ziaba Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Κανεις πολυ μεγαλο λαθος , εχω iphone τα τελευταια 7 χρονια , ταυτοχρονα με αλλες πολλες συσκευες android , για δευτερο κι τριτο νουμερο ( dual sim ) αλλα οταν θελω να διαβασω εφημεριδες ή αθλητικα , παντα μεσω iphone , δεν laggarei ποτε κι οταν του πατησεις μια εφαρμογη , αυτη παντα θα ανοιξει .. Τοσο απλα ... σ καταλαβαίνω έχοντάς για πρώτη συσκευή το iphone θα έπαιρνες κάνα low-mid dual sim τις πλάκας άλλα αν έπαιρνες κάνα δυνατό android θα καταλαβαίνεις τι θα πει πραγματικά lagfree συσκευή ..... δεν θα φοβόσουν να μπεις και να δεις αθλητικά από αυτή και πολλά άλλα ταυτόχρονα μάλιστα 1
stfaros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 σ καταλαβαίνω έχοντάς για πρώτη συσκευή το iphone θα έπαιρνες κάνα low-mid dual sim τις πλάκας άλλα αν έπαιρνες κάνα δυνατό android θα καταλαβαίνεις τι θα πει πραγματικά lagfree συσκευή ..... δεν θα φοβόσουν να μπεις και να δεις αθλητικά από αυτή και πολλά άλλα ταυτόχρονα μάλιστα εχω αυτην την στιγμη ενα s7 edge κι ενα iphone 6s plus , ασε με να διαφωνησω , αυτο το μηνυμα οτι εκλεισε η εφαρμογη , δεν το εχω δει στο ios 2
JustStartedCeid Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 εχω αυτη εχω αυτην την στιγμη ενα s7 edge κι ενα iphone 6s plus , ασε με να διαφωνησω , αυτο το μηνυμα οτι εκλεισε η εφαρμογη , δεν το εχω δει στο ios δεν μου δινεις το ενα, διαλεξε οποιο θες δεν εχω θεμα 1
lifeowner771 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Bρισκω εντυπωσιακο το γεγονος, οτι υπαρχει μεγαλυτερη κοντρα μεταξυ χρηστων Apple - iPhone vs Android, απ'οτι οπαδων του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου
stfaros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 δεν μου δινεις το ενα, διαλεξε οποιο θες δεν εχω θεμα εχω application στο ios .
NT1G Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ειναι οι ιδιοι που εχουν φιλους με Ferrari και δεν εχουν να βαλουν βενζινη; Οσα δε φτανει η αλεπου.... Ίδια τάξη μεγέθους πάνω από όλα...
JustStartedCeid Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Bρισκω εντυπωσιακο το γεγονος, οτι υπαρχει μεγαλυτερη κοντρα μεταξυ χρηστων Apple - iPhone vs Android, απ'οτι οπαδων του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου Μεταξυ μας δεν σου θυμιζει λιγο η apple ολυμπιακο. Δεν νομιζω πως η κοντρα ειναι ios vs android , ειναι i-phone vs everyone, Βλεπε ολυμπιακους-αντιολυμπιακους. (δεν ασχολουμαι με μπαλα καν, οσφπ λεω οτι ειμαι απο παραδοση δεν ξερω ουτε 1 παικτη του) (επισης δεν εχω iphone (δεν θα με χαλαγε ομως) 2
Agmourk Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μη ξεχνάμε ότι είναι και "power users". Δηλαδή αλλάζουν και... launcher άμα λάχει. Επίσης είναι οι μοναδικοί που δεν τσεκάρουν μόνο fb στο κινητό τους. Είναι απασχολημένοι να μοιράζουν συνεχώς φωτογραφίες μέσω bluetooth. Sorry, ΑΛΛΑ.. Η κοπέλα μου δεν είναι power user, αλλά πρέπει να γίνει. Σκέφτηκε πως θέλει να κάνει λίγο πιο "δικό της" το κινητό, αφού είπε να αλλάξει ήχο κλήσης με κάποιο άλλο που της άρεσε πολύ. Εγώ, καθ' ότι δεν ξέρω από iPhone, έψαξα λίγο στο ιντερνετ να δώ πως γίνεται (ήχους δεν υπήρχε κάτι) και άρχισα να διαβάζω για μεταφορά στο iTunes και ξανά πίσω και συγχρονισμούς και κάτι τέτοια. Της το εξήγησα, έκλαψε λίγο αλλά συμβιβάστηκε και είπε "Δεν πειράζει, έχω iPhone". Μικρά καθημερινά πράγματα που κάνουν το iPhone την πιο εύχρηστη συσκευή. 6
stfaros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Sorry, ΑΛΛΑ.. Η κοπέλα μου δεν είναι power user, αλλά πρέπει να γίνει. Σκέφτηκε πως θέλει να κάνει λίγο πιο "δικό της" το κινητό, αφού είπε να αλλάξει ήχο κλήσης με κάποιο άλλο που της άρεσε πολύ. Εγώ, καθ' ότι δεν ξέρω από iPhone, έψαξα λίγο στο ιντερνετ να δώ πως γίνεται (ήχους δεν υπήρχε κάτι) και άρχισα να διαβάζω για μεταφορά στο iTunes και ξανά πίσω και συγχρονισμούς και κάτι τέτοια. Της το εξήγησα, έκλαψε λίγο αλλά συμβιβάστηκε και είπε "Δεν πειράζει, έχω iPhone". Μικρά καθημερινά πράγματα που κάνουν το iPhone την πιο εύχρηστη συσκευή. ή πολυ απλα , δινει + 1 ε κι κατεβαζει τον ηχο που την ενδιαφερει , εγω τοσα χρονια ( 7 ) με iphone , ενα ηχο εχω αγορασει κι τον εχω σε καθε συσκευη μου .... 3
russianpa50 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 δεν πα να πουλησε ότι θέλει ... Εμενα με έχασε μετά το 5ες ... Όχι από μέγεθος οθόνης που εξελίχθηκε ευτυχώς κάτι που δεν μου άρεσε πολύ στις 4- ιντσες που επέμενε ο τζομπς αλλα κατά τα αλλα δεν μου αρέσουν τα υλικά και ο σχεδιασμός του (κατ εμέ )και από λογισμικο κάποια πράγματα μετά το 6-7 το πολύ ,δεν με τραβάνε... εμενα και πολλους άλλους
russianpa50 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Όσο για το μέσα του και οι δυνατότητες του που ξέχασα να αναφέρω απλά έτη φωτός μπροστά... πολλά κάνει εξελίχθηκε...αλλα τι να το κάνω ; αν δεν μου αρέσουν τα υπόλοιπα ; ... Βέβαια καλο είναι για αυτήν το ότι πουλάει ακόμα όμως όχι τρελα όπως κάποτε λένε έχει όλο πτωσεις οικονομικά .... Δεν ξέρω απλα λέω μακάρι να το εκμεταλευτει αν πάει καλύτερα κ βγάλει το επόμενο νέο ντιζάιν όπως ανά 2-3 που έβγαζε παλιά ... Η να καταλήξει σε ένα καλο να λάβει υπόψιν και τους κατοχους παλιών συσκευων όχι μόνο από το 6
russianpa50 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δηλαδή αν είχε τα υλικά των 4-4ς και την εμφανιση του 5-5ες και τα εσωτερικά του 6-6ες πλας κλπ και το μέγεθος μεσαίο και μεγάλο οθόνης για όλα τα γούστα .... Δύσκολο είναι ; τόσοι είναι μέσα και τόσα σχεδιάζουν ...
jimarass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δεν νομίζω οτι υπάρχει τέτοια κόντρα. Android =iOS Για να το καταλάβεις, σύγκρινε αυτά τα δυο με άλλες πλατφόρμες όπως η Symbian , blackberry και Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις