Προς το περιεχόμενο

Hauppage και filmnet?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά!

'Εχω τη Ηauppage wintv go. Πριν από λίγο καιρό, είχα βρει στο forum κάποιους που είχαν την ίδια κάρτα και απ'οτι έλεγαν έβλεπαν κανονικά filmnet. Το θέμα είναι ότι έχω κατεβάσει το DSCaler αλλά έχω τα εξής προβλήματα:

1)Οταν πρωτοκάνω εγκατάσταση μου ζητάει το όνομα του tuner οπου υπάρχει επιλογή για Hauppage και το όνομα του chip οπού υπάρχει οποιαδήποτε άλλη επιλογή εκτός από hauppage. Το προσπερνάω, διαλέγοντας ένα οποιοδήποτε chip. Ξέρει κανείς τι chip πρεπει να διαλέξω;

2)Kανάλια μου ψιλοδείχνει γενικά κανονικά αλλά αφού πρώτα κλείσω το πρόγραμμα της τηλεόρασης και ανοίξω το dscaler. Yπάρχει άλλος τρόπος ;

3)Τι ρυθμίσεις χρειάζονται για να δω αξιοπρεπώς filmnet?

4)Δοκιμάζω να τρέξω το ccrypt αλλά μου βγάζει οτι δεν είναι συμβατό με το chip μου!

Πως το βλέπετε? Eχω ελπίδες να δω αξιοπρεπώς filmnet ή καλύτερα να παρατήσω κάθε προσπάθεια?

Δημοσ.

an den apatomai i karta sou exei chipset bt878 opote tha mporeseis na deis filmnet xoris ixo fisika.

sto dscaler prepei na exei epilogi gia hauppauge allios dialekse general bt878.

otan anoigeis to cccrypt proigoumenos me to programma tis tileorasis to ekleises stin sixnotita tou filmnet?

gia na deis aksioprepos ,den xreiazetai tpt idiaitero. apla na exeis kalo sima kai na rithmiseis tin eikona.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...