login Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Kalispera exo mia sony cybershot kai xrisimopoiei gia apothikeysi ta memory stick pro tis sony.Thelo na rotiso an iparxoun alla memory stick megaliteris xoritikotitas simvata gia ayti tin psifiaki fotografiki mixani kai poso kostizoun?Thanks(elpizo na ekana to post sto sosto meros)
tzoulis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Για την sony βγάζει memory sticks και η trancend (ή κάπως έτσι) και αν δεν κάνω λάθος είναι λίγο πιο φτηνά
Shineboy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Memory Stick Pro βγάζει μόνο η Sony απ΄ όσο ξέρω, οι άλλες εταιρίες Samsung Transend Sundisk κλπ βγάζουν μόνο τα απλά, όχι Pro. Η διαφορά είναι ότι τα απλά είναι από 8ΜΒ μέχρι και 256ΜΒ, ενώ τα Pro φτάνουν έως και 1GB, θεωρητικά τουλάχιστον, γιατί μόνο 256ΜΒ έχω δει προσωπικά. Τώρα για τιμές δε ξέρω, ρώτα σε κανά φωτογραφείο αλλά τα Pro είναι λιγάκι φαρμακείο...
login Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Eyxaristo poli,telika pira ayto edo http://www.shop21.gr/product_hel.asp?lngProductFamilyID=18517&lngProductID=16323
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.