Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουτε εγω ειχα ποτε μ iphone μεχρι που απεκτησα λιγο καιρο πριν και να σου πω την αληθεια μου αρεσει και ενδεχομενως και το επομενο κινητο μ να ειναι iphone.

Μπα μη λες τέτοια πράγματα. Ειπώθηκε και παραπάνω... Είσαι "κορόιδο".

• Like 2
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και αυτή η άτιμη η xiaomi τόσο πληθυσμό έχει η Ασια .δεν δίνουν 1 στον καθένα να περάσουν την apple ;....:)

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός φίλε Daemon. Αυτό είναι το νόημα. Έχω το iPhone 4 το οποίο πήρα πριν καιρό για να δώ για ποιο λόγο γίνεται ο ντορος. Καλο κινητο και ποιοτικό. Τη δουλειά μου όμως την έκανα και με το απλό Nokia C5-03ε Symbian S60. Όσο φαίνεται περίεργο το Nokia είχε λειτουργείες που δεν έχει το iPhone. Εκεί λίγο απογοητευτηκα αλλά δεν νομίζω ότι θα πάω σε iPhone 5,6,7 η 14, απλώς για μη φύγω απο την apple. Εκεί που η ανάγκη ή η χρησιμότητα γίνεται life style και επίδειξη εγώ έφυγα!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μη ξεχνάμε ότι είναι και "power users". Δηλαδή αλλάζουν και... launcher άμα λάχει.

Επίσης είναι οι μοναδικοί που δεν τσεκάρουν μόνο fb στο κινητό τους. Είναι απασχολημένοι να μοιράζουν συνεχώς φωτογραφίες μέσω bluetooth.

18 χρονια πανω σε υπολογιστες και δεν ξερω τιποτα επειδη εχω και Apple προιοντα, αν ομως σε κανει να νοιωθεις καλυτερα το καταλαβαινω...

• Like 2
Δημοσ.

Ότι και να λέμε, το 2007 η Apple έφερε τα πάνω κάτω με το πρώτο iPhone. Από τότε τίποτα παρόμοιο δεν ξανάγινε με τόσο μεγάλο impact, ούτε από την ίδια, ούτε και από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ειναι το iphone καλυτερο απο αλλες συσκευες , το αντιθετο .  απλα το ios ειναι πολυ καλυτερο στην καθημερινη χρηση .... αυτα  

ποιος το πε που για τα πάντα όλα χρειάζεσαι υπολογιστή

Δημοσ.

18 χρονια πανω σε υπολογιστες και δεν ξερω τιποτα επειδη εχω και Apple προιοντα, αν ομως σε κανει να νοιωθεις καλυτερα το καταλαβαινω...

Μάλλον δεν έπιασες το ειρωνικό του σχολίου...

• Like 1
Δημοσ.

Έδωσαν κανένα δώρο σ' αυτόν που πήρε το δισεκατομυριοστό iPhone?

Για μένα ένα μόνο καλό έχει το iOS. Το GarageBand. Το απόλυτο εργαλείο για την δημιουργία μουσικής. Γι' αυτό ίσως πάρω το επομενο iPhone. Για να έχω ένα ποιοτικό στούντιο στην τσέπη μου. Τα άλλα τα κάνω με το Lumia.

Δημοσ.

ποιος το πε που για τα πάντα όλα χρειάζεσαι υπολογιστή

Κανεις πολυ μεγαλο λαθος , εχω iphone τα τελευταια 7 χρονια , ταυτοχρονα με αλλες πολλες συσκευες android , για δευτερο κι τριτο νουμερο ( dual sim ) αλλα οταν θελω να διαβασω εφημεριδες ή αθλητικα , παντα μεσω iphone , δεν laggarei ποτε κι οταν του πατησεις μια εφαρμογη , αυτη παντα θα ανοιξει .. Τοσο απλα ... 

• Like 3
Δημοσ.
Κανεις πολυ μεγαλο λαθος , εχω iphone τα τελευταια 7 χρονια , ταυτοχρονα με αλλες πολλες συσκευες android , για δευτερο κι τριτο νουμερο ( dual sim ) αλλα οταν θελω να διαβασω εφημεριδες ή αθλητικα , παντα μεσω iphone , δεν laggarei ποτε κι οταν του πατησεις μια εφαρμογη , αυτη παντα θα ανοιξει .. Τοσο απλα ...

Το καλύτερο σχόλιο που είδα σήμερα!! Σωστός και ισχυει!!! Αλλα μην γίνει και θέμα έξω οι haters

• Like 2
Δημοσ.

Δικαια, γιατί έδειξε το δρόμο. 
Ούτε που ξέρουμε τι θα είχαμε σήμερα για smartphones αν δεν ήταν η apple.Το ίδιο και τα tablets.

Δημοσ.

Εσεις που πιστευετε οτι βγαζουν ετσι ειδησεις οι εταιρειες που ναι ψεματα οτι καλυτερο ειστε. Ο αλλος λεει η Αpple το ανακοινωσε αρα είναι υποπτο. Οτι ξερω γω θα βγαινει η samsung να το πει για να ναι αληθεια, η ο Guardian ξερω γω. Λες και αλλος εχει την παραγωγη. Ρε πειτε την αποψη σας αλλα να χει και καποια λογικη. Οταν βγαζει καποια ανακοινωση η απλ, διαφημιση κτλπ δεν το βγαζει ετσι το σκεφτηκα το κανα, εχει νομικους συμβουλους. Δεν μπορει να παει να πει οτι θελει ο καθενας. Υπαρχουν συνεπειες. Δεν ειστε οι πρωτοι που καταλαβατε οτι μπορει να μην ισχυει. Θα το κοιταξουν κι αλλοι οταν μπορουν.Και περα παο τα νομικα, εαν βγει οτι κατι τετοιο δεν ισχυει, οτι βγηκε ξερω γω ο CEO και ειπε ψεματα οτι εφτασαν εκει καταλαβαινετε τι δυσφημηση θα ναι ? Σας φαινεται λογικο αυτο το ρισκο. Προσωπικα πιστευω πως να τα βλεπεις ολα συνωμοσιες και ψεματα μας λενε κτλπ ειναι ψυχολογικη παθηση, σοβαρα.

Κατι ασχετο. ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ Η ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ Η Ι Η . ΡΕ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΑ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...