Alastor192 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ειναι free upgrade για οσους εχουν το original 1
Fulgore Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Υπαρχει σχετικη ανακοινωση στο steam.Και επειδη ταιριαζει παρα πολυ με αυτη την περιπτωση,pc master race στα remastered και αφηστε τους κονσολαδες να πληρωνουν πολλαπλες φορες για το ιδιο παιχνιδι.
dimitris21gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Να πούμε και για όσους δεν το έχουν, όπως εγώ, ότι παίζει και προσφορά της νέα έκδοσης στο steam στα 4 μόλις ευρώ για μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου. 1
-TRANE- Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 αν δειτε βιντεο με διαφορες απο το 1 ποσταρεται το.Ευχαριστω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Αρκετά μεγαλύτερο contrast στην PS4 έκδοση και μεγαλύτερης ανάλυσης textures.
Tobajara Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Πολύ το γούσταρα το παιχνίδι, έχω και έναν κάλο με εναλλακτική Κόλαση / εναλλακτικό Παράδεισο (α ρε Christopher Walken θεέ στα Prophecy!), και το καταφχαριστήθηκα. Το κακό ήταν πως με πληκτρολόγιο - ποντίκι χάνεται πολύ από το σύστημα μάχης με combos. Το παιχνίδι παίζεται ακόμα άνετα αλλά επαναλαμβανόμενα, γιατί μου ήταν πολύ πιο εύκολο να κάνω απλές επιθέσεις από combos. Ας είναι. Έτσι κι αλλιώς το είχα στο GOG και πήρα τζάμπα τη Warmastered, οπότε ίσως το ξαναβάλω να δω διαφορές.
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 3ου προσωπου hack and slash(με καποια στοιχεια απο zelda) ειναι,λογικο να παιζεται καλυτερα με controller.Τα καλυτερα παιχνιδια του ειδους(DMC,Bayonetta,GoW)τα πιο τρανταχτα παραδειγματα. Παντως και εγω εχω μεγαλη αγαπη για την ολη θεματολογια αυτων των παιχνιδιων Κριμα που δεν αξιωθηκε μια εταιρια να βγαλει και ενα Spawn αναλογο παιχνιδι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 THQ Nordic on Darksiders remaster being offered for free to original owners: “We arent making a lot, but we think it’s fair”
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 μπα..δε θα πάρω... ασπρίλα φουλ! To έπαιξα για 10 λεπτά και το έβγαλα(1080p γραφικά maxed out+φίλτρα) http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=809762816 μέσα σε μια βδομάδα πόσα παιχνίδια θα μου τύχουν που δε θα έχουν φωτισμούς καλούς θα και θα βλέπω μια ασπρίλα; Δηλαδή να κάθομαι να πειράζω πάντα με το sweetfx ;Ε όχι!
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Και μετά λες εμάς ότι ασχολούμαστε πολύ με τα γραφικά, εσύ παρατάς τελείως το παιχνίδι γι' αυτό το λόγο. Βάλε ένα SweetFX(Εφόσον υπάρχει η επιλογή και δεν παίρνει ώρα να εγκατασταθεί) και παίξε την παιχνιδάρα γιατί τέτοια γκέιμς βγαίνουν μία στο τόσο.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ε τι να μην ασχολούμε? τουλάχιστον να βλέπεται. Ούτε το παιχνίδι μου χε αρέσει από παλιά,για μένα είναι πολύ βαρετό. Γιαυτό κυρίως το έβγαλα..να δω τι έκαναν ήθελα
logistoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 εγώ δε βρίσκω το λόγο για remastered, ειδικά αν τα είχα παίξει στην ώρα τους αν κάποιος το είχε παραλείψει οκ, δεκτό
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 21.9gb κατεβασε το steam για το παιχνιδι. Εντυπωση μου προκαλεσε το γεγονος οτι εχει πολλες γλωσσες οσον αφορα γλωσσα κειμενου οπως και ομιλια και ξεχωρισα και Γιαπωνεζικα Στα περι ρυθμισεων υπαρχει κανονικα υποστηριξη για Ultrawide οθονες(ευτυχως). Απο πλευρας ρυθμισεων εχει λιγα πραγματα. Texture Filtering low normal 4x antisotropic 8x 16x Texture Quality Very low(ελεος ) Low Normal High Very high Και απο Anti aliasing εχει FXAA και FSAA Στα του παιχνιδιου ειναι αισθητο το πιο αργο gameplay πλεον σε σχεση και με το Darksiders 2 και ειναι πιο γραμμικο το παιχνιδι αλλα παραμενει αξιολογο οπως παλια.
dimitris21gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν με χαλάει δεύτερο playthrough μετά από 2 χρόνια. Το τσίμπησα στα 4 ευρώ. Μακάρι να βγάλουνε 3 να τρελαθούμε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα