benign Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα. απο e-gate αγορασα. αλλα μου εβαλεσ φιτιλιεσ κ πειρα παλι τηλ. ζιτησα τον υπευθυνο κ με ομορφο τροπο απαιτισα αλαγη οπωσ ειπες. κ μου ειπαν οτι εχω δικιο κ μεσα στη βδομαδα θα μου στειλουν νεα μητρικη αφου παραλαβουν γτ δεν εχουν αλλη ετοιμοπαραδοτη στο καταστημα. οποτε μεσα στη βδομαδα μπορει να την εχω. τουσ ειπα να τη δοκιμασουν πριν τη στειλουν γτ δεν ειμαι διαθετιμενοσ να πλιρωσω αλλα μεταφορικα. μου ειπαν οτι θα χρειαστει να την ανοιξουν κ συμφωνισα. πολυ καλυτερα τα πραγματα αν μιλασ με καποιον υπευθυνο! Καλα εκανες και επισης πολυ σωστα με ωραιο αλλα σταθερο τροπο διεκδικεις αυτο που πρεπει. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα. απο e-gate αγορασα. αλλα μου εβαλεσ φιτιλιεσ κ πειρα παλι τηλ. ζιτησα τον υπευθυνο κ με ομορφο τροπο απαιτισα αλαγη οπωσ ειπες. κ μου ειπαν οτι εχω δικιο κ μεσα στη βδομαδα θα μου στειλουν νεα μητρικη αφου παραλαβουν γτ δεν εχουν αλλη ετοιμοπαραδοτη στο καταστημα. οποτε μεσα στη βδομαδα μπορει να την εχω. τουσ ειπα να τη δοκιμασουν πριν τη στειλουν γτ δεν ειμαι διαθετιμενοσ να πλιρωσω αλλα μεταφορικα. μου ειπαν οτι θα χρειαστει να την ανοιξουν κ συμφωνισα. πολυ καλυτερα τα πραγματα αν μιλασ με καποιον υπευθυνο! Έτσι και αλλιώς ανοιγμένη είναι. με την εννοια ότι οι μητρικές δεν είναι σφραγισμένες όπως π.χ. τα τροφοδοτικά. 1
artshadows Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 τραβα UNBOXING VIDEO και ζουμ στα πινς τις μητρικης διοτι μπορει να σου κατσουν στραβα πινς 1
giannhstsip Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι τα πιν είναι μία χαρά είχε θέμα με τις θέσεις των ραμ το είδαν και εκεί. Το θέμα είναι ότι από το σερβίς μου έλεγαν ότι πρέπει να πάει στην εταιρεία να διαπιστώθη κ εκεί. Αλλά μετά που μίλησα με τον υπεύθυνο μετά από προτροπή του φίλου μας εδώ κατευθείαν μου είπε ότι έχω δίκιο και μέσα στη βδομάδα θα μου σταλεί καινούργια γιατί δεν την έχουν στο κατάστημα και πρέπει να την παραγγείλουν Οντος δεν ηταν σφραγισμένη με αυτοκόλλητο ασφαλείας 1
artshadows Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 για την καινουρια λεω οταν ερθει ,η ανοιγμα μπροστα τους
giannhstsip Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Τους είπα πριν την στειλουν να τη δοκιμάσουν
giannhstsip Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 εχτεσ με καλεσαν απο το καταστημα γτ μεσολαβισε Σ.Κ. κ μου ειπαν αν θελω να αλαξω τη μιτρικη η την ιδια γτ παμε σε πιστωση χρηματων κ αμεση αντικατασταση. στο τσακ ημουν να το γυρισω σε ASUS αλλα τλκ προτιμησα την ιδια. μεχρι παρασκευη θα την εχω... ελπιζω να πανε ολα καλα!!
giannhstsip Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ηρθε η νεα μιτρικη κ ετοιμο επιτελους. Εβγαζε κατι μπλε οθονες αλλα εφαγε ενα φορματ κ εστροσε.
giannhstsip Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 ξερει καποιοσ να μου πει πωσ θα δω αν ειναι σταθερο το μηχανημα μετα το oc? απο 3,5 στο 4,2 εδω με cpu-z κ μνημη απο 2133 σε 2400
benign Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Θα τρεξεις ενα prime95 μια φορα απο μιση ωρα μεχρι το πολυ μια ωρα και αν δεν σου βγαλει error η δεν κανει restart η μπλε οθονη εισαι ενταξει.Αλλα καλο ειναι να μην γινεται αυτο συνεχως γιατι καταπονεις το συστημα σου αδικα.Μια φορα και τελος,εξαλλου το στρεσσαρισμα που θα φαει δεν προκειται ποτε να το παθει σε ρεαλιστικες συνθηκες. 2
giannhstsip Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Εκανε μπλε οθονη κ restart. Πρεπει να δω τα ρευματα μαλλον. Να δοκιμασω 1,3? Βασικα το παω απο 100--> 120. Κ ρευμα 1,25.
benign Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Εκανε μπλε οθονη κ restart. Πρεπει να δω τα ρευματα μαλλον. Να δοκιμασω 1,3? Βασικα το παω απο 100--> 120. Κ ρευμα 1,25. Εγω Γιαννη εχω σταματησει να ασχολουμαι με το overclocking εδω και 5 χρονια περιπου γιατι δεν θεωρω οτι υπαρχει πλεον λογος,οποτε περιμενε καποιος που κλοκαρει με αυτη τη γενια intel να σου πει. 1
giannhstsip Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μονο σε game το ενεργιποιω. Αλλα εχω σκασει με το java k το παλευα μεχρι τωρα. Ανοιγω μιαπλατφορμα που ειναι με java κ μετα απο λιγα λεπτα βγαζει μυνημα οτι το java σταματισε να λειτουργει κ κανει ελενχο κ θα με ενημερωσγλη κ μου κλεινει την πλατφορμα. Εχω ψαξει τα παντα κ τπτ
giannhstsip Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 στην εγκατασταση του call of duty black ops 3 βγαζει αυτο το error. ξερει κανεισ πω να το λυσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα