Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, χτες κάναμε με κάτι φίλους μία φάρσα σε έναν οίκο ανοχής στην Αθήνα. Η τσατσά από το ανατολικό μπλοκ από ό,τι φαίνεται το έψαξε το θέμα και με κάλεσε σήμερα στο κινητό την ώρα που μιλούσα, οπότε και ήμουν κατειλημμένος. Τώρα τί μπορεί να μου κάνει αυτή και τί ενδείκνυται να κάνω εγώ; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το πολύ-πολύ να σου τραβήξει κάνα ξέχεσμα άμα το σηκώσεις. Τι φοβάσαι να κάνει, να σε δείρει ξέρω 'γω; :P

Δημοσ.

να μην κανεις πλακες γενικα ποτε γιατι δεν ξερεις τι κονε εχει ο καθενας φιλε...

(καλα τιποτα δεν θα σ κανει αλλα τεσπα.)

και ανατολικο μπλοκ ε? μαλιστα... τους αρεσουν οι απαγωγες, η προστασια σε μαγαζια και η μαστροπια

παντως,

αν δεις τιποτα cayenne με τερμα φιμε κατω απο το σπιτι σου μην τρομαξεις....

(πλακα κανω δεν θα σ κανει τιποτα.)

Δημοσ.

Ποοοο. Άκυρο παίδες. ΕΛΤΑ είναι το νούμερo που με κάλεσε. Απλά είχε μείνει στο ιστορικό του browser η αναζήτηση από την φάρσα και όταν πήγα να κάνω Paste αριθμό στο google για να δω ποιος με κάλεσε, δεν έγινε το paste και μπερδεύτηκα. Οκ τέσπα, καταλάβατε, έγινε μαλακία. Παρακαλώ να κλειδωθεί. Πλάκα είχαν οι απαντήσεις πάντως.

Δημοσ.

μου δημιουργειται φυσικα η απορια πως ταιριαζει το συγκεκριμενο θεμα στο section Δικτυων και Ασφάλειας...

μαλλον στο οτι νιωθεις μειωμενη Ασφαλεια τωρα ε;; :P :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, αναγνώριση αριθμού πίσω από απόκρυψη,...

Μηδενική ασφάλεια. Να φανταστείς μόλις μπερδεύτηκα και είδα ότι με πήρε η Ρωσίδα άρχισα να γελάω.

Αυτό που συνέβαλε στο να δημιουργηθεί αυτή η ατυχής σύγχυση ήταν πάντως και το γεγονός ότι προς το τέλος της φάρσας, όταν εμείς την τρολλάραμε και την ρωτάγαμε αν είναι και αυτή διαθέσιμη, δεν μιλούσε, αλλά κράταγε το ακουστικό ανοιχτό.

Εν τω μεταξύ για να αγοράσεις υπηρεσία αναγνώρισης κρυμμένων αριθμών για δέκα μέρες από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας κοστίζει γύρω στα 65 ευρώ με μία πρόχειρη αναζήτηση που έκανα. Επίσης άρση απορρήτου αν την διεκδικήσεις κάνει εβδομάδες να γίνει. Στην ουσία οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προστατεύουν τους φαρσέρ, εκβιαστές και λοιπούς. Επίσης αν συνδρομητής έχει υπηρεσία αναγνώρισης αυτό γνωστοποιείται στον καλούντα στην αρχή της κλήσης με αυτοματοποιημένο μήνυμα! Δηλαδή ούτε γνωστό στην ΕΥΠ να είχε η Ρωσίδα, δε γίνεται να βρήκε το νούμερό μου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...