zoranb Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Θέλω να πάρω το iPhone6S plus αλλά από τα 16GB μέχρι τα 64GB η διαφορά κοστολογικά είναι μεγάλη. Δεν ξέρω πόσα GB μου χρειάζονται, πως μπορώ να υπολογίσω τις ανάγκες μου; Eπίσης, πόσο εύκολο στο iOS είναι να αφαιρώ αρχεία (εικόνας, video) ώστε να μην γεμίζει η μνήμη; Στο Android, το συνέδεα με καλώδιο USB στον υπολογιστή και τέλος, στο iOS είναι τόσο απλό?
taslikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Φίλε μου εγω εχω τα 16 gb σε iPhone 6s Plus. Πράγματι ειναι λίγα αλλα εγω προσωπικά ακούω μουσική απο YouTube Spotify sound cloud, όποτε δεν χρειαζεται να το γεμίζω με τραγουδια. Επισης για φωτο τις κανω όλες buck up στο Google photos αφού εχει απεριόριστο δωρεάν χώρο και ετσι εχω μόνο τις εφαρμογές μου ουσιαστικά. Αν μπορέσεις να επενδύσεις στα 64 θα ειναι πολυ καλύτερα. Αν και τα 16 αν κανείς την ίδια χρήση με εμενα δεν ειναι τόσο τραγικά. Πανεύκολη ειναι η μεταφορά Τραγουδιών αφού υπαρχει επιλογή στα Windows να αντιγράφουν και να οργανώνουν φωτο αυτόματα. Επίσης για να περνάς τραγούδια χρησιμοποιείς το iTunes απλά τα πετάς μέσα στο iTunes και πατάς συγχρονισμό και έτοιμος! Απλά αν θες να περνάς τραγούδια και όχι να streamαρεις πάρε τα 64 Edit : μεταχειρισμένο 64αρι αν έβρισκες θα το προτιμούσες η θες καινούριο;
zoranb Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καινούργιο φίλε θέλω. Εκτός από τα τραγούδια και τις εφαρμογές, τι άλλο μπορεί να καταναλώνει χώρο; (είμαι ακόμα νέος στο θέμα smartphone και το ψάχνω, καταλαβαίνεις)
carrypizza Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Παρα 64 αφου μπορεις τα 16 σιγα σιγα θα γεμισουν ... Και εγω 16αρι εχω και ξερω
taslikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καινούργιο φίλε θέλω. Εκτός από τα τραγούδια και τις εφαρμογές, τι άλλο μπορεί να καταναλώνει χώρο; (είμαι ακόμα νέος στο θέμα smartphone και το ψάχνω, καταλαβαίνεις) Και εικόνες κατα μεγάλη βάση. Τα υπόλοιπα ειναι ψιλολογια (ιστορικό Safari...) αλλα επιμένω και εγω να παρεις το 64!
kalogero Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ειχα και τα δυο ... Παρε 64 χωρις σκέψη φιλε μου..τα 16 ειναι λιγα Αν χρειαστείς να τραβήξεις βίντεο 4κ τρώει πολυ χώρο ... Η κάμερα πλέον ειναι στα 12 μεγκαπιξελ.. Μεγάλη μλκια της apple να δινει τέτοιο τηλ με μη επεκτάσιμη μνήμη στα 16... Τα χρήματα που θα δώσεις παραπάνω στην αγορά του θα τα παρεις πίσω οταν το πουλήσεις ..
zoranb Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 οταν το πουλήσεις .. Δεν νομίζω να το πουλήσω ποτέ, δένομαι με την τεχνολογία και τέτοια gadjets τα κρατάω αρκετό καιρό!
haHa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δεν νομίζω να το πουλήσω ποτέ, δένομαι με την τεχνολογία και τέτοια gadjets τα κρατάω αρκετό καιρό! Αν το κρατας καιρος, ενας παραπανω λογος να πας στο 64gb. Το 16gb(στην πραγματικοτητα περιπου 12gb λογω λειτουργικου κλπ) δεν φθανουν, γεμιζει πολυ ευκολα.
zoranb Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μπορώ να έχω άλλο sync για το ipod μου και άλλο για το iphone? Έτσι ώστε να δαιλέγω τις το πόσο μεγάλα θα είναι τα αρχεία των mp3 που θα έχει η κάθε συσκευή?
haHa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μπορώ να έχω άλλο sync για το ipod μου και άλλο για το iphone? Έτσι ώστε να δαιλέγω τις το πόσο μεγάλα θα είναι τα αρχεία των mp3 που θα έχει η κάθε συσκευή? Ναι, μπορεις. το προβλημα δεν θα ειναι τοσο τα τραγουδια, οσο οι φωτο, τα βιντεο και οι εφαρμογες.
carrypizza Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μπες στο app store και δες ποσο πιανουν αυτες που θες .εμεις σου προτειναμε 64 εσυ μαλλον προσπαθεις να την βγαλεις με τα 16 ολοι αυτο το λαθος καναμε... 1
zoranb Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μπες στο app store και δες ποσο πιανουν αυτες που θες .εμεις σου προτειναμε 64 εσυ μαλλον προσπαθεις να την βγαλεις με τα 16 ολοι αυτο το λαθος καναμε... Μα εάν γνώριζα ποιές θέλω θα το κοίταζα όπως πολύ σωστά αναφέρεις. Το θέμα είναι πως τρώγωντας έρχεται η όρεξη και ποτέ δεν ξέρει κανείς ποιές εφαρμογές θέλει κλπ. Ρωτάω για μέγεθος, γενικά, για να έχω μια τάξη μεγέθους (εάν υπάρχει)... καταλαβαίνεις. ;-)
Haldol Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Πάρε το 64GiB. Το 16GiB είναι ΠΟΛΥ μικρό για το 2016. Ενδεικτικά, μόνο οι εφαρμογές Facebook, Messenger, Chrome (που φαντάζομαι θα βάλεις μιας κι είναι από τις ψιλο-στάνταρ) τρώνε πάνω από 1.5 GB! Δηλαδή πάνω από το 10% του διαθέσιμου χώρου που θα έχεις με το καλημέρα. Εάν πάρεις το "μικρό" μοντέλο μετά από λίγο καιρό θα είσαι όλη την ώρα στο σβήσε, σβήσε, σβήσε. Δε θα το χαρείς.
zoranb Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Από θήκες παιδιά, αξίζει κάτι ή απλώς μια μεμβράνη είναι αρκετή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα