stelios18120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Α ωραία μία χαρά είσαι τότε Πες μας και σε ποιες χώρες έχεις πάει να έχουμε και εμείς μία ιδέα
Ntinaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Austria, Belgium, Bulgaria, Czech Republic, Cyprus, Estonia, France, Germany, Italy, Latvia, Lithuania, Malta, Poland, Portugal, Slovakia, Turkey, Vatican και παραλιγο να πηγαινα και Spain-Ibiza αλλα δεν εκατσε σε μερικες απο αυτες πηγα 2,3,4 και 5 φορες μεσα σε αυτα τα χρονια Η καλυτερη για μενα μεχρι στιγμης ειναι η Μαλτα. τελος του μηνα φευγω για Δανια δεν εχω ξαναπαει , και εχω πορωθει 1
Backpacker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Με τις σημερινες τιμες των αεροπορικων και με couchsurfing μπορεις να γυρισεις ολη την ευρώπη με εξευτελιστικα λίγα λεφτά. Όταν γυρνούσα εγώ από 2003 μεχρι 2007 σε πολυ πιο εντονο βαθμο (και πιο χαλαρα στα επομενα χρονια) τότε που δεν υπήρχε ουσιαστικά στην Ελλάδα ιντερνετ για να ψαχτεις και τα αεροπορικα ηταν πολυ πιο ακριβα την παλευες μονο με τρενα (interail) και μερικα χοστελς τα οποια εβρισκες σε κατι οδηγους τύπου Let's Go που ηταν για backpacking. Εκτός Ευρώπης (Μεση Ανατολή,Αφρικη,Νοτιοανατολικη Ασια) ηταν τρομερα ζορικα τοτε που κάναμε backpacking. Σήμερα με την αναπτυξη και την επεκταση του ιντερνετ ειναι πολυ πιο ευκολα τα πραγματα και παρα μα παρα πολυ φθηνότερα.
alxlightning Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Austria, Belgium, Bulgaria, Czech Republic, Cyprus, Estonia, France, Germany, Italy, Latvia, Lithuania, Malta, Poland, Portugal, Slovakia, Turkey, Vatican Ακομα και με το Ιταλια-Βατικανο (...) βγαινουν 17 παντως
rotting Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αυστραλια θα ηταν το αλλο,ειχε τον τροπο του 2
john_shadow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 αν εξαιρεσεις τα 2 ταξιδια που ηταν πληρωμενα στο 70% τους, ολα τα αλλα ηταν με ryanair, σε χοστελ ειτε φιλοξενια, και με αρκετο research για το που θα παω τι θα φαω και τι θα κανω. μετα απο 3,5 χρονια ερασμους και esn οι διασυνδεσεις που εχω στο εξωτερικο φτανουν αυτες της CIA Ντιναρα άνοιξε δικό σου Ntinaras traveller, χτύπα της τιμές τον κλαρινογαμπρών και είμαστε μαζί σου!!! 1
zio10 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Καναν κατι πρωτοτυπο και ενδιαφερον. Επισης περναγανε καλα! Εδω εγω που δε μου τρεχουνε σε 2 χρονια εχω παει σε 18 χωρες. Κάτσε, δηλαδή από την τσέπη τους τα βάζουνε τα λεφτά για τα ταξίδια και απλά το δείχνει η τηλεόραση; Αν είναι έτσι αλλάζει το πράγμα, δεν το ήξερα
john_shadow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Κάτσε, δηλαδή από την τσέπη τους τα βάζουνε τα λεφτά για τα ταξίδια και απλά το δείχνει η τηλεόραση; Αν είναι έτσι αλλάζει το πράγμα, δεν το ήξερα ναι τα λεφτά τα βάζανε αυτοί και περνανε κάποιο ποσό πίσω από το κανάλι και τον χορηγό τους.. 1
nomikarios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 ναι τα λεφτά τα βάζανε αυτοί και περνανε κάποιο ποσό πίσω από το κανάλι και τον χορηγό τους.. Γι' αυτό δώσανε τέλος στην εκπομπή; Ήταν απλά μια επένδυση των χρημάτων που είχαν βγάλει στις άλλες τους επιχειρήσεις για να γίνουν δημοφιλείς και να "πουλάνε" μετά μέσω του ίματζ, έχοντας κάνει βέβαια και την πλάκα τους στο ενδιάμεσο; Αν είναι έτσι, έξυπνο, αν και η πορεία θα δείξει...
john_shadow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 η εκπομπή τελείωσε επειδή ο Μαυριδης δεν ήθελε να το κάνει άλλο αυτό..
Ntinaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ακομα και με το Ιταλια-Βατικανο (...) βγαινουν 17 παντως βαλε και την ελλαδα μετρησα λαθος μωρε, ετσι κι αλλιως σε μερικες πηγα τοσες φορες που εχασα το μετρημα, τουρκια πχ πηγα 4-5 φορες σε 10 μηνες Με τις σημερινες τιμες των αεροπορικων και με couchsurfing μπορεις να γυρισεις ολη την ευρώπη με εξευτελιστικα λίγα λεφτά. Όταν γυρνούσα εγώ από 2003 μεχρι 2007 σε πολυ πιο εντονο βαθμο (και πιο χαλαρα στα επομενα χρονια) τότε που δεν υπήρχε ουσιαστικά στην Ελλάδα ιντερνετ για να ψαχτεις και τα αεροπορικα ηταν πολυ πιο ακριβα την παλευες μονο με τρενα (interail) και μερικα χοστελς τα οποια εβρισκες σε κατι οδηγους τύπου Let's Go που ηταν για backpacking. Εκτός Ευρώπης (Μεση Ανατολή,Αφρικη,Νοτιοανατολικη Ασια) ηταν τρομερα ζορικα τοτε που κάναμε backpacking. Σήμερα με την αναπτυξη και την επεκταση του ιντερνετ ειναι πολυ πιο ευκολα τα πραγματα και παρα μα παρα πολυ φθηνότερα. το couchsurfing πολλες φορες δεν ειναι πιο φτηνο απο χοστελ...
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 βαλε και την ελλαδα μετρησα λαθος μωρε, ετσι κι αλλιως σε μερικες πηγα τοσες φορες που εχασα το μετρημα, τουρκια πχ πηγα 4-5 φορες σε 10 μηνες το couchsurfing πολλες φορες δεν ειναι πιο φτηνο απο χοστελ... Πληρώνεις στο couchsurfing; Είχα την εντύπωση ότι ήταν φιλοξενία δωρεάν! 1
Backpacker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Πληρώνεις στο couchsurfing; Είχα την εντύπωση ότι ήταν φιλοξενία δωρεάν! Είναι. Λάθος κάνει ο φίλος. 1
nomikarios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 η εκπομπή τελείωσε επειδή ο Μαυριδης δεν ήθελε να το κάνει άλλο αυτό.. Το ότι χρησιμοποίησε αυτή τη δικαιολογία ο Μαυρίδης (κι εγώ την είχα διαβάσει) δεν σημαίνει ότι είναι και ο πραγματικός λόγος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα