dkstopo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 καλημέρα παίδες ένα pc (win7) μου έβγαλε πρόβλημα στην μητρική αν θυμάμαι καλά είναι μια gigabyte H61M με socket 1155. Μπορώ και τον ξεκινάω με την χαλασμένη μητρική αλλά κάνει χαζα μετά από κάμποση ώρα κολλάει, κάνει restart, δίνει εκτυπώσεις όποτε θέλει αυτό και πολλά άλλα. Επειδή έχω ένα σετ μητρικής- επεξεργαστή που κάθεται MSI H81M-P32L με socket 1150 προσπάθησα να κάνω την αλλαγή αλλά δεν ξεκίνησε λόγω αλλαγή υλικού. Υπάρχει τρόπος να μπορέσω να το ξεκινήσω ώστε να μην χρειαστεί να το ξαναστήσω από την αρχή? ευχαριστώ
george_gpu Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 επειδη ειναι διαφορετικο το chipset σου εμφανίζει μπλέ οθόνη(εχει drivers ) . δοκιμαζεις να κάνεις repair με το dvd τον 7 1)επιλεγεις start up repair αλλιώς 2)πειραζεις registry http://www.wintips.org/how-to-replace-motherboard-without-re-installing-windows/ η 3 επιλογή είναι με sysprep απο το παλιό υπολογιστη 1
dkstopo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 θα προσπαθήσω πρώτα την 2 μετά την 1 ( η οποία όταν την έχω χρειαστεί ποτέ δεν δούλεψε) Με sysprep δεν νομίζω να τα καταφέρω.
dkstopo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 δούλεψε !!! πείραξα την registry ευχαριστώ, μου έσωσες το ΣΚ!!!
mikle Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα..σκεφτομαι να αλλαξω τη μητρικη Ζ97MX-G5 (θα την βαλω σε αλλο υπολογιστη) και να βαλω μια που καθεται H81H3-M3(turbox) χωρις να κανω format...εχω τα win10 Λεω να ακολουθήσω την συμβουλη του George_gpu και συγκεκριμενα το βημα 2(πειραζω τη registry) Ακολουθώντας ομως τα βηματα του παραπανω λινκ http://www.wintips.o...alling-windows/ δεν βρισκω το φακελο #msahci# Μπορω να συνεχίσω και χωρις αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα