Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να αγορασω ενα ταμπλετ για δουλεια (Βιντεο & Φωτο editing καθως και θεαση απο πελατες). Δεν εχω σκοπο να κανω παπαδες με αυτο. Απλα μονταζακια και εντιτς για να εχουν μια ιδεα οποτε με ενα με 2-4gb ram και cherry trail h mediatek θα ειμαι καλα. Σκεφτομουν να παω για android γιατι εχει πληθωρα εντιτινγκ προγραμματων καθως και γιατι εχει 4g και GPS Οποτε μπορω να το χρησιμοποιω και on the go στο αμαξι. Ομως βλεπω ελαχιστα με καλουτσικα χαρακτηριστικα απο κινα και απορω...

Edit: Εχω windows10 Κινητο οποτε δεν θα ειναι το tablet προεκταση του κινητου/χεριου μου

Επεξ/σία από logo15
Δημοσ.

Σκεφτομουν να παω για android γιατι εχει πληθωρα εντιτινγκ προγραμματων καθως και γιατι εχει 4g και GPS 

Το 4G (LTE) και το GPS δεν είναι χαρακτηριστικά του λειτουργικού, του hardware είναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 4G (LTE) και το GPS δεν είναι χαρακτηριστικά του λειτουργικού, του hardware είναι.

I know αλλα οι κινεζοι δεν βαζουν στα w10... :( Τουλαχιστον οχι στα low-mid end μοντελα τους. 

Ξερω οτι μπορω να βαλω στικακι για σημα, αλλα gps? και μετα τι θα εχω και 10 μπιχλιμπιδια μαζι μου για να κανω την δουλεια μου?

Επεξ/σία από logo15
Δημοσ.

Θελω να αγορασω ενα ταμπλετ για δουλεια (Βιντεο & Φωτο editing καθως και θεαση απο πελατες). Δεν εχω σκοπο να κανω παπαδες με αυτο. Απλα μονταζακια και εντιτς για να εχουν μια ιδεα οποτε με ενα με 2-4gb ram και cherry trail h mediatek θα ειμαι καλα. Σκεφτομουν να παω για android γιατι εχει πληθωρα εντιτινγκ προγραμματων καθως και γιατι εχει 4g και GPS Οποτε μπορω να το χρησιμοποιω και on the go στο αμαξι. Ομως βλεπω ελαχιστα με καλουτσικα χαρακτηριστικα απο κινα και απορω...

Edit: Εχω windows10 Κινητο οποτε δεν θα ειναι το tablet προεκταση του κινητου/χεριου μου

Διαφορετικά τα windows 10 του κινητού από αυτά του tablet. Με ένα windows 10 tablet έχεις έναν κανονικό υπολογιστή στην ουσία.

Δημοσ.

Διαφορετικά τα windows 10 του κινητού από αυτά του tablet. Με ένα windows 10 tablet έχεις έναν κανονικό υπολογιστή στην ουσία.

I know, Μα γιατι εχουν κοψει βασικο H/W? Τι να το κανω το wifi αν δεν μπορω να πεταξω το drone μου γιατι δεν εχω gps και δεν μπορω να στειλω αρχεια που τραβαει επιτοπου στο cloud αν ειμαι στο βουνο?...

• Like 1
Δημοσ.

I know, Μα γιατι εχουν κοψει βασικο H/W? Τι να το κανω το wifi αν δεν μπορω να πεταξω το drone μου γιατι δεν εχω gps και δεν μπορω να στειλω αρχεια που τραβαει επιτοπου στο cloud αν ειμαι στο βουνο?...

Κατάλαβα τι λες ναι. Είναι πιο πολύ στη λογική του υπολογιστή και λιγότερο του tablet μάλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2gb ram σε android tablet είναι αρκετά?
Με καθαρό android πανω

Επεξ/σία από logo15
Δημοσ.

Παρε ενα dual boot ή το onda air

τα onda είναι τα χειρότερα από ότι έχω ακούσει και οπως και τα dual boot δεν εχουν  GPS 

Δημοσ.

τα onda είναι τα χειρότερα από ότι έχω ακούσει και οπως και τα dual boot δεν εχουν  GPS 

Το δικό μου μια χαρά gps έχει αν και είναι cube.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...