king2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ελα ρε, βγαζουν διπλωμα τωρα και στα 15. Ρε μην τρολλαρεις ρε τι 15 πριν 10 χρόνια είμασταν 15 αλλά και τότε οδηγουσαμε. Πρώτα απ' όλα καγκουριές έχει κάνει μια χαρά και η Samsung. Όπως όταν έβγαιναν να μοιράσουν διαφημιστικά με το Galaxy σε αυτούς που έκαναν ουρά έξω από τα Apple Stores. Για το δεύτερο που λες, δηλαδή η μόνη διαφορά σου με τα άτομα που κατηγορείς για ποζεριές είναι ότι αυτοί χρησιμοποιούν το κινητό τους και εσύ το αυτοκίνητό σου. Το ίδιο πράγμα δηλαδή. Audi γιατί πήρες? Όπως και με το iphone, υπάρχουν αυτοκίνητα που κάνουν τα ίδια πράγματα (και περισσότερα) με το Audi αλλά είναι και φθηνότερα. Εκεί δεν ισχύει το vfm? Πολύ επιλεκτικός είσαι σε αυτό το θέμα... Τέλος, ούτε οι hardcore χρήστες του Android βρίσκουν κάποιο ελλάτωμα σε αυτό. Η διαφορά είναι ότι πλυμμηρίζουν κάθε θέμα της Apple για να πουν τα ίδια και τα ίδια. Έχουν περισσότερη ανάγκη φένεται να αποδείξουν ότι έκαναν την καλύτερη επιλογή από αυτούς που έχουν iphone. Έχει κάνει πολλά στραβά και η samsung είναι η αλήθεια. Παλιότερα που οι Έλληνες ήταν αρκετά πιο ευκαταστατοι είχαν τα αυτοκίνητα για ποζερια. Έπειτα έπεσε κρίση και έπεσαν στα ακριβά κινητά. Όχι εγώ δεν το πήρα για ποζερια το audi αλλά γιατί μου άρεσε σαν αυτοκίνητο και ναι μπορεί το insignia να έχει περισσότερα απο το a4 αλλά δεν το πιάνει σε ομορφιά. Προσωπικα αν δω κάτι καλό το επικροτω και λέω μπράβο είτε είναι Apple είτε samsung. Όταν δεν μου αρέσουν κάποιες τακτικές τις κατά κρίνω. Τεχνολογικό forum είμαστε και σίγουρα κάποιες φορές το παρακανω λίγο χωρίς λόγο. 1
ScorpioX777 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ρε μην τρολλαρεις ρε τι 15 πριν 10 χρόνια είμασταν 15 αλλά και τότε οδηγουσαμε. Έχει κάνει πολλά στραβά και η samsung είναι η αλήθεια. Παλιότερα που οι Έλληνες ήταν αρκετά πιο ευκαταστατοι είχαν τα αυτοκίνητα για ποζερια. Έπειτα έπεσε κρίση και έπεσαν στα ακριβά κινητά. Όχι εγώ δεν το πήρα για ποζερια το audi αλλά γιατί μου άρεσε σαν αυτοκίνητο και ναι μπορεί το insignia να έχει περισσότερα απο το a4 αλλά δεν το πιάνει σε ομορφιά. Δεν τρολλαρω ρε, χιουμορ κανω.Χωρις πλακα τα Audi θεωρουνται απο τα καλυτερα αυτοκινητα απο τους γερμανους, αν και δεν ειχα ποτε γιατι ημουνα πιο πολυ των Mercedes και BMW.
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δεν είναι έτσι δηλαδή? Μια χαρα αντέχει η τσέπη αλλά πράγματα που γίνονται με μια κίνηση στο Android θες παραπάνω στο ios. Και οι sd είναι deal breaker σε ένα κινητό. Ας γίνει μια ψηφοφορία να δούμε ποσοι 15χρονοι έχουν iphone μόνο για Facebook και ποζερια. Στα μέρη μου οι περισσότεροι και ειδικά στην Ελλάδα που ο Έλληνας το έχει μέσα του. Δεν δέχεσαι με τίποτα ότι κάποιοι μπορεί να αγοράζουν iphone συνειδητά και να βολεύονται ε; (Δεν έχω iphone, βρίσκω κι εγώ πιο βολικά τα άλλα λειτουργικά και δεν βρίσκω κάποιον λόγο να δώσω τόσα λεφτά για κινητό όταν κάνω τη δουλειά μου πολύ άνετα με 200€, όπως και οι περισσότεροι πιστεύω. Απλά για την κουβέντα το λέω).
Haldol Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δεν δέχεσαι με τίποτα ότι κάποιοι μπορεί να αγοράζουν iphone συνειδητά και να βολεύονται ε; Εννοείται πως όχι. Όποιος δεν έχει τις ίδιες προτεραιότητες, τι ίδιες ανάγκες ή το ίδιο γούστο με εμάς είναι πρόβατο. 4
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Εννοείται πως όχι. Όποιος δεν έχει τις ίδιες προτεραιότητες, τι ίδιες ανάγκες ή το ίδιο γούστο με εμάς είναι πρόβατο. Δεν είναι όλα παράλογα αυτά που λέει εννοείται. Έχω δει και λόγω δουλειάς παλιότερα πάρα πολλούς χρήστες iphone και όντως ένα τεράστιο ποσοστό είναι εντελώς άσχετοι! Δεν ξέρουν να ενεργοποιήσουν το κινητό, να φτιάξουν apple id, να κάνουν backup, να κάνουν ένα soft reset κλπ. Αλλά προφανώς στα εκατοντάδες εκατομμύρια χρηστών δεν είναι όλοι έτσι. 1
king2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δεν τρολλαρω ρε, χιουμορ κανω.Χωρις πλακα τα Audi θεωρουνται απο τα καλυτερα αυτοκινητα απο τους γερμανους, αν και δεν ειχα ποτε γιατι ημουνα πιο πολυ των Mercedes και BMW. Το κατάλαβα μην ανησυχείς. Ίδια κατηγορία παίζουν πανω κάτω αυτές οι 3 μάρκες μαζί με passat. Μετά πάει πιο αμάξι μας αρέσει περισσότερο οπότε είναι υποκειμενικο. Άσπρο A4 B8 μοντέλο με τα Led που έχουμε σε ομορφιά δεν μπορώ να το συγκρίνω με τα αντίστοιχα C180 η σειρά 3/5 της BMW. Δεν δέχεσαι με τίποτα ότι κάποιοι μπορεί να αγοράζουν iphone συνειδητά και να βολεύονται ε; (Δεν έχω iphone, βρίσκω κι εγώ πιο βολικά τα άλλα λειτουργικά και δεν βρίσκω κάποιον λόγο να δώσω τόσα λεφτά για κινητό όταν κάνω τη δουλειά μου πολύ άνετα με 200€, όπως και οι περισσότεροι πιστεύω. Απλά για την κουβέντα το λέω). Δεν τους τσουβιαλιαζω όλους φίλε μου ξέρω ότι υπάρχουν και αυτοί που το περνουν συνειδητά και το έχουν για τη δουλειά τους. Απλά όλο αυτό το trend που έχει επικρατήσει τόσα χρόνια ότι iphone είναι το καλύτερο και το μόνο που αξίζει δεν μου αρέσει και αυτό κατά κρίνω. Οι χρήστες που το περνουν απλά γιατί τους έχουν πει ότι είναι το καλύτερο αυτούς λέω να ξυπνησουν όχι αυτούς που ξέρουν τι περνουν και ξέρουν τι προσφερει το κάθε λειτουργικό. 1
D.Luffy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό forum είμαστε και σίγουρα κάποιες φορές το παρακανω λίγο χωρίς λόγο. Συμφωνώ απόλυτα στο ότι είμαστε τεχνολογικό φόρουμ. Γι αυτό κράζω όταν διαβάζω σχόλια για ποζεριές. Γιατί τα θεωρώ εκτός θέματος. Θεωρώ ότι αν κάποιος θέλει απλώς να πουλήσει μούρη, το κάνει το ίδιο καλά με οποιαδήποτε ναυαρχίδα. Οπότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε και να το αναφέρουμε ως επιχείρημα. 2
dreamkiller777 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Τώρα πουλάς μούρη με το πόσα πόκεμον έχεις 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δεν είναι όλα παράλογα αυτά που λέει εννοείται. Έχω δει και λόγω δουλειάς παλιότερα πάρα πολλούς χρήστες iphone κινητων και όντως ένα τεράστιο ποσοστό είναι εντελώς άσχετοι! Fixed that for ya 2
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Fixed that for ya Μιλάω συγκεκριμένα για iphone γιατί τέτοιους έβλεπα Σίγουρα είναι γενικότερο το φαινόμενο όμως!
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Σίγουρα είναι γενικότερο το φαινόμενο όμως! My point exactly. 1
Tewton Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Aυτο που ολοι οι χρηστες αηφον εχουν παρει για δευτερο τηλεφωνο το S7 και παντα λαγκαρει και κλεινουν οι εφαρμογες, δεν το καταλαβαινω. Γιατι δεν παιρνατε αλλο ενα αηφον; Ακριβώς. Θα έλεγα ότι ως κάτοχος S7 έχω την ακριβώς αντίστροφη εμπειρία Dimkord, μιλάμε για απλή λογική, ένας άνθρωπος που ειναι κάτοχος των 2 μεγαλύτερων brands στον χώρο των smartphones έχει την ικανότητα να κρίνει καλύτερα από αυτόν που επειδή ειναι hater δε παίζει καν να μπει στο κόπο να δοκιμάσει και την άλλη πλατφόρμα... Κακό πράγμα η δημοκρατία, όταν το πλήθος δε μπορεί να κάνει απλές λογικές συνάφειες πως έχουμε λοιπόν την απαίτηση να ψηφίζουν και να έχουν μάλιστα την ίδια αξία οι ψήφοι.... ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ Τα iphone διαχρονικά ήταν πιο snappy λόγω πλατφόρμας και του ότι το android πρέπει να τρέχει πάνω από java vm για να καλύψει 1 εκατομμύριο συσκευές. ΟΜΩΣ συγκεκριμένα για το Galaxy S7 που συζητάνε οι άνθρωποι παραπάνω και μιλώντας ως κάτοχος, το συμπέρασμα του "δεύτερου" κινητού μόνο ως απόρροια fanboyσμού μπορώ να το εκλάβω. Ότι οι εφαρμογές δεν ανοίγουν και το κινητό δεν αποκρίνεται είναι απλώς ψέματα και κάποιος για να τα λέει αυτά έχει μάλλον στο μυαλό του κακοσυντηρημένο android 5ετίας. Ένα άλλο μεγάλο ψέμα είναι ότι εφαρμογές δεν κρασάρουν στο iOS. Στο 5S της γυναίκας η κάμερα πολλές φορές απλά δεν ανοίγει και θέλει κλείσιμο και άνοιγμα εκ νέου και το κινητό ζεσταίνεται. Σε iPad (2 χρονων) που χρησιμοποιώ στη δουλειά, οι εφαρμογές πλέον κρεμάνε σε συχνότητα Android 2.6. Μην τρελαθούμε και τελείως δηλαδή δε ζούμε σε άλλο κόσμο. Όλα έχουν να κάνουν και με τη χρήση, τις εφαρμογές που φορτώνεις κάθε συσκευή, τις απαιτήσεις που έχεις και την εν γένει ευχέρεια χρήσης που έχει ο καθένας. Τώρα αν ο φίλος βλέπει κολλήματα στις ιστοσελίδες και στο facebook με S7, θα έλεγα ότι περνάει τα όρια της αντικειμενικότητας και μπαίνει σε αυτά του fanboyσμου.
kallair Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ναι , φιλε μου , οπως κι ολες τις μεταφορες της κανω μεσω paypal που αναγνωριζει μονο το ios ως ασφαλες λειτουργικο , γιαυτο κι δεχεται το unlock μεσω αποτυπωματος , ενω στο android εχουμε καιρο ακομα ..... βιτσια ειναι αυτα.. το οτι απολαμβανες τα πρωτοσελιδα στην 3,5' oθονη, μονο σαν βιτσιο μπορω να το δεχτω. 1
D.Luffy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ακριβώς. Θα έλεγα ότι ως κάτοχος S7 έχω την ακριβώς αντίστροφη εμπειρία Τα iphone διαχρονικά ήταν πιο snappy λόγω πλατφόρμας και του ότι το android πρέπει να τρέχει πάνω από java vm για να καλύψει 1 εκατομμύριο συσκευές. ΟΜΩΣ συγκεκριμένα για το Galaxy S7 που συζητάνε οι άνθρωποι παραπάνω και μιλώντας ως κάτοχος, το συμπέρασμα του "δεύτερου" κινητού μόνο ως απόρροια fanboyσμού μπορώ να το εκλάβω. Ότι οι εφαρμογές δεν ανοίγουν και το κινητό δεν αποκρίνεται είναι απλώς ψέματα και κάποιος για να τα λέει αυτά έχει μάλλον στο μυαλό του κακοσυντηρημένο android 5ετίας. Ένα άλλο μεγάλο ψέμα είναι ότι εφαρμογές δεν κρασάρουν στο iOS. Στο 5S της γυναίκας η κάμερα πολλές φορές απλά δεν ανοίγει και θέλει κλείσιμο και άνοιγμα εκ νέου και το κινητό ζεσταίνεται. Σε iPad (2 χρονων) που χρησιμοποιώ στη δουλειά, οι εφαρμογές πλέον κρεμάνε σε συχνότητα Android 2.6. Μην τρελαθούμε και τελείως δηλαδή δε ζούμε σε άλλο κόσμο. Όλα έχουν να κάνουν και με τη χρήση, τις εφαρμογές που φορτώνεις κάθε συσκευή, τις απαιτήσεις που έχεις και την εν γένει ευχέρεια χρήσης που έχει ο καθένας. Τώρα αν ο φίλος βλέπει κολλήματα στις ιστοσελίδες και στο facebook με S7, θα έλεγα ότι περνάει τα όρια της αντικειμενικότητας και μπαίνει σε αυτά του fanboyσμου. Σοβαρά τωρα, πέρα από fanboyισμούς και διαφωνίες για το ποιο λειτουργικό κολλάει περισσότερο κλπ, πες την γυναίκα σου να κάνει ένα full restore. Όχι από τη συσκευή, από το iTunes. Κατέβασμα της τελευταίας έκδοσης του iOS και σεταρισμα ως καινούργια συσκευή. Μετά την εγκατάσταση μπορεί να κάνει login στο Apple ID της και να ανακτήσει τα δεδομένα της. Καμιά φορά μπορεί να τύχει οι OTA updates να μην "κάτσουν" καλα. Όλα τα λειτουργικά έχουν bugs. Το να λέει κάποιος ότι το iOS δεν κολλάει ποτέ είναι υπερβολή. 1
Psaris Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Η αληθεια ειναι το να πρεπει να πληρωσεις για ενα ringtone ειναι λιγο τραγικο.. τουλαχιστον με jailbreak γινετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις