Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια HELPP εχω αγορασειι το cod aw στο pc μου

και ενω εχω τα χαραχτηριστικα που θελει δεν μου το σηκωνει ο υπολογιστης; γιατι; μου ανεβαζει την cpu στο 100% ακομα και στα low γραφικα χωρις να εχω  κατι αλλο ανοιχτω!

τα χαραχτιριστικα του pc μ ειναι 

intel xeon 1225 3.10 4 πυρηνες 

καρτα γραφικων asus radeon r7 370 strix gaming 4gb

και ram 8 gb 

τι λετε να φταει; 

το βρισκετε φυσιολογικο μονο με το cod aw  να φτανει το 100% η cpu ?

Δημοσ.

Μηπως κατεβασες λογισμικο που περιεχει bitcoin miner ή καποιο νεο ιο που κρυπτογραφει αρχεια απαιτωντας λυτρα να σου στειλουν κλειδι αποκρυπτογραφησης (ransomware)?

Δημοσ.

παρολο το 100% εχεις κολληματα?

Ναι κολλαει :( 

Μηπως κατεβασες λογισμικο που περιεχει bitcoin miner ή καποιο νεο ιο που κρυπτογραφει αρχεια απαιτωντας λυτρα να σου στειλουν κλειδι αποκρυπτογραφησης (ransomware)?

οχι δεν νομιζω! 

Δημοσ.

ανοιξε τον Task Manager οταν τα εχεις ανοικτα, να δεις που γινεται η καταναλωση των πορων του CPU...

Δημοσ.

Λογικο μου φαινεται βασικα...73% τρωει το παιχνιδι...

αυτο το 25% ειναι κατι των Windows λογικα και αν το ποσοστο ειναι φυσιολογικα τοτε ολα τα αλλα μου φαινονται οκ!

τσεκαρε και το παρακατω Link απο τι βλεπω λενε ειναι φυσιολογικο!
https://steamcommunity.com/app/209650/discussions/0/613941122581219940/?l=greek

Δημοσ.

καποια svchost.exe  πολλες φορες τρωνε CPU χωρις ορατη αιτια..!!   δεν ξερω αν ειναι διεργασια των Win ή αν ειναι καποιο malware - spyware-adware.

εχουν αναφερθει κατα καιρους θεματα με υψηλη απασχοληση CPU, χωρις ουσιαστικο λογο..!    

αν ειναι στιγμιαιο το 25%, ειναι οκ.  αν ειναι σταθερα υψηλο (20-30-40%), ειναι υποπτο.  

εκτος και βρισκεσαι εν μεσω ενημερωσεων των Win. αν οχι, .....ειναι υποπτο -κατα τη γνωμη μου- να ειναι τοσο ψηλα...!!! 

κανε κανα "καθαρισμα"  καλου-κακου...!!! 

• Like 1
Δημοσ.

καποια svchost.exe  πολλες φορες τρωνε CPU χωρις ορατη αιτια..!!   δεν ξερω αν ειναι διεργασια των Win ή αν ειναι καποιο malware - spyware-adware.

εχουν αναφερθει κατα καιρους θεματα με υψηλη απασχοληση CPU, χωρις ουσιαστικο λογο..!    

αν ειναι στιγμιαιο το 25%, ειναι οκ.  αν ειναι σταθερα υψηλο (20-30-40%), ειναι υποπτο.  

εκτος και βρισκεσαι εν μεσω ενημερωσεων των Win. αν οχι, .....ειναι υποπτο -κατα τη γνωμη μου- να ειναι τοσο ψηλα...!!! 

κανε κανα "καθαρισμα"  καλου-κακου...!!! 

Θα το ψαξω για ιους να δω αν παιζει κατι...!! απο ενημερωσεις μου εχει βγαλει για να τα κανω windows 10  τι λετε να τα βαλω;

Δημοσ.

1) το utorrent άλλαξε το , κάνει "ζημιά" στο cpu load

2) οι AMD κάρτες γραφικών έχουν υψηλό cpu load κατά την διάρκεια των παιχνιδιών

3) φαίνεται ότι έχεις "παραφορτωμένα" windows , δεν κάνεις κάποια στιγμή 2η εγκατάσταση "καθαρή" για να παίζεις παιχνίδια χωρίς να το γεμίσεις τόσο σαβουρα?

• Like 1
Δημοσ.

1) το utorrent άλλαξε το , κάνει "ζημιά" στο cpu load

2) οι AMD κάρτες γραφικών έχουν υψηλό cpu load κατά την διάρκεια των παιχνιδιών

3) φαίνεται ότι έχεις "παραφορτωμένα" windows , δεν κάνεις κάποια στιγμή 2η εγκατάσταση "καθαρή" για να παίζεις παιχνίδια χωρίς να το γεμίσεις τόσο σαβουρα?

μου προτινεις δλδ να κανω ενα φορματ; και οταν παιζω παιχνδιια να κλεινω το umtorrent?

και κατι ακυρω στο μενου τις καρτας γραφικων εχει ενα κουμπι που λεει gaming booster αυτο τι ακριβος κανει; μηπως αυτο βοηθησει;

Δημοσ.

Εεε...

το 1 και το 2 απο που προκειπτουν?

Ειδικά για το utorrent έχει δίκιο ο jgeorgiou, κάνει bitcoin mining στο background και τραβάει cpu το εν λόγω software. Είμαι 99% σίγουρος όπως και ο jgeorgiou πως αυτό φταίει για το 100% usage στα παιχινίδια, σούταρέ το σαν πρόγραμμα και αν θες κάποιο software για να κατεβάζεις torrent βάλε το vuze, δεν κάνει την βλακεία με το mining που κάνει το utorrent. Το δεύτερο συμβαίνει λόγω μεγαλύτερου api overhead στους amd drivers, όπερ σημαίνει περισσότερο φορτίο στον cpu σε σχέση με τις nvidia κάρτες.

• Like 3
Δημοσ.

γενικα εσεις πως το βλεπετε το πσ μου; δεν το σηκωνει λετε επειδη θελει φορματ ή επειδη δεν εχω δυνατα χαραχτηριστικα;

(παιδια μην με παρεξηγησετε δεν ασχολουμε πολυ με πσ ειμαι λιγο ασχετος)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...