Προς το περιεχόμενο

Darksiders: Warmastered Edition [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχει σχετικη ανακοινωση στο steam.Και επειδη ταιριαζει παρα πολυ με αυτη την περιπτωση,pc master race στα remastered και αφηστε τους κονσολαδες να πληρωνουν πολλαπλες φορες για το ιδιο παιχνιδι.

Δημοσ.

Να πούμε και για όσους δεν το έχουν, όπως εγώ, ότι παίζει και προσφορά της νέα έκδοσης στο steam στα 4 μόλις ευρώ για μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ το γούσταρα το παιχνίδι, έχω και έναν κάλο με εναλλακτική Κόλαση / εναλλακτικό Παράδεισο (α ρε Christopher Walken θεέ στα Prophecy!), και το καταφχαριστήθηκα. Το κακό ήταν πως με πληκτρολόγιο - ποντίκι χάνεται πολύ από το σύστημα μάχης με combos. Το παιχνίδι παίζεται ακόμα άνετα αλλά επαναλαμβανόμενα, γιατί μου ήταν πολύ πιο εύκολο να κάνω απλές επιθέσεις από combos. Ας είναι.

Έτσι κι αλλιώς το είχα στο GOG και πήρα τζάμπα τη Warmastered, οπότε ίσως το ξαναβάλω να δω διαφορές.

Δημοσ.

3ου προσωπου hack and slash(με καποια στοιχεια απο zelda) ειναι,λογικο να παιζεται καλυτερα με controller.Τα καλυτερα παιχνιδια του ειδους(DMC,Bayonetta,GoW)τα πιο τρανταχτα παραδειγματα.

Παντως και εγω εχω μεγαλη αγαπη για την ολη θεματολογια αυτων των παιχνιδιων :D

Κριμα που δεν αξιωθηκε μια εταιρια να βγαλει και ενα Spawn αναλογο παιχνιδι.

Δημοσ.

μπα..δε θα πάρω...

ασπρίλα φουλ!

To έπαιξα για 10 λεπτά και το έβγαλα(1080p γραφικά maxed out+φίλτρα)

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=809762816

1A8566715DD24121011DB51E97052AF0A0A9B4FD

746B0B53AF3076A9C40886336307F338CF0BC21D

μέσα σε μια βδομάδα πόσα παιχνίδια θα μου τύχουν που δε θα έχουν φωτισμούς καλούς θα και θα βλέπω μια ασπρίλα;

Δηλαδή να κάθομαι να πειράζω πάντα με το sweetfx ;Ε όχι!

Δημοσ.

Και μετά λες εμάς ότι ασχολούμαστε πολύ με τα γραφικά, εσύ παρατάς τελείως το παιχνίδι γι' αυτό το λόγο. Βάλε ένα SweetFX(Εφόσον υπάρχει η επιλογή και δεν παίρνει ώρα να εγκατασταθεί) και παίξε την παιχνιδάρα γιατί τέτοια γκέιμς βγαίνουν μία στο τόσο.

Δημοσ.

Ε τι να μην ασχολούμε? τουλάχιστον να βλέπεται.

Ούτε το παιχνίδι μου χε αρέσει από παλιά,για μένα είναι πολύ βαρετό. Γιαυτό κυρίως το έβγαλα..να δω τι έκαναν ήθελα

Δημοσ.

21.9gb κατεβασε το steam για το παιχνιδι.

Εντυπωση μου προκαλεσε το γεγονος οτι εχει πολλες γλωσσες οσον αφορα γλωσσα κειμενου οπως και ομιλια και ξεχωρισα και Γιαπωνεζικα :P

Στα περι ρυθμισεων υπαρχει κανονικα υποστηριξη για Ultrawide οθονες(ευτυχως).

Απο πλευρας ρυθμισεων εχει λιγα πραγματα.

Texture Filtering

low

normal

4x antisotropic

8x

16x

Texture Quality

Very low(ελεος :P)

Low

Normal 

High 

Very high

Και απο Anti aliasing εχει FXAA και FSAA

Στα του παιχνιδιου ειναι αισθητο το πιο αργο gameplay πλεον σε σχεση και με το Darksiders 2 και ειναι πιο γραμμικο το παιχνιδι αλλα παραμενει αξιολογο οπως παλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...