Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θήκες παρα πολλες ... Όρεξη να εχεις να διαλέξεις

Οι γνήσιες οι δερμάτινες ειναι και ακριβές και χαλάνε - ξεφτίζει το χρωμα τους - εύκολα

Καλύτερα after market επώνυμες για μένα

Δημοσ.

Σκέφτομαι και λέω... τώρα που θα βγάλει το ΣΕΠ νέο iPhone7PRO, το οποίο λογικά θα είναι πάνω κάτω στην ίδια τιμή με το 6Splus, ίδια οθόνη κλπ., δεν αξίζει το κόπο να το περιμένω?

Δημοσ.

Ρωτάς πράγματα που πρέπει να απαντήσεις μόνος σου, το έχεις καταλάβει;

Εμείς θα σου πούμε π.χ. αν μια οποιαδήποτε θήκη ή προστατευτικό γυαλί-μεμβράνη χαλάει το design του κινητού; Εσύ πρέπει να το δεις και να κρίνεις με βάση το δικό σου γούστο. Εμείς θα αποφασίσουμε αν κάτι σου αρέσει ή όχι;

Οι γνήσιες οι δερμάτινες ειναι και ακριβές και χαλάνε - ξεφτίζει το χρωμα τους - εύκολα

Ανάλογα το χρώμα. Σε μαύρο π.χ. δε παθαίνουν τίποτα. Σε "Rose Gray" από την άλλη, χαλάνε πάνω στο 10ήμερο. Κρίμα, διότι μόνο αυτό το χρώμα ταιριάζει στο δικό μου, δε φαντάζεσαι πόσο ξενέρωσα πριν 2-3 μέρες που το έψαχνα.

Από την άλλη οι "σιλικονάτες" είναι πιο ανθεκτικές, αλλά τα χρώματα είναι λίγο... περίεργα.

Δημοσ.

Ρωτάς πράγματα που πρέπει να απαντήσεις μόνος σου, το έχεις καταλάβει;

Εμείς θα σου πούμε π.χ. αν μια οποιαδήποτε θήκη ή προστατευτικό γυαλί-μεμβράνη χαλάει το design του κινητού; Εσύ πρέπει να το δεις και να κρίνεις με βάση το δικό σου γούστο. Εμείς θα αποφασίσουμε αν κάτι σου αρέσει ή όχι;

Ανάλογα το χρώμα. Σε μαύρο π.χ. δε παθαίνουν τίποτα. Σε "Rose Gray" από την άλλη, χαλάνε πάνω στο 10ήμερο. Κρίμα, διότι μόνο αυτό το χρώμα ταιριάζει στο δικό μου, δε φαντάζεσαι πόσο ξενέρωσα πριν 2-3 μέρες που το έψαχνα.

Από την άλλη οι "σιλικονάτες" είναι πιο ανθεκτικές, αλλά τα χρώματα είναι λίγο... περίεργα.

και οι σιλικονατες ξεφλουδιζουν :P

Δημοσ.

Haldol φυσικά και δεν θα μου πείτε τι θα κάνω, τις γνώμες σας θέλω για να ξεκινήσω από μια βάση. Είδες που έχετε όλοι εμπειρία και προτείνετε τι προβλήματα υπάρχουν! Αυτό με τις δερμάτινες της Apple ούτε που θα το φανταζόμουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...