yannis27gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μάλλον ο τίτλος είναι λάθος. Ας εξηγήσω τι εννοώ. Έχω το λαπτοπ συνδεδεμένο με προτζέκτορα και δουλεύω εκπαιδευτικά προγράμματα. Ο προτζέκτορας λοιπόν προβάλει την οθόνη Α. Υπάρει η δυνατότητα να δουλεύω κάτι άλλο στο λαπτοπ (π.χ. ένα excel) χωρίς να πειράξω το πρόγραμμα που προβάλλεται στον προτζέκτορα;
La_MoRt Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ναι υπάρχει απλά πρέπει να ορίσεις την οθόνη που θέλεις να προβάλλει κάτι ως extented και μπορείς να παίζει κάτι εκεί χωρίς να το πειράζεις και εσύ από την άλλη οθόνη ταυτόχρονα να δουλεύεις. Μπορείς να το ρυθμίσεις από τις ρυθμίσεις της κάρτας σου
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Πρέπει να το υποστηρίζει η κάρτα γραφικών του λαπτοπ
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Για να μην σας πρήζω με ερωτήσεις, δώστε μου τα φώτα σας πως να το γκουγκλάρω. Edit: Το βρήκα τελικά μέσω της επεκτασης οθονών. Παίρνω το πρόγραμμα που έχω ανοιχτό και με drag n drop το βάζω στη δίπλα οθόνη, οπότε μπορώ κάλλιστα να προβάλω ένα βίντεο στον προβολέα κι εγώ να δουλεύω στο λαπτοπ. Το πρόβλημα είναι με κάποιες εφαρμογές που ανοίγουν κατευθείαν σε φουλ οθόνη, δεν έχουν το κλασικό περίγραμμα παραθύρου των windows κι έτσι δεν μπορώ να κάνω drag n drop. Αυτές πώς μπορω να τις σύρω δίπλα; Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2016 από yannis27gr
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 με τις 2 οθόνες συνδεδεμένες πάτα κουμπι windows στο πληκτρολογιο και το p (win+p) θα σου ανοιξει ενα μενού και θα επιλέξεις επέκταση και οχι διπλότυπο. επειτα θα κάνεις στην επιφάνεια εργασίας δεξι κλικ αναλυση οθονης(αν εισαι σε 7αρια και ανω)και θα βάλεις την διάταξη που επιθυμεις(δηλαδή που θα σέρνεις το παράθυρο απ την οθονη του λαπτοπ ώστε να εμφανιστεί στον προτζέκτορα) ρυθμισεις και τυχον αναλυσεις αν χρειαστεί και έτοιμος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα