παροχη internet.Σε 1 ωρα δωρεαν συνδεση εχεις 2 μηνες απο την στιγμη του συμβολαιου συνδεση internet και μετα μονο αν υπεβαινεις τα 17e καθαρα(οχι ΦΠΑ μεσα).

Δημοσ.

ΣΤΗ VODAFONE OΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΓΙΟ (ΚΙ ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΙΚΟ) ΕΧΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΙΝTERNET ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 17 ΕYRO XΩΡΙΣ ΤΟ ΦΠΑ ΚΑΙ TA TEΛΗ KINHTΗΣ ΤΟ ΙNTERNET ANANEΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ! ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΠΑΓΙΟ ΤΗΣ VODAFONE (AΠΟ ΤΟ V120 KAI ΠΑΝΩ) ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ INTERNET ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

Δημοσ.

εμένα μου το έκοψαν γιατί είχα λογαριασμό 16.22 και στο τηλέφωνο που τους πήρα μου μίλησαν ευγενικότατα και μου είπαν οτι αν ο επόμενος λογαριασμός είναι πάνω απο 17 ευρω θα ξαναενεργοποιηθεί. Πάντως δεν έχω κανένα παράπονο, αντίθετα έχω να λέω τα καλύτερα για Panafonet

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...