moutsa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας στο παρακατω. Βρήκα στο ebay μια αγγελία για μια συσκευή που είναι blacklisted απο Αμερικη και δίκτυο unlocked. Επίσης ο πωλητής αναφέρει οτι στελνει μονο εκτός της χώρας του. Επειδη η τιμη ειναι ελκυστικη σχεφτομαι να το χτυπησω. Σαν αγγελία είναι νόμιμη και δεύτερον θα δουλεύει στην Ελλάδα?
newsformobiles Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Λοιπόν, επειδή δεν βλέπω καμία αγγελία να έχεις ποστάρει, μυρίζοντας τα νύχια μου λένε ναι. Η κρυστάλινη όμως σφαίρα μου λέει όχι. Τώρα ποιον εγώ να πιστέψω να σου πω....
moutsa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Την αγγελία δεν την έβαλα σε περιπτωση που αν αξίζει να έχει όσο μικροτερο ανταγωνισμό γίνεται. Στο παρελθον την έχω πατήσει 2 φορες.
newsformobiles Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Την αγγελία δεν την έβαλα σε περιπτωση που αν αξίζει να έχει όσο μικροτερο ανταγωνισμό γίνεται. Στο παρελθον την έχω πατήσει 2 φορες. Τότε μην περιμένεις απάντηση...
SPANK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Θα σου έλεγα να μην μπλέξεις με blacklisted συσκευές αυτο τιποτα αλλο
Makeran Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Εγώ νομίζω πως δε θα έχεις πρόβλημα αν είναι blacklisted μόνο στην Αμερική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα