Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα ειμαι τελειοφοιτος ΤΕΙ πληροφορικης και σκευτομαι να παρω θεμα

κατασκευη ιστοσελιδας σε Joomla καθως και σε αυτο κανω πρακτικη.

Το θεωρειται καλη ιδεα? Αν ναι καποιο θεμα να προτεινεται? Σκεφομαι κατι σε

ιστοσελιδα για αθλητισμο με νεα κλπ .. Δεν μου`ρχεται κατι αλλο στο μυαλο που

μπορω να υλοποιησω αυτη τη στιγμη. Οποιαδηποτε προταση-παρατηρηση που

θα πρεπει να εχω στο νου μου καλοδεχουμενη. Ευχαριστω

Δημοσ.

Το joomla είναι ψιλονεκρό. Αντιθέτως αν θέλεις οπωσδήοτε σε μια πλατφόρμα (εγώ θα προτιμούσα from scratch για να μάθεις τι παίζει καλύτερα) θα σου πρότινα το wordpress.

Δημοσ.

From scratch θα φτιαξω και εγω ενα blank template αλλα σε Joomla γιατι σε αυτο εχω δουλεψει.. Oσο για

το νεκρο δεν νομιζω γιατι ολα τα project της εταιρειας που κανω πρακτικη ειναι 70% σε joomla και δεν ειναι

λιγα..

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί όλοι λέτε ότι είναι ψιλονεκρό το Joomla;

Οκ, ναι έκανε πολύ λιγότερα βήματα προόδου από το wordpress αλλά μιλάμε για το νούμερο 2 cms. 

Γνωρίζετε πόσα cms υπάρχουν εκεί έξω; Ούτε μπορείτε να το φανταστείτε. Άρα πως μπορεί να είναι νεκρό το δεύτερο ευρέως πιο πολυχρησιμοποιημένο cms (ίσως τα νούμερα που λέω να ισχύουν και μόνο για Ελλάδα);

Δημοσ.

Σας παρακαλω μην αρχισε κοντρα Joomla-Wordpress Samsung - Iphone Κλπ.. Απλα βοηθειστε σε αυτο που ρωταω αλλιως μην απαντατε ακυρα. Παντα φιλικα.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι πως δε καταλαβαινω (-ουμε) τον λογο που εκανες το ποστ; Ποιο ειναι το "προβλημα" σου ή η απορια σου; Αν συμφωνουμε με το να κανεις τη σελιδα σου σε Joomla; Μα λες: 

σκευτομαι να παρω θεμα

κατασκευη ιστοσελιδας σε Joomla καθως και σε αυτο κανω πρακτικη.

Το θεωρειται καλη ιδεα?

Δηλαδη ποιες ειναι οι εναλλακτικες σου αν σου πουμε "οχι δεν ειναι καλη ιδεα"; Και παλι, ποιοι ειμαστε εμεις που θα σου πουμε να μην το κανεις, μιας και δεν εχουμε επιχειρηματα για κατι τετοιο;

Μετα ρωτας για καποιο θεμα. Τι να σου προτεινουμε οταν δεν σε ξερουμε προσωπικα; 

Απτη στιγμη που το ποστ σου δεν αναφερεται σε κατι συγκεκριμενο, λογικο ειναι να πιαστουνε μερικοι με το προφανες: Αφου το wordpress ειναι #1 γιατι να σκεφτεις καν να πας στη #2 επιλογη που ειναι το Joomla;

Φτιαξε τη σελιδα σου με οποιο cms θελεις και βαλε σαν θεμα οτι γουσταρεις. Οταν αντιμετωπισεις προβλημα στον κωδικα, τοτε κανε ποστ. Αλλιως, δε νομιζω πως εχει ουσια το ποστ σου.

Παντα φιλικα..

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ απ την άλλη προτείνω να πάρεις θέμα πτυχιακής κάτι άσχετο με αυτό που κάνεις ως πρακτική, για να σε βοηθήσει να μάθεις κάτι καινούριο. Εκτός αν βαριέσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το αναφέρω γιατί σχολή πληροφορικής και joomla ή κάποιο άλλο cms δεν κολλάνε. Υποτίθεται μαθαίνεις να προγραμματίζεις και όχι να επεξεργάζεσαι τον έτοιμο κώδικα..

Τώρα από εκεί και πέρα όπως λέει ο dominotrix γούστα είναι αυτά..

• Like 3
Δημοσ.

Μετα ρωτας για καποιο θεμα. Τι να σου προτεινουμε οταν δεν σε ξερουμε προσωπικα; 

Απτη στιγμη που το ποστ σου δεν αναφερεται σε κατι συγκεκριμενο, λογικο ειναι να πιαστουνε μερικοι με το προφανες: Αφου το wordpress ειναι #1 γιατι να σκεφτεις καν να πας στη #2 επιλογη που ειναι το Joomla;

[off]

Ειναι σαν να μου λες γιατι ειμαι παναθηναικος επειδη ο ολυμπιακος ειναι νο.1 στην Ελλαδα. 

[/off]

Οταν ρωτησα αποψη αναφερομουν στο αν ειναι καλη ιδεα κατασκευη ιστοσελιδας για πτυχιακη

με Joomlα(εφοσον εχω καποιες βασικες γνωσεις να τις τελειοποιησω), και 2ον ζητησα θεμα αν εχετε να προτεινε κατι ψιλοδυσκολακι οχι κατι απλο σαν ενα μπλογκ ας πουμε.

@αngmar  το ειχα σκευτει αλλα θα μου παρει πολυ χρονο τον οποιο δεν διαθετω αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.

Τότε ίσως να δοκίμαζες να φτιάξεις ένα module αντι για template; Θα μείνεις στο development, αλλά θα πας λίγο πιο βαθιά.

• Like 3
Δημοσ.

Τότε ίσως να δοκίμαζες να φτιάξεις ένα module αντι για template; Θα μείνεις στο development, αλλά θα πας λίγο πιο βαθιά.

καλη ιδεα μου ακουγετε. Τι γλωσσες μου χρειαζονται ? php ?

Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ με τον Angmar.

Το θέμα δεν είναι να φτιάξεις site με έτοιμο cms (άσχετα που όπως είπες θα έχεις custom template) γιατί το να στίσεις joomla site δεν μου φαίνεται ότι είναι και τόσο δυνατή επιλογή πτυχιακής. 

Και πιο πριν δεν ήθελα να ξεκινήσω κάποια κόντρα (και εγώ wordpress θα επέλεγα στην συγκεκριμένη φάση), απλά δε χρειάζεται να λέμε σε κάποιον μην χρησιμοποιείς κάτι όταν δεν μας ρωτάει για τα υπέρ και τα κατά του αλλά απλά μας το αναφέρει.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ με τον Angmar.

Το θέμα δεν είναι να φτιάξεις site με έτοιμο cms (άσχετα που όπως είπες θα έχεις custom template) γιατί το να στίσεις joomla site δεν μου φαίνεται ότι είναι και τόσο δυνατή επιλογή πτυχιακής. 

Aμα φτιαξω μια σελιδα σε css θα ειναι καλυτερη ιδεα? ειχα δει εδω στο ινσομνια ενα τοπικ για αυτο ( http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=26378 )

Δημοσ.

Aμα φτιαξω μια σελιδα σε css θα ειναι καλυτερη ιδεα? ειχα δει εδω στο ινσομνια ενα τοπικ για αυτο ( http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=26378 )

Με CSS δεν φτιαχνεις ιστοσελιδα. Αλλαζεις την εμφανιση των στοιχειων που περιεχει απλα.

Το ποστ που αναφερεις ειναι πριν απο μια 10ετία. Εχουν αλλάξει αρκετα απο τοτε.

Μπορεις αν θελεις να φτιαξεις animations με CSS3 για να δειξεις οτι γνωστικα εισαι ενημερωμενος με τις τελευταιες τεχνολογιες που υπαρχουν οσον αφορα το design ιστοσελιδων. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...