Προς το περιεχόμενο

Audio transmitter με BT & USB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας!!!

Έχω έναν στερεοφωνικό ενισχυτή που δεν έχει Bluetooth ή usb-in. Θέλω να βρω κάτι που στη χειρότερη να διαβάζει τραγούδια από usb stick και να συνδέεται ενσύρματα στον ενισχυτή και στην καλύτερη να έχει και bluetooth για τραγούδια απ'το κινητό. 

Ο προϋπολογισμός είναι μέχρι 50€.

Υ.Γ.: Εκτιμώ την ποιότητα στον ήχο, οπότε αν μπορεί να παίζει και .flac θα ήταν το καλυτερότερο :)

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/aksesouar-kiniton/137493-crystal%20audio-blu-dacs-bluetooth?cmicc=skroutz

Δεν ξέρω αν σε καλύπτει κάτι τέτοιο,αλλά αν είναι το δοκιμάζεις και αν δεν σου κάνει μπορείς να το επιστρέψεις .

Δεν το έχω οπότε δεν έχω άποψη για ποιότητα ήχου.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, κάτι τέτοιο θα ήθελα. Η μόνη μου απορία είναι αν το συνδέσω στον ενισχυτή, θα χρειαστεί και προ-ενίσχυση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω έχει ενσωματωμένο dac και μπορείς να το συνδέσεις είτε με οπτική είτε με jack(καρφί).

Επεξ/σία από nickos vl.
Δημοσ.

Δεν νομίζω έχει ενσωματωμένο dac και μπορείς να το συνδέσεις είτε με οπτική είτε με jack(καρφί).

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Είδα ότι έχει αυτές τις εξόδους αλλά 1ον ο ενισχυτής δεν έχει optical-in και 2ον κάτι mp3 players που είχα συνδέσει, έπρεπε να έχω την ένταση του mp3 τέρμα και του ενισχυτή αρκετά ψηλά. 

Για αυτό ρωτάω για προ-ενίσχυση.

Δημοσ.

Καμία σχέση η έξοδος ήχου από mp3 με αυτό.Το γεγονός ότι υποστηρίζει και το apt-X πρότυπο,λογικά και σε συνδυασμό με flac αν έχεις και καλό set ηχείων θα δεις διαφορά.!!!

• Like 1
Δημοσ.

Έχει η Xiaomi κάτι σαν αυτό που ζητάς, το Roidmi 2s ( Xiaomi Roidmi 2S Music Bluetooth Car Charger Car Player Answer Calls 2.4A Fast Charge Dual USB Interface FM Radio ). Έχεις διπλό φορτιστή στο αυτοκίνητο και μέσω της συσκευής παίζεις ότι τραγούδια έχεις στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου. Η σύνδεση μεταξύ της συσκευής και του κινητού γίνεται μέσω ΒΤ. Στο Banggood βλέπω το έχει στα 30$, ενώ στο Geekbuying το έχει πιο φθηνά, στα 23$. Για δες εάν σου κάνει. Η εφαρμογή διαχείρισης της συσκευής είναι στα ελληνικά στο φόρουμ της MIUI από τον διαχειριστή της Maddoctor.

Δημοσ.

Καλημέρα σας!!!

Έχω έναν στερεοφωνικό ενισχυτή που δεν έχει Bluetooth ή usb-in. Θέλω να βρω κάτι που στη χειρότερη να διαβάζει τραγούδια από usb stick και να συνδέεται ενσύρματα στον ενισχυτή και στην καλύτερη να έχει και bluetooth για τραγούδια απ'το κινητό. 

Ο προϋπολογισμός είναι μέχρι 50€.

Υ.Γ.: Εκτιμώ την ποιότητα στον ήχο, οπότε αν μπορεί να παίζει και .flac θα ήταν το καλυτερότερο :)

Ευχαριστώ :)

Παρε ενα μεταχειρισμενο smartphone στα ~40-50€ και συνεδεσε το μονιμα με τον ενισχυτη. Ψαξε μαλιστα για καποιο κινητο που να φημιζεται για την καλη εξοδο ηχου που εχει.

Θα εχεις και πολλες εξτρα δυνατητοτες, οπως πχ spotify κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...