BlueBlood7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Αρχικα μπες στο bios και κανε restore to defaults η οπως το λεει τελος παντων, δηλαδη να γυρισουν ολα στην αρχικη τους κατασταση και τσεκαρε αν στο ξανακανει. Μπορει να πειραχτηκε κατι random ισως απο κατι που κατεβασες και γι'αυτο να σου πεταει blue screen. Επισης η θερμοκρασια auxtin (δεν εχω ιδεα τι ειναι) φαινεται υπερβολικη (123 βαθμους), ισως ομως να ειναι και λαθος ενδειξη, δεν ξερω. Ας ριξει και καποιος αλλος καμια ιδεα. Edit: Mε μια ματια στο google βρηκα οτι CPUTIN = CPU Temperature Index AUXTIN = Auxiliary Temperature Index SYSTIN = System Temperature Index CPUTIN is different from CoreTemp. CoreTemp is the sensor on the processor while CPUTIN is motherboard CPU temp sensor. AUXTIN is the power supply temp sensor if there is one. While SYSTIN relates to Motherboard. ===== TMPIN 0 = MOBO = SYS TMPIN 1 = CPU TMPIN 2 = MCH = Northbridge TMPIN 3 = Sensor near GPU/VRMs Not sure about TMPIN values, i could be wrong. Δηλαδη το auxtin ειναι θερμοκρασια τροφοδοτικου. Τι μαρκα τροφοδοτικο εχεις και ποσα χρονια, αν ειναι καμια κινεζια του κιλου παιζει να φταιει και το τροφοδοτικο. Edit 2: Παρακατω βρηκα το εξης: Ignore it, it's a wrong reading. All the 120-150°C and -40°C temperatures are wrong readings, having auxiliary sources. Focus on HDD, VGA[GPU], CPU [cores] and chipset [system], nothing else. P.S.: AUXTiN is PSU sensor, if Your PSU had 100°C, You'd touch it in the back and burn Your fingers. Try it, and find out. 99% it's not gonna be even moderately warm. αρα οπως υπεθεσα στην αρχη μαλλον λαθος ενδειξη ειναι. Περιμενε και καμια αλλη απαντηση. Ότι και να είναι το auxtin αυτή η θερμοκρασία δεν είναι δυνατόν να υπάρχει. Προφανώς και ο σενσορας δεν μετράει σωστά. Καλησπέρα στην κοινώτητα του insomnia.gr Εδώ και αρκετό καιρό για κάποιον εντελώς ανεξήγητο λόγο εκεί που όλα είναι μια χαρά ξαφνικά τρώει σκάλωμα και μου κολάει το PC και μου πετάει Blue Screen με το παρακάτω Error : Stop 0x00000101 (0x00000000000031 , 0x0000000000000000, 0xFFFFF880009EB180,0x0000000000000001) , καθώς το Googlara μου έβγαλε ότι προέρχεται από τον επεξεργαστή μου αυτό και κάτι για overclocking( το οποίο δεν γνωρίζω τι είναι και ούτε έχω κάνει τίποτα ρυθμίσεις στο Bios) , παρακαλώ τα φώτα σας Υ.Γ Συγγνώμη εάν η κατηγορία είναι λάθος απλά μπορούσα και σε άλλες και επέλεξα αυτή. Ξεκίνα διάβασμα. Κατέβασε και τρέξε το BlueScreenView.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα