xristosxaza Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 καλησπερα,εκανα σημερα τεστ τον δισκο με το disk sentinel και μου εμφανισε αυτο το μηνυμα σαν αποτελεσμα του τεστ..το τροφοδοτικο μου ειναι ολοκαινουριο (xfx 600 bronnze) ξερει κανεις τι παιζει?http://prntscr.com/byk6we
SPANK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Και εγω το έχω το συγκεκριμένο μήνυμα στον εναν δίσκο αλλα δεν ειχα ποτε πρόβλημα τώρα αν θέλεις δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο που δίνει ρεύμα
teo1997 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 και εμένα το έχει ο ένας.δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα και καλώδια που έχω αλλάξει.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 ο δίσκος κάπου κάποτε είχε πρόβλημα με το καλώδιο δεδομένων. έχει καταγραφεί στο smart απλά. απο εκει και πέρα να κοιτάζεις το αρχείο καταγραφής του sentinel για νεα προβλήματα. 1
xristosxaza Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 σωστος..εχω δοκιμασει ολα τα ports και εχω αλλαξει ολα τα cable αλλα το βγαζει παλι..νταξει δεν ειναι οτι ανησυχω απλα το ειδα και ειπα να ρωτησω αν ξερει κανεις τι παιζει..ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα