fiotogr06 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Γειά σας συμφόρουμηστες.. Χρειάζομαι την βοήθεια σας για την επιλογή κινητού.. Αρχικά να πω ότι κάνω σκληρή χρήση (gaming και ίντερνετ πολλές ώρες καθημερινά) οπότε θα ήθελα ένα κινητό με καλά χαρακτήριστηκα όπως πχ καλό επεξεργαστή, Ram , ΜΠΑΤΑΡΊΑ και μια σχετικά καλή κάμερα.. Θα μου άρεσε για λόγους ασφαλείας περισσότερο να είναι και αδιάβροχο και τέλος να μην είναι κανένα τεράστιο κινητό νομίζω ότι maximum inch το 5.5 είναι καλό... Αφού σας είπα τι περίπου έχω στο μυαλό μου να σας πω ότι για ένα μεγάλο διάστημα είχα κολλήσει με το galaxy s7 αλλά δεν είναι για τα οικονομικά μου... Αφού το έψαξα λίγο βρήκα ότι ωραία επιλογή το Sony experia Z3+ αλλά έμαθα ότι υπερθέρμενεται σε επικίνδυνο βαθμό οπότε το απέκλεισα... Πλέον δεν ξέρω τι να πάρω έχω στερέψει το ένα μου ξύνιζει το άλλο μου βρωμάει... Κάτι να προτείνετε;;
chios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Εδώ είσαι έχει όλα αυτά που ζητάς και από μπαταρία τέρας.
fiotogr06 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μου φαίνεται καλό αλλά την εταιρία αυτή την φοβάμαι.. Έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ κινεζια.... Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;;
ziaba Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Γειά σας συμφόρουμηστες.. Χρειάζομαι την βοήθεια σας για την επιλογή κινητού.. Αρχικά να πω ότι κάνω σκληρή χρήση (gaming και ίντερνετ πολλές ώρες καθημερινά) οπότε θα ήθελα ένα κινητό με καλά χαρακτήριστηκα όπως πχ καλό επεξεργαστή, Ram , ΜΠΑΤΑΡΊΑ και μια σχετικά καλή κάμερα.. Θα μου άρεσε για λόγους ασφαλείας περισσότερο να είναι και αδιάβροχο και τέλος να μην είναι κανένα τεράστιο κινητό νομίζω ότι maximum inch το 5.5 είναι καλό... Αφού σας είπα τι περίπου έχω στο μυαλό μου να σας πω ότι για ένα μεγάλο διάστημα είχα κολλήσει με το galaxy s7 αλλά δεν είναι για τα οικονομικά μου... Αφού το έψαξα λίγο βρήκα ότι ωραία επιλογή το Sony experia Z3+ αλλά έμαθα ότι υπερθέρμενεται σε επικίνδυνο βαθμό οπότε το απέκλεισα... Πλέον δεν ξέρω τι να πάρω έχω στερέψει το ένα μου ξύνιζει το άλλο μου βρωμάει... Κάτι να προτείνετε;; δες το Sony Μ5 τοτε
cabdik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 και παλι...... θα προτιμουσα Xiaomi RedMi Note 3 Pro..
ziaba Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 και παλι...... θα προτιμουσα Xiaomi RedMi Note 3 Pro.. άντε πάλι αφού λέει ότι δεν του αρέσει + το note 3 pro ζεσταίνετε το ίδιο με το z3+
taslikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Αφού δεν αντέχεις το s7 μήπως μπορείς έστω το s6? ωστόσο το xiaomi ειναι κινητό τέρας για τα λεφτά του! Δες και κανένα one plus 3 αν και όλα αυτά ίσως ειναι έξω απο το μπατζετ σου. Πες μας ένα μπατζετ για να ξεκινήσουμε απο κάπου.
ziaba Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Είναι καλό;; Θα αντέξει καιρό; λογικά θα πάρει και αναβάθμισή αφού έδωσε και στα προηγούμενά Μ η σονυ .... 3giga ram 8πύρινο μια χαρά νομίζω πως θα αντέξει Αφού δεν αντέχεις το s7 μήπως μπορείς έστω το s6? ωστόσο το xiaomi ειναι κινητό τέρας για τα λεφτά του! Δες και κανένα one plus 3 αν και όλα αυτά ίσως ειναι έξω απο το μπατζετ σου. Πες μας ένα μπατζετ για να ξεκινήσουμε απο κάπου. +1 πες το μπάτζετ σου για να προτείνουμε κλτρα
cabdik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 άντε πάλι αφού λέει ότι δεν του αρέσει + το note 3 pro ζεσταίνετε το ίδιο με το z3+ 1 που το ειδες οτι δεν του αρεσει? ειπε απλως οτι φοβαται την εταιρια, μηπως ειναι κινεζια...!!! αλλο το ενα, αλλο το αλλο..!! 2 εχεις στοιχεια για το οτι το Note 3 Pro ζεσταινεται το ιδιο με το Ζ3+..........??
fiotogr06 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Εγώ θέλω δυνατό επεξεργαστή , μια καλή Ram, καλή μπαταρία , σχετικά καλή κάμερα , θα μου άρεσε να είναι αδιάβροχο και φυσικά θέλω να βγάλει τα λεφτά του! Δηλαδή να μου κρατήσει μερικά χρόνια!... Πχ έχω το xperia T εδώ και τρία χρόνια και τον τελευταίο καιρό μόνο χάνει λάδια...
taslikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Όλα αυτά που ζητάς τα εχει το one plus 3 και το xiaomi (ίσως λίγο καλύτερο το op3) ωστόσο αν θες ένα κινητό για να αντέξει χρονια χωρίς σκέψη το s7 δεν γίνετε αλλιώς ειναι το πιο ολοκληρωμένο πακέτο αδιάβροχο, υπέροχο, και γρήγορο με το πέρασμα των χρόνων πιστεύω 3 χρονια τα βγάζει απροβληματιστα, αν βάλει μυαλό η σαμυ με το λογισμικό της θα σε πάει ακομη περισσότερα! Δες και το nexus 5x στα 200€ νομίζω εχει ειναι και αυτο πολυ καλό αλλα πες μας ντε και ένα μπατζετ 200€ 300€ 400€ μέχρι ποσά μπορείς;
fiotogr06 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Πίτε περίπου 400 αλλά άμα είναι να πάρω ένα κινητό με 400 να δώσω άλλο ένα 100ςικο να πάρω το s7... Σας λέω δεν ξέρω τι να κάνω τα έχω χαμένα.... Το one plus 3 δεν είναι αδιάβροχο έτσι;
taslikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Όχι δεν ειναι αδιάβροχο. Αλλα ειναι πολυ καλή συσκευή! Η παίρνεις αυτο η το s7 τότε. Επειδή είδα θες καλή μπαταρία ξεχνάς το s6 που πρότεινα πιο πριν γιατί εχει άθλια μπαταρία. Παίρνεις λοιπόν το s7 και εισαι βασιλιάς! Αλλιώς πάρε το op3 αυτές νομίζω ειναι οι επιλογές σου, που καλύπτουν όλα αυτά που θες. Αν μπορέσεις να περιμένεις λίγο θα πεσει πολυ η τιμή του s7 αλλα αυτο απο Σεπτέμβρη και μετά, όποτε εσυ αποφασίζεις πως θα κινηθείς. https://oneplus.net/gr/3 Δες εδώ τα χαρακτηριστικά του one plus. Μιλάμε για τέρας 6γιγα ραμ και σχεδόν καθαρό android χώρις σκιν.
technology_guy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Περιμενε μεχρι το note 7 για να πεσει καπως η τιμη του s7. Αυτο θα κανω κι εγω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα