Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα,

προσφατα πηρα ενα xiaomi note 3 και εχω ενα θεμα. Δεν μπορω να κανω Multitasking γιατι με το που κανω minimize κατι και μετα απο λιγο θελω να ξαναμπω σε ενα app η game αυτο κανει restart αντι να μπει και να συνεχισει. Απο το λιγο research που εκανα λενε κατι για android 5.0 memory leak bug.

Ξερει κανεις τι μπορω να κανω για αυτο το προβλημα?

Επισης ειδα οτι δεν υπαρχει ακομα official android 6 update για το τηλεφωνο.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Τι ρομ έχεις, την ελληνική ή άλλη!?

Αλλη εχω γιατι δεν χρησιμοποιω ελληνικα στις συσκευες μου. Τωρα ποια ακριβως εχει θα σε γελασω..

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται, η ρομ φταίει.

Τι πρεπει να κανω γνωριζεις? Εαν θελεις να δω τι φοραει (να μου πεις που το κοιταω) και να σας το πω.

Δημοσ.

Τι πρεπει να κανω γνωριζεις? Εαν θελεις να δω τι φοραει (να μου πεις που το κοιταω) και να σας το πω.

Για το redmi note 3 με τον MTK μιλας? Θα σου προτεινα να περασεις την Official Chinese Rom (stable), αν πας στο site Της ΜIUI εχει και οδηγιες. Για να δεις ποια εχεις πηγαινε settings->about phone-> MIUI version. Η "ευρωπαικη " ROM μου εκανε και εμενα νερα, ολα εφτιαξαν οταν περασαν την κινεζικη (εχει σαν γλωσσες αγγλικα-κινεζικα, οποτε θα εισαι ενταξει )

• Like 1
Δημοσ.

Για το redmi note 3 με τον MTK μιλας? Θα σου προτεινα να περασεις την Official Chinese Rom (stable), αν πας στο site Της ΜIUI εχει και οδηγιες. Για να δεις ποια εχεις πηγαινε settings->about phone-> MIUI version. Η "ευρωπαικη " ROM μου εκανε και εμενα νερα, ολα εφτιαξαν οταν περασαν την κινεζικη (εχει σαν γλωσσες αγγλικα-κινεζικα, οποτε θα εισαι ενταξει )

Και η ελληνική έχει αγγλικά και είναι χωρίς κινεζιές. Πήγαινε εκεί που σου λέει ο jimakos234, πάρε ένα printscreen και ανεβασέ το εδώ. Με αυτό μπορώ να σου πω τι να κάνεις ακριβώς.

• Like 1
Δημοσ.

Και η ελληνική έχει αγγλικά και είναι χωρίς κινεζιές. Πήγαινε εκεί που σου λέει ο jimakos234, πάρε ένα printscreen και ανεβασέ το εδώ. Με αυτό μπορώ να σου πω τι να κάνεις ακριβώς.

Νομιζω η ελληνικη θελει bootloader unlock για να την περασεις, ενω για την κινεζικη χρησιμοποιεις τα εργαλεια της Mediatek για να την περασεις, χωρις να χρειαστει ξεκλειδωμα ο bootloader

Δημοσ.

Νομιζω η ελληνικη θελει bootloader unlock για να την περασεις, ενω για την κινεζικη χρησιμοποιεις τα εργαλεια της Mediatek για να την περασεις, χωρις να χρειαστει ξεκλειδωμα ο bootloader

Ναι χρειάζεται. 5 λεπτά να στείλεις και κανά μισάωρο να βάλεις την ελληνική. Η αυθεντική (αγγλοκινέζικη), δεν έχει playstore μέσα, πρέπει να το βάλεις εσύ και έχει κινέζικες εφαρμογές.
Δημοσ.

Ναι χρειάζεται. 5 λεπτά να στείλεις και κανά μισάωρο να βάλεις την ελληνική. Η αυθεντική (αγγλοκινέζικη), δεν έχει playstore μέσα, πρέπει να το βάλεις εσύ και έχει κινέζικες εφαρμογές.

Mπορεις να βαλεις το playstore-googleservices σε 5 λεπτα μεσω apk, και οι κινεζικες εφαρμογες βγαινουν κανονικά ;)

Δημοσ.

Mπορεις να βαλεις το playstore-googleservices σε 5 λεπτα μεσω apk, και οι κινεζικες εφαρμογες βγαινουν κανονικά ;)

Βγαίνουν όσες δεν είναι system. Ναι το playstore το βρίσκεις στο mi market και μπαίνει σε 5 λεπτά.
Δημοσ.

Βγαίνουν όσες δεν είναι system. Ναι το playstore το βρίσκεις στο mi market και μπαίνει σε 5 λεπτά.

γιατι να βγαλεις καποια εφαρμογη συστηματος. αντε πες και ασχολεισαι και το κανεις root και θες να το κανεις οσο καλυτερο γινεται. Πραγματικα κοιταω το κινητο και οι μονες "κινεζιες" που εχω αφησει μεσα ειναι το MI talk, music. Mi video. μετα τι να βγαλω και γιατι? το compass η το calculator. Για 100MB ram και καποιο χωρο στον δισκο, αν δεν γνωριζει καποιος και το θελει για απλη χρηση , σαν τον ts, τοτε δεν χρειαζεται να μπλεκει τοσο, αποψη μου. Ασχοληθηκα 2 χρονια με το αθλημα με τα προηγουμενα κινητα μου (root, rom flashing, supercharge scripts, custom kernels) και εν τελει κερδιζα ελαχιστα καλυτερες ταχυτητες και λιγη ραμ, σε κινητα 2-4 πυρηνα με 1-2 gb ram. Τωρα με 3Gb, octacores και εχω ελευθερα 1.4- 1.8 συνηθως, πιστευω οτι ο μεσος χρηστης δεν χρειαζεται να ασχοληθει τοσο, ειδικα αν χρησιμοποιει και αγγλικα. Η κινεζικη ειναι κομπλε για καποιον που δεν ασχολειται , καθως θα εχει και αυτοματοποιημενα updates, οποτε αυτα ειναι διαθεσιμα.

Δημοσ.

Ναι τον mediatek φοραει, οχι τον snapdragon.

Ευχαριστω και τους δυο σας για το χρονο σας.

αυτη ακριβως ειχα και εγω. Μετα που περασα την κινεζικη, πηρα 3-4 Updates ακομα απο τον Updater Και ολα κυλουν ομαλοτατα.

post-381096-0-38550000-1469782297_thumb.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...