traxanas15 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα στην κοινώτητα του insomnia.gr Εδώ και αρκετό καιρό για κάποιον εντελώς ανεξήγητο λόγο εκεί που όλα είναι μια χαρά ξαφνικά τρώει σκάλωμα και μου κολάει το PC και μου πετάει Blue Screen με το παρακάτω Error : Stop 0x00000101 (0x00000000000031 , 0x0000000000000000, 0xFFFFF880009EB180,0x0000000000000001) , καθώς το Googlara μου έβγαλε ότι προέρχεται από τον επεξεργαστή μου αυτό και κάτι για overclocking( το οποίο δεν γνωρίζω τι είναι και ούτε έχω κάνει τίποτα ρυθμίσεις στο Bios) , παρακαλώ τα φώτα σαςΥ.Γ Συγγνώμη εάν η κατηγορία είναι λάθος απλά μπορούσα και σε άλλες και επέλεξα αυτή.
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Τι υπολογιστή έχεις. Τι specs? Και τι θερμοκρασίες.
traxanas15 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Επεξεργαστής : AMD A8-3850 2.9 GHz Quad Core Socket FM1 100W BoxΜητρική : Asrock Socket FM1 A55 Pro3 GLan Audio RaidΜνήμη RAM : Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHzΤροφοδοτικό : Thermaltake ToughPower 700w Windows 7 Home Premium 64Bit ( σταθερό ) Θερμοκρασίες δεν γνωρίζω , πες μου κάποιο πρόγραμμα να κατεβάσω να τις δω.
Demon Lord Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Επεξεργαστής : AMD A8-3850 2.9 GHz Quad Core Socket FM1 100W Box Μητρική : Asrock Socket FM1 A55 Pro3 GLan Audio Raid Μνήμη RAM : Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz Τροφοδοτικό : Thermaltake ToughPower 700w Windows 7 Home Premium 64Bit ( σταθερό ) Θερμοκρασίες δεν γνωρίζω , πες μου κάποιο πρόγραμμα να κατεβάσω να τις δω. CPUID HW Monitor http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
KNSM Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Αρχικα μπες στο bios και κανε restore to defaults η οπως το λεει τελος παντων, δηλαδη να γυρισουν ολα στην αρχικη τους κατασταση και τσεκαρε αν στο ξανακανει. Μπορει να πειραχτηκε κατι random ισως απο κατι που κατεβασες και γι'αυτο να σου πεταει blue screen. Επισης η θερμοκρασια auxtin (δεν εχω ιδεα τι ειναι) φαινεται υπερβολικη (123 βαθμους), ισως ομως να ειναι και λαθος ενδειξη, δεν ξερω. Ας ριξει και καποιος αλλος καμια ιδεα. Edit: Mε μια ματια στο google βρηκα οτι CPUTIN = CPU Temperature IndexAUXTIN = Auxiliary Temperature IndexSYSTIN = System Temperature IndexCPUTIN is different from CoreTemp. CoreTemp is the sensor on the processor while CPUTIN is motherboard CPU temp sensor.AUXTIN is the power supply temp sensor if there is one. While SYSTIN relates to Motherboard.=====TMPIN 0 = MOBO = SYSTMPIN 1 = CPUTMPIN 2 = MCH = NorthbridgeTMPIN 3 = Sensor near GPU/VRMsNot sure about TMPIN values, i could be wrong. Δηλαδη το auxtin ειναι θερμοκρασια τροφοδοτικου. Τι μαρκα τροφοδοτικο εχεις και ποσα χρονια, αν ειναι καμια κινεζια του κιλου παιζει να φταιει και το τροφοδοτικο. Edit 2: Παρακατω βρηκα το εξης: Ignore it, it's a wrong reading. All the 120-150°C and -40°C temperatures are wrong readings, having auxiliary sources. Focus on HDD, VGA[GPU], CPU [cores] and chipset [system], nothing else. P.S.: AUXTiN is PSU sensor, if Your PSU had 100°C, You'd touch it in the back and burn Your fingers. Try it, and find out. 99% it's not gonna be even moderately warm. αρα οπως υπεθεσα στην αρχη μαλλον λαθος ενδειξη ειναι. Περιμενε και καμια αλλη απαντηση.
traxanas15 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πατάω εκεί που λέει Boot Default;Και αν ναι ποιο να διαλέξω ;
KNSM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Λογικα καπου μεσα στο bios θα εχει restore defaults και μετα save and exit. Αυτο που εβαλες στη φωτο ειναι να επιλεξεις απο που θα bootαρει, π.χ. απο το dvd player αν εχεις μεσα cd των windows και θες να κανεις format. Μην το πειραζεις αυτο. googlαρε το μοντελο της μητρικης σου για να δεις με ποιο πληκτρο μπαινεις στο bios.
timo63 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 συνήθως οι μνήμες φταίνε για κάτι τέτοια τσέκαρε τες με mem test
traxanas15 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Και εάν κάνω Default Settings θα χαθούν τίποτα αρχεία ;
KNSM Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Στην πρωτη φωτο εντελως δεξια και επανω εχει μια επιλογη/καρτελα exit, μεσα σε αυτη την καρτελα πρεπει να εχει επιλογη restore defaults (νομιζω ετσι ειναι συνηθως στις περισσοτερες) και μετα κανεις save and exit. Δεν ειχα ποτε asrock μητρικη οποτε μπορει και να μην εχει αυτη την επιλογη, τι να σουπω. Ολα τα υπολοιπα που δειχνεις στις αλλες φωτο μην τα πειραζεις. Αλλα οτι κανεις ψαξτο πρωτα να εισαι σιγουρος γιατι εσυ φερεις την αποκλειστικη ευθυνη, εμεις προσπαθουμε να βοηθησουμε απο μακρια, πραγμα δυσκολο. Αρχεια στο restore defaults της motherboard δεν χανονται, τωρα αν πειραξεις τιποτα ρευματα π.χ. μπορει να κανεις ζημια. Ψαξε λιγο μην εχουν προβλημα οι ram οπως λεει και το παλικαρι πιο πανω. Κοιταξε πως χρησιμοποιειται το mem test και τσεκαρε τις μνημες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα