Κώστης γιαννιτσα Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Apple είσαι και πουλάς....σε άλλους τα καλύτερα κινητά...και σε άλλους τρέλα!!!!! Δώσε πόνο μωρή Apple.... "everything just works" ετσι απλα.....
sinistargr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Θα φανεί κάπως τώρα με αυτό που θα πω, αλλα δεν κρατιέμαι θα το πω, παρότι έχω και iphone και android, και τι να κάνουμε τώρα εμείς να σκίσουμε το καλσόν μας, η να τραβήξουμε τα βυζιά μας, που πούλησε το δισεκατομμυριοστό iPhone η apple, σκεφτείτε τι φακέλωμα πέφτει και από αυτήν, δηλαδή τα android έχουν πουλήσει πολύ περισσότερα τι θα έρεπε να κάνουμε, να βγούμε στην πλατιά ομόνοιας με τα σώβρακα και να παρελάσουμε ? 1
Razor333 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Έδωσαν κανένα δώρο σ' αυτόν που πήρε το δισεκατομυριοστό iPhone? Για μένα ένα μόνο καλό έχει το iOS. Το GarageBand. Το απόλυτο εργαλείο για την δημιουργία μουσικής. Γι' αυτό ίσως πάρω το επομενο iPhone. Για να έχω ένα ποιοτικό στούντιο στην τσέπη μου. Τα άλλα τα κάνω με το Lumia. Γιατι να του δωσουν δωρο; Δεν θα το επαιρνε αλλιως;
savvas15 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Θα φανεί κάπως τώρα με αυτό που θα πω, αλλα δεν κρατιέμαι θα το πω, παρότι έχω και iphone και android, και τι να κάνουμε τώρα εμείς να σκίσουμε το καλσόν μας, η να τραβήξουμε τα βυζιά μας, που πούλησε το δισεκατομμυριοστό iPhone η apple, σκεφτείτε τι φακέλωμα πέφτει και από αυτήν, δηλαδή τα android έχουν πουλήσει πολύ περισσότερα τι θα έρεπε να κάνουμε, να βγούμε στην πλατιά ομόνοιας με τα σώβρακα και να παρελάσουμε ? το iphone ξεπούλησε το iphone έφτασε το ένα δις το iphone... το iphone... το iphone... «Brain Games» φιλε. Μανούλες οι αμερικανοι σε αυτα τα θεματα λεγε λεγε κατι θα μεινει πρέπει να πείσουμε k τους πιο δύσπιστους για το ποσο σουπερ-ουάου είναι τα iphone 1
kallair Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 εχω αυτην την στιγμη ενα s7 edge κι ενα iphone 6s plus , ασε με να διαφωνησω , αυτο το μηνυμα οτι εκλεισε η εφαρμογη , δεν το εχω δει στο ios Kαι οταν ειχες το iphone 4s, παλι στην οθονουλα προτιμουσες να διαβάζεις τα αθλητικα κ να βλεπεις τα πρωτοσελιδα;
eko13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Οταν πρωτοδιαβασα την ειδηση αυτη μου φανηκε αδυνατον να ισχυει... Μιλαμε για 1 στους 7 ανθρωπους στην γη (βαλε μεσα Αφρικη, Κινα, Ασια κτλ) να εχει αηφον...Εντυπωσιακη ειδηση αν ισχυει εξακολουθω να εχω τις αμφιβολιες μου...Προσωπικα ουτε ειχα, ουτε εχω, ουτε εχω σκοπο να αποκτησω αηφον...
ScorpioX777 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Οταν πρωτοδιαβασα την ειδηση αυτη μου φανηκε αδυνατον να ισχυει... Μιλαμε για 1 στους 7 ανθρωπους στην γη (βαλε μεσα Αφρικη, Κινα, Ασια κτλ) να εχει αηφον... Εντυπωσιακη ειδηση αν ισχυει εξακολουθω να εχω τις αμφιβολιες μου... Προσωπικα ουτε ειχα, ουτε εχω, ουτε εχω σκοπο να αποκτησω αηφον... Για γενικες πωλησεις μιλησαν οι ανθρωποι απο τοτε που βγηκε, οχι οτι κυκλοφορουν 1 δις συσκευες.Δεν μπορειτε να κατανοησετε ουτε τα βασικα. 4
Fotis13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Εγω ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω πως αυτοι που αγοραζουν προιοντα Apple ειναι συνηθως ευκαταστατοι αλλα πτωχοι εν τω πνευματι για καποιους.Μαλλον απο τυχη θα φτιαχτηκαν στη ζωη τους και ηρθαν τα σαινια της Apple και τους δουλευουν...και τα γατονια που αγοραζουν τα κινεζικα των 150 ειναι ανεργοι αλλα κατα τα αλλα εξυπνοι. Απο τα καλυτερα που εχω διαβασει . Πραγματικα ειναι για γελια και για κλαματα η νοοτροπια τους και η αφελεια τους . Ειναι γεγονος πως το iphone αλλαξε τον κοσμο των κινητων τηλεφωνων και εθεσε τα standards στην κατηγορια των smartphones . Eιναι απο τα πιο επιδραστικα προιοντα των τελευταιων 50 χρονων καθως ειναι ακομα και σημερα αξεπεραστος ο συνδυασμος design και αρμονικου "παντρεματος " μεταξυ hardware και λειτουργικου . 1
Philip Gazis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 εχω αυτην την στιγμη ενα s7 edge κι ενα iphone 6s plus , ασε με να διαφωνησω , αυτο το μηνυμα οτι εκλεισε η εφαρμογη , δεν το εχω δει στο ios Θα συμφωνήσω απόλυτα. Είμαι χρήστης ενός Galaxy note 3 και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό αλλά ακόμα και σε τέτοιου επιπέδου τηλέφωνα πάλι θα έχεις κάποιο κόλλημα. Το iphone ποτέ δεν θα σου κλείσει εφαρμογή και αν το έχεις ασταμάτητα ανοικτό δεν θα αρχίσει να καθυστερεί μετά την τρίτη ημέρα. 1
Haldol Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Οταν πρωτοδιαβασα την ειδηση αυτη μου φανηκε αδυνατον να ισχυει... Μιλαμε για 1 στους 7 ανθρωπους στην γη (βαλε μεσα Αφρικη, Κινα, Ασια κτλ) να εχει αηφον... Δεν είναι έτσι. Μιλάμε για συσκευές που "απλώνονται" μέσα σε 9 χρόνια (2007-2016). Κάποιος που προτιμάει τις συσκευές της Apple, δε θα μείνει σε μία μέσα σ' όλα αυτά τα χρόνια. 2
stfaros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Kαι οταν ειχες το iphone 4s, παλι στην οθονουλα προτιμουσες να διαβάζεις τα αθλητικα κ να βλεπεις τα πρωτοσελιδα; Ναι , φιλε μου , οπως κι ολες τις μεταφορες της κανω μεσω paypal που αναγνωριζει μονο το ios ως ασφαλες λειτουργικο , γιαυτο κι δεχεται το unlock μεσω αποτυπωματος , ενω στο android εχουμε καιρο ακομα .....
Dionisis89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 απλα τους βλέπω να βγάζουν πιο budget iphone αλλά και πάλι δεν θα έχουν το VFM που θα έχουν αντιστοιχα smartphone στα ίδια χρήματα Ακριβώς. Αυτό δεν θα το κάνουν ποτέ λόγω brand value.
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Οταν πρωτοδιαβασα την ειδηση αυτη μου φανηκε αδυνατον να ισχυει... Μιλαμε για 1 στους 7 ανθρωπους στην γη (βαλε μεσα Αφρικη, Κινα, Ασια κτλ) να εχει αηφον... Εντυπωσιακη ειδηση αν ισχυει εξακολουθω να εχω τις αμφιβολιες μου... Προσωπικα ουτε ειχα, ουτε εχω, ουτε εχω σκοπο να αποκτησω αηφον... 1 δις συσκευές, όχι ένα 1 δις άνθρωποι! Κάποιοι έχουν πάρει 2-3-5+ συσκευές
stefangtx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Καλυτερα, θα φευγουν τα 350αρια+ στα service οταν θα χρειαζεται... Δεν τους λυπαμαι τους χρηστες της Αφού κατάφερε και έπεισε κόσμο και τους έκανε τα μυαλά πουρέ μπράβο της.
dimkord Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Aυτο που ολοι οι χρηστες αηφον εχουν παρει για δευτερο τηλεφωνο το S7 και παντα λαγκαρει και κλεινουν οι εφαρμογες, δεν το καταλαβαινω. Γιατι δεν παιρνατε αλλο ενα αηφον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις