Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Darksiders: Warmastered Edition officially announced, first screenshots Η Nordic Games ανακοίνωσε επίσημα την Warmastered Edition του πρώτου Darksiders. Το Darksiders: Warmastered Edition θα έχει υψηλότερης ανάλυσης textures, βελτιώσεις στο rendering, βελτιώσεις στις σκιές αλλά και νέα post processing effects(Τα εμετικά Vignette, Chromatic Aberration κλπ που καλύτερα να μην τα έβαζαν). Με λίγα λόγια θα είναι αρκετά βελτιωμένο οπτικά σε σχέση με την original έκδοσή του. Η Warmastered Edition θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου και θα κοστίζει 19,99 ευρώ. Screenshots: Το Chromatic Aberration είναι υπερβολικό πάντως. Τι θα περιλαμβάνει η Darksiders: Warmastered Edition: PS4, Xbox One and Wii U versions of Darksiders (Wrath of War) Native 1080p rendering resolution Doubled all the texture resolutions Rendering improvements and rework Better shadow rendering quality Post processing effects 60 FPS in moment to moment gameplay (PS4, Xbox One, PC, 30 for WiiU) Αυτό το ''Native 1080P rendering resolution'' δεν μου κάθεται και πολύ καλά, ελπίζω να υποστηρίζει κανονικά και μεγαλύτερες αναλύσεις. 1
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Αυτη η μαστιγα των remastered δεν λεει να τελειωσει. Με 17ευρω αγοραζεις κουτατα τα DS1 και 2 και πανε τωρα να μας πλασαρουν το DS1 με 20ευρω? https://www.skroutz.gr/s/8284873/Darksiders-Complete-PC.html Δεν λεω τουλαχιστον δεν εχει τραβηγμενη τιμη οπως αλλα remastered. Αστειο επισης πως παιχνιδι 6ετιας και θα τρεχει στο Wii U σε 30fps.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Το remaster του DS2 δεν ήταν καθόλου καλό απ' ότι διαβάζω. Αν έχουν και forced on v-sync, μόνο 1080P res και lock στα 60FPS όπως το original καλά κρασιά. Πάντως εμένα το παιχνίδι μου άρεσε αρκετά, απλά είχε κάποια τεχνικά θέματα που πλέον λόγω της εξέλιξης είναι σοβαρά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 "Warmastered", nice, ο τίτλος, το game μέχ, το god of war κλάσεις ανώτερο.
ektelion Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Εκπληκτικό το πρώτο game, το δεύτερο δεν το έχω παίξει ακόμη, αλλά έχω να παίξω τέτοιο "arcade - adventure" όπως τα λέγαμε τότε εδώ και πααααααααρα πολλά χρόνια. Δεν ξέρω αν θα το συνέκρινα με το God of War, μάλλον περισσότερο στην κατηγορία του Soul Reaver ανήκει. That said, δεν βρίσκω το λόγο να αγοράσω τη remastered έκδοσή του.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 "Warmastered", nice, ο τίτλος, το game μέχ, το god of war κλάσεις ανώτερο. Μια χαρά είναι το παιχνίδι, God of War στο PC δεν έχουμε έτσι και αλλιώς.
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 To 1o μου άρεσε πολύ και δεν το περίμενα. Να το κατηγοριοποιήσω λίγο δύσκολο, έχει κομμάτια από διάφορα παιχνίδια. Το 2ο το έχω καί στην κανονική καί στην remastered έκδοση και ψήνομαι να το δώ στις επόμενες μέρες...
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Τα remaster είπαν ότι τα βγάζουν για να δουν το ενδιαφέρον του κόσμου για την σειρά και θα κρίνουν αν αξίζει να βγάλουν τρίτο, ίσως το αγοράσω και τους στηρίξω μπας και δούμε Darksiders 3.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Το πρώτο παιχνίδι είναι κανονικότατο Zelda clone. Μόνο του είναι αρκετά καλό, σε σύγκριση με το Zelda με το ζόρι ξεπερνάει τη μετριότητα. Επίσης το πρώτο είναι καλύτερο από το δεύτερο ως παιχνίδι μιας και το δεύτερο, παρά το γεγονός ότι έχει πολύ ανώτερο artwork και γενικότερα production values, το γυρνάει σε loot hunt τύπου diablo και έχει κάποια σοβαρά προβλήματα ισορροπίας του gameplay. Θα είναι δηλαδή ή πανεύκολο ή θα σου βγάζει την πίστη ακόμα και ο πιο drone εχθρός. Επίσης σε ότι αφορά το PC κάπως ανούσια η remastered έκδοση, έτσι δεν είναι; 2
WizNick Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Η remastered εκδοση του 2ου, ηταν δωρεαν για τους κατοχους του DarkSiders Franchise Pack, ειπαν αν θα ισχυει αυτο και για την remastered του 1ου? Παντως και χωρις remaster, μια χαρα playable παιχνιδι ειναι και αρκετα καλο.
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Το πιο πιθανο να το δωσουν δωρεαν στο pc για αυτους που το εχουν οπως εγινε και με το 2 αλλα και γενικα με αλλα παρομοια remastered. Τα καλα του pc gaming αλλωστε. Οσο για τα DarkSiders 1 και 2 εμενα παλι προσωπικα μου αρεσαν και τα δυο το ιδιο καθενα για αυτα που ειχε και ξεχωριζε. Για το 2 αν ειχα 2 παραπονα θα ηταν πρωτον οτι εβγαλε πολλα dlc(και στης αρχες κοστιζαν αρκετα)και δευτερον οτι δεν εδινε τοσο βαθος στην ιστορια οσο το πρωτο. Το πρώτο παιχνίδι είναι κανονικότατο Zelda clone. Μόνο του είναι αρκετά καλό, σε σύγκριση με το Zelda με το ζόρι ξεπερνάει τη μετριότητα. Επίσης το πρώτο είναι καλύτερο από το δεύτερο ως παιχνίδι μιας και το δεύτερο, παρά το γεγονός ότι έχει πολύ ανώτερο artwork και γενικότερα production values, το γυρνάει σε loot hunt τύπου diablo και έχει κάποια σοβαρά προβλήματα ισορροπίας του gameplay. Θα είναι δηλαδή ή πανεύκολο ή θα σου βγάζει την πίστη ακόμα και ο πιο drone εχθρός. Επίσης σε ότι αφορά το PC κάπως ανούσια η remastered έκδοση, έτσι δεν είναι; Ισχυει οτι δανειζεται/αντιγραφει το συστημα των dungeon απο αλλα παιχνιδια οπως φυσικα τα γνωστα παιχνιδια Zelda αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις οτι δεν ξεπερναει την μετριοτητα. Τελειως διαφορετικα παιχνιδια το ενα με το αλλο για να κανεις συγκριση(hack and slash με λιγους γριφους/dungeon ειναι στην ουσια)και φυσικα οπως αναφερθηκε ειναι πιο κοντα στο God Of war(τουλαχιστον στα παλια του ps2)παρα στο Zelda απο πλευρας συγκρισης. Για τα περι ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο ειναι καθαρα γουστα στον τι στυλακι αρεσει στον καθενα αρα δεν μπορω να πω κατι σε αυτο. Προσωπικα αν και δεν ειμαι ο μεγαλυτερος οπαδος του Diablo μου αρεσε αρκετα το customize του 2 περισσοτερο απο του 1 κυριως οσον αφορα τις διαφορετικες πανοπλιες. Τα remaster είπαν ότι τα βγάζουν για να δουν το ενδιαφέρον του κόσμου για την σειρά και θα κρίνουν αν αξίζει να βγάλουν τρίτο, ίσως το αγοράσω και τους στηρίξω μπας και δούμε Darksiders 3. Το πρωτο πραγμα που γραφτηκε μετα το θεμα χρεωκοπιας με την THQ για αυτη τη σειρα ηταν ανεκαθεν για το τι θα γινει με την συνεχεια των παιχνιδιων και προφανως και ο κοσμος θελει να δει και sequel. Οι παραπανω φθηνο δικαιολογιες για να αιτιολογησουν την κυκλοφορια των remastered ειναι δυστηχως τραγικες. Τουλαχιστον σε αυτη την συγκεκριμενη περιπτωση τους συγχωρω(προσωπικα)μιας και οσο να ναι δεν ειναι και studio που ειναι και στα καλυτερα του οικονομικα. Το remaster του DS2 δεν ήταν καθόλου καλό απ' ότι διαβάζω. Αν έχουν και forced on v-sync, μόνο 1080P res και lock στα 60FPS όπως το original καλά κρασιά. Πάντως εμένα το παιχνίδι μου άρεσε αρκετά, απλά είχε κάποια τεχνικά θέματα που πλέον λόγω της εξέλιξης είναι σοβαρά. Το προβλημα ειναι οτι οντως το remastered ειχε περισσοτερα θεματα απο οτι το απλο DS2. Για locked 60fps πραγματικα δεν ειναι προβλημα σε τετοιου ειδους παιχνιδια ουτε εν μερη και η αναλυση. Θα ξανακατεβασω το 2 αυτες τις μερες να το παιξω κυριως για να δω πως τρεχει και αν το εχουν φτιαξει.
Alastor192 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Απτα αγαπημενα franchise το Darksiders,οτι πιο συγχρονο σε zelda clone μπορουσαμε να εχουμε(με την καλη εννοια).Οι remastered εκδοσεις ειναι οτι πρεπει για οσους δεν τα χουν παιξει,cash grab ωστοσο για οσους εχουν τα παιχνιδια και θα τους ενδιεφερε να τα ξανααγορασουν.Προσωπικα θα το τιμησω απτον θειο,καθως εχω να τα παιξω αρκετα χρονια,ειδικα το πρωτο της σειρας Τα remaster τα βγαλαν απτην μια για ευκολο χρημα,απτην αλλη για αναθερμανση του ενδιαφεροντος στο franchise.Νομιζω το να δουμε Darksiders 3 ειναι πιο πιθανο απο ποτε πλεον,καθως η Nordic πλεον μετονομαστηκε σε THQ Nordic και πηρε ολα τα IP της πτωχευμενης THQ
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 New release dates announced for Darksiders: Warmastered Edition and The Dwarves Darksiders: Warmastered Edition is planned for a November 22nd release on consoles, and for a November 29th release on the PC.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται σε όλους (π.χ. εγώ είχα απλή έκδοση 1 και 2 στο Steam), έβαλε free την Warmastered Edition στο Steam. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα