tselembawa Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Dimkord, μιλάμε για απλή λογική, ένας άνθρωπος που ειναι κάτοχος των 2 μεγαλύτερων brands στον χώρο των smartphones έχει την ικανότητα να κρίνει καλύτερα από αυτόν που επειδή ειναι hater δε παίζει καν να μπει στο κόπο να δοκιμάσει και την άλλη πλατφόρμα...Κακό πράγμα η δημοκρατία, όταν το πλήθος δε μπορεί να κάνει απλές λογικές συνάφειες πως έχουμε λοιπόν την απαίτηση να ψηφίζουν και να έχουν μάλιστα την ίδια αξία οι ψήφοι.... ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ
king2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Πως αντέχετε ένα λειτουργικό που σας ελέγχει αυτο και σας περιορίζει πάρα πολύ δεν το καταλαβαίνω. Με τεράστια bezels αθλιες μπαταρίες κτλ κτλ. Μούρη δεν πουλάτε έτσι ξυπνηστε. 1
dimkord Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Dimkord, μιλάμε για απλή λογική, ένας άνθρωπος που ειναι κάτοχος των 2 μεγαλύτερων brands στον χώρο των smartphones έχει την ικανότητα να κρίνει καλύτερα από αυτόν που επειδή ειναι hater δε παίζει καν να μπει στο κόπο να δοκιμάσει και την άλλη πλατφόρμα... Κακό πράγμα η δημοκρατία, όταν το πλήθος δε μπορεί να κάνει απλές λογικές συνάφειες πως έχουμε λοιπόν την απαίτηση να ψηφίζουν και να έχουν μάλιστα την ίδια αξία οι ψήφοι.... ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ Συγνωμη αλλα συμφωνα με την απλη λογικη που επικαλεισαι, εγω δε θα εδινα 1500 ευρω απλα για να δω ποιο ειναι καλυτερο. Θα επαιζα λιγο με των φιλων μου, θα διαβαζα κριτικες, θα εβλεπα μερικα βιντεο και θα διαλεγα ποιο θα παρω. Eγω προσωπικα δεν ειμαι φαν ουτε του iOS ουτε του Touchwiz και δε χρειαστηκε να δωσω ουτε ευρω για να καταλαβω οτι δε μου κανουν. Και αν διαλεξεις μια απο τις δυο πλατφορμες δε σημαινει οτι εισαι hater της αλλης, ουτε πρεπει σωνει και καλα να παρεις την αλλη του χρονου για να μπορεις να κρινεις σωστα σε κανα φορουμ. Χαλαρωστε λιγο. Το σχολιο σου για τη δημοκρατια και για το ποιοι επρεπε να ειχαν ή να μην ειχαν δικαιωμα ψηφου, το αφηνω ασχολιαστο. Ενα μονο θα πω: Δοκιμασες ολα τα πολιτευματα και συμπερανες οτι ειναι κακη η δημοκρατια ή εισαι hater; 1
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Πως αντέχετε ένα λειτουργικό που σας ελέγχει αυτο και σας περιορίζει πάρα πολύ δεν το καταλαβαίνω. Με τεράστια bezels αθλιες μπαταρίες κτλ κτλ. Μούρη δεν πουλάτε έτσι ξυπνηστε. Δεν μας αρεσει η ελευθερια ,θελουμε να ειμαστε περιορισμενοι .Επισης δεν ειμαστε ολοι αργοσχολοι πιτσιρικια να παιζουμε με τον κινητο και τις rom ολη την ωρα γιατι δεν εχουμε κατι καλυτερο να κανουμε . Αθλιες μπαταριες και καταναλωση πορων εχει το 95% των android συσκευων . Ξυπνα κοιμασαι ορθιος εκει στο χωριο σου ... 3
Victhor Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Συγνωμη αλλα συμφωνα με την απλη λογικη που επικαλεισαι, εγω δε θα εδινα 1500 ευρω απλα για να δω ποιο ειναι καλυτερο. Θα επαιζα λιγο με των φιλων μου, θα διαβαζα κριτικες, θα εβλεπα μερικα βιντεο και θα διαλεγα ποιο θα παρω. Eγω προσωπικα δεν ειμαι φαν ουτε του iOS ουτε του Touchwiz και δε χρειαστηκε να δωσω ουτε ευρω για να καταλαβω οτι δε μου κανουν. Και αν διαλεξεις μια απο τις δυο πλατφορμες δε σημαινει οτι εισαι hater της αλλης, ουτε πρεπει σωνει και καλα να παρεις την αλλη του χρονου για να μπορεις να κρινεις σωστα σε κανα φορουμ. Χαλαρωστε λιγο. Το σχολιο σου για τη δημοκρατια και για το ποιοι επρεπε να ειχαν ή να μην ειχαν δικαιωμα ψηφου, το αφηνω ασχολιαστο. Ενα μονο θα πω: Δοκιμασες ολα τα πολιτευματα και συμπερανες οτι ειναι κακη η δημοκρατια ή εισαι hater; Πολύ καλό σχόλιο. Γενικά οι fanboys και οι haters είναι το ίδιο χαλί σε όποιο στρατόπεδο και ανήκουν και δυστυχώς εδώ έχουν μαζευτεί παρά πόλοι. Νομίζουν ότι είναι ή πιο εξηπνοι και τα ξέρουν όλα. Πλέον ούτε το iOS δεν είναι τόσο σταθερό όπως παλιά και το Android έγινε πολύ καλύτερο (δυστυχώς όχι ακόμα σε όλα τα κινητά). Το σίγουρο είναι όμως ότι ή Apple ξεκινήσει μία κατηφορα, πάει ο Steve πάνε και οι καινούργιες ιδέες, το μάρκετινγκ δεν κρατάει για πάντα. Είχα iPhone για 5 χρόνια, πλέον μπορω να πω ότι υπάρχουν καλύτερα κινητά και είναι και πολλά, το αποδεικνουν οι πωλήσεις της Samsung και των παρά πολλον κινέζικων εταιριών. Αυτή τη στιγμή γράφω από μία κινέζικη "παντόφλα" 5,5 ιντσών full hd με Android 6 και είναι το ίδιο σταθερό όσο και το iOS9, χωρις κανένα απόλυτος κόλλημα και πλήρωσα 4 φορές λιγότερα από ένα iPhone, σε μόνο που ηστερει είναι η κάμερα. Ή κυριαρχία της Apple πάει τελείωσε.
king2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δεν μας αρεσει η ελευθερια ,θελουμε να ειμαστε περιορισμενοι .Επισης δεν ειμαστε ολοι αργοσχολοι πιτσιρικια να παιζουμε με τον κινητο και τις rom ολη την ωρα γιατι δεν εχουμε κατι καλυτερο να κανουμε . Αθλιες μπαταριες και καταναλωση πορων εχει το 95% των android συσκευων . Ξυπνα κοιμασαι ορθιος εκει στο χωριο σου ... Εσύ ξυπνα ρε φιλε οκ είπαμε έχετε καει με τα iPhone και πουλάτε μούρη αλλά μέχρι ένα σημείο. Όποιος έχει τη μύγα μυγιαζετε λένε. Περίμενα τέτοια απάντηση παιδιού από 15αρη αλλά όχι από σένα ρε. 1
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Εσύ ξυπνα ρε φιλε οκ είπαμε έχετε καει με τα iPhone και πουλάτε μούρη αλλά μέχρι ένα σημείο. Όποιος έχει τη μύγα μυγιαζετε λένε. Περίμενα τέτοια απάντηση παιδιού από 15αρη αλλά όχι από σένα ρε. Αφου μπαινεις καθε φορα σε θεμα της apple να γραψεις τις μπουρδες σου και χαρακτηριζεις κιολας .Εσενα περιμενουμε να μας ξυπνησεις ,διανοια χρηστη android,πανεξυπνε καταναλωτη. Οτι τα επιλεγουμε για να πουλησουμε μουρη , ενα σωρο βλακειες εχεις πει κρινοντας απο τον περιγυρο σου σε ενα χωριο στην επαρχια ,κανε μας την χαρη . 2
D.Luffy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 έχετε καει με τα iPhone και πουλάτε μούρη αλλά μέχρι ένα σημείο. Όποιος έχει τη μύγα μυγιαζετε λένε. Εσύ είσαι αυτός που μπαίνει σε θέμα της Apple κάθε φορά και μιλάει για "μούρες". Όπως πολύ σωστά γράφεις στο τέλος, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Γενικά όσοι μιλάτε συνεχώς για ποζεριές, το μοναδικό πρόβλημα που έχετε με το iphone είναι ότι δεν το αντέχει η τσέπη σας. Ούτε οι δυνατότητες, ούτε οι sd κάρτες, ούτε το bluetooth κλπ. 2
king2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Αφου μπαινεις καθε φορα σε θεμα της apple να γραψεις τις μπουρδες σου και χαρακτηριζεις κιολας .Εσενα περιμενουμε να μας ξυπνησεις ,διανοια χρηστη android,πανεξυπνε καταναλωτη. Οτι τα επιλεγουμε για να πουλησουμε μουρη , ενα σωρο βλακειες εχεις πει κρινοντας απο τον περιγυρο σου σε ενα χωριο στην επαρχια ,κανε μας την χαρη . Δεν είναι έτσι δηλαδή? Εσύ είσαι αυτός που μπαίνει σε θέμα της Apple κάθε φορά και μιλάει για "μούρες". Όπως πολύ σωστά γράφεις στο τέλος, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Γενικά όσοι μιλάτε συνεχώς για ποζεριές, το μοναδικό πρόβλημα που έχετε με το iphone είναι ότι δεν το αντέχει η τσέπη σας. Ούτε οι δυνατότητες, ούτε οι sd κάρτες, ούτε το bluetooth κλπ. Μια χαρα αντέχει η τσέπη αλλά πράγματα που γίνονται με μια κίνηση στο Android θες παραπάνω στο ios. Και οι sd είναι deal breaker σε ένα κινητό. Ας γίνει μια ψηφοφορία να δούμε ποσοι 15χρονοι έχουν iphone μόνο για Facebook και ποζερια. Στα μέρη μου οι περισσότεροι και ειδικά στην Ελλάδα που ο Έλληνας το έχει μέσα του. 1
D.Luffy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μια χαρα αντέχει η τσέπη αλλά πράγματα που γίνονται με μια κίνηση στο Android θες παραπάνω στο ios. Και οι sd είναι deal breaker σε ένα κινητό. Ας γίνει μια ψηφοφορία να δούμε ποσοι 15χρονοι έχουν iphone μόνο για Facebook και ποζερια. Στα μέρη μου οι περισσότεροι και ειδικά στην Ελλάδα που ο Έλληνας το έχει μέσα του. Το τι είναι deal breaker και τι όχι εξαρτάται από τις προτιμήσεις του καθενός. Όχι μόνο από τις δικές σου. Και αυτό σε όλα τα πράγματα, όχι μόνο στα κινητά τηλέφωνα. Αν σε ενοχλούν τόσο πολύ τα 15χρονα, σταμάτα να κάνεις παρέα μαζί τους και να ασχολείσαι με το τι κινητό έχουν. Δηλαδή αν σου έτριβαν στη μούρη ένα S7 τότε θα τους έλεγες μπράβο να φανταστώ... Τέλος, γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ με το τι μας αρέσει εμάς τους υπόλοιπους εδώ μέσα? Δεν έχουμε ανάγκη να μας ξυπνήσεις φίλε μου. Εσύ κοιμάσαι. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι αγοράζουμε και το κάνουμε γιατί γουστάρουμε. 5
beast1988 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 το έκαναν και θέμα. η Samsung έχει ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό χρόνια τώρα όμως δεν βγήκε να το ανακοινώσει πουθενά. αλλά η Apple είναι σαν τους χρήστες της (και εννοώ μόνο τους χρήστες iPhone) αγοράζω τη συσκευή μόνο για να δείχνω στους άλλους. και δεν είμαι ούτε fan της Samsung ούτε του Android ούτε του ios ούτε των Windows. χρησιμοποιώ ότι δουλεύει καλύτερα γιαυτό που θέλω να κάνω και αν και το Android είναι έτη φωτός μπροστά από το ios στην καθημερινή απλή χρήση το ios είναι σκαλιά πιο πάνω. 2
ScorpioX777 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Μια χαρα αντέχει η τσέπη αλλά πράγματα που γίνονται με μια κίνηση στο Android θες παραπάνω στο ios. Και οι sd είναι deal breaker σε ένα κινητό. Ας γίνει μια ψηφοφορία να δούμε ποσοι 15χρονοι έχουν iphone μόνο για Facebook και ποζερια. Στα μέρη μου οι περισσότεροι και ειδικά στην Ελλάδα που ο Έλληνας το έχει μέσα του. Εχουν για παρεα τους ομως και τα ωραιοτερα κοριτσακια...Τι να κανουμε ρε μεγαλε ειναι πουτανα και αδικη η ζωη για καποιους, και εμεις χαρουμενοι που μπορουμε να δουλευουμε καλα και να εχουμε τα παιδια μας ανεβασμενα. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2016 από ScorpioX777
king2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 το έκαναν και θέμα. η Samsung έχει ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό χρόνια τώρα όμως δεν βγήκε να το ανακοινώσει πουθενά. αλλά η Apple είναι σαν τους χρήστες της (και εννοώ μόνο τους χρήστες iPhone) αγοράζω τη συσκευή μόνο για να δείχνω στους άλλους. και δεν είμαι ούτε fan της Samsung ούτε του Android ούτε του ios ούτε των Windows. χρησιμοποιώ ότι δουλεύει καλύτερα γιαυτό που θέλω να κάνω και αν και το Android είναι έτη φωτός μπροστά από το ios στην καθημερινή απλή χρήση το ios είναι σκαλιά πιο πάνω. Εδω έγινε θέμα το ότι ο Tim είναι gay λίγο παλιότερα. Με το παραμικρό και θέμα η samsung έχει πουλήσει πάνω από 2 δις κινητά ίσως παραπάνω. Εχουν για παρεα τους ομως και τα ωραιοτερα κοριτσακια...Τι να κανουμε ρε μεγαλε ειναι πουτανα και αδικη η ζωη, αλλα χαιρομαστε να δουλευουμε και να εχουμε τα παιδια μας ανεβασμενα. Και εμείς μια χαρά ωραία κοριτσάκια έχουμε τις πάμε βόλτα με το audi δεν τις δείχνω το κινητό μου για να τις εντυπωσίασω. Το τι είναι deal breaker και τι όχι εξαρτάται από τις προτιμήσεις του καθενός. Όχι μόνο από τις δικές σου. Και αυτό σε όλα τα πράγματα, όχι μόνο στα κινητά τηλέφωνα. Αν σε ενοχλούν τόσο πολύ τα 15χρονα, σταμάτα να κάνεις παρέα μαζί τους και να ασχολείσαι με το τι κινητό έχουν. Δηλαδή αν σου έτριβαν στη μούρη ένα S7 τότε θα τους έλεγες μπράβο να φανταστώ... Τέλος, γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ με το τι μας αρέσει εμάς τους υπόλοιπους εδώ μέσα? Δεν έχουμε ανάγκη να μας ξυπνήσεις φίλε μου. Εσύ κοιμάσαι. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι αγοράζουμε και το κάνουμε γιατί γουστάρουμε. Εσύ γνωρίζεις πολύ καλά τι αγοράζεις δες πόσοι δεν έχουν ιδέα και απλά το περνουν γιατί τους είπαν ότι είναι το καλύτερο. Μην είστε κολλημένοι. Πέρσι που η samsung είχε κάνει πολλά λάθη όλοι τα λέγαμε φέτος λέμε τα καλά της. Πρόπερσι με τα 6αρια iphone και τις μεγάλες οθόνες είπαμε μπράβο που αν και άργησε έβαλε μεγάλες οθόνες. Οι hardcore iphone χρήστες πότε δεν βρίσκετε λάθη στα iphone και δεν βλέπετε και δεν ακουτε τίποτα άλλο για αυτό είστε κολλημένοι. Εγώ πάντα κρίνω από αυτό που βλέπω και το 2007 είπα μπράβο στην Apple όπως και το 2014 αλλά να λέμε και τα κακά έτσι?
ScorpioX777 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Και εμείς μια χαρά ωραία κοριτσάκια έχουμε τις πάμε βόλτα με το audi δεν τις δείχνω το κινητό μου για να τις εντυπωσίασω. Ελα ρε, βγαζουν διπλωμα τωρα και στα 15. 2
D.Luffy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Εδω έγινε θέμα το ότι ο Tim είναι gay λίγο παλιότερα. Με το παραμικρό και θέμα η samsung έχει πουλήσει πάνω από 2 δις κινητά ίσως παραπάνω. Και εμείς μια χαρά ωραία κοριτσάκια έχουμε τις πάμε βόλτα με το audi δεν τις δείχνω το κινητό μου για να τις εντυπωσίασω. Εσύ γνωρίζεις πολύ καλά τι αγοράζεις δες πόσοι δεν έχουν ιδέα και απλά το περνουν γιατί τους είπαν ότι είναι το καλύτερο. Μην είστε κολλημένοι. Πέρσι που η samsung είχε κάνει πολλά λάθη όλοι τα λέγαμε φέτος λέμε τα καλά της. Πρόπερσι με τα 6αρια iphone και τις μεγάλες οθόνες είπαμε μπράβο που αν και άργησε έβαλε μεγάλες οθόνες. Οι hardcore iphone χρήστες πότε δεν βρίσκετε λάθη στα iphone και δεν βλέπετε και δεν ακουτε τίποτα άλλο για αυτό είστε κολλημένοι. Εγώ πάντα κρίνω από αυτό που βλέπω και το 2007 είπα μπράβο στην Apple όπως και το 2014 αλλά να λέμε και τα κακά έτσι? Πρώτα απ' όλα καγκουριές έχει κάνει μια χαρά και η Samsung. Όπως όταν έβγαιναν να μοιράσουν διαφημιστικά με το Galaxy σε αυτούς που έκαναν ουρά έξω από τα Apple Stores. Για το δεύτερο που λες, δηλαδή η μόνη διαφορά σου με τα άτομα που κατηγορείς για ποζεριές είναι ότι αυτοί χρησιμοποιούν το κινητό τους και εσύ το αυτοκίνητό σου. Το ίδιο πράγμα δηλαδή. Audi γιατί πήρες? Όπως και με το iphone, υπάρχουν αυτοκίνητα που κάνουν τα ίδια πράγματα (και περισσότερα) με το Audi αλλά είναι και φθηνότερα. Εκεί δεν ισχύει το vfm? Πολύ επιλεκτικός είσαι σε αυτό το θέμα... Τέλος, ούτε οι hardcore χρήστες του Android βρίσκουν κάποιο ελλάτωμα σε αυτό. Η διαφορά είναι ότι πλυμμηρίζουν κάθε θέμα της Apple για να πουν τα ίδια και τα ίδια. Έχουν περισσότερη ανάγκη φένεται να αποδείξουν ότι έκαναν την καλύτερη επιλογή από αυτούς που έχουν iphone. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις