giannhstsip Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Το ματιασα. Προβλιμα στη μιτρικι στο πρωτο σολτ της ραμ. Θα σταλει για αντικατασταση. Δε πιστευω να εχω παρατραγουδα. Τιπου να τη φτιαξουν κ να τη στειλουν πισο
giannhstsip Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 ρε συ ειναι καινουργια-αδουλευτη κριμα δεν ειναι? ασε που για να εχει ενα θεμα μπορει στην πορεια να βγουν κιαλα γτ ισως ειναι ελατωματικη! αμαξι καινουργιο αν ηταν τρακαρισμενο κ στο φτιαχνανε θα το επερνες??? απλα ξενερωσα γτ θα μεινω καποιεσ μερεσ χωρις υπολογιστη! εβγαζε μπλε οθονεσ κ νομιζω οτι ηταν τα γουιντος γτ τα ειχα απο την παλια μιτρικη. αλλα οταν αλαξα θεση τη μνημμη δουλευε μια χαρα!
giannhstsip Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πήγαν τελικά όλα τα πράγματα αθήνα στο σερβίς του e-gate ενώ μου έιχανε μιλησει για αντικατάσταση μητρικής αν αυτή έχει το πρόβλημα τώρα μου τα μασάνε λίγο ότι θα τη στείλουν στην asrock και λοιπά και λοιπά και λοιπά εγώ βεβαίως ξεκαθάρισα ότι μόνο αντικατάσταση μητρικής η επιστροφή χρημάτων θα δεχτώ ξέρει κάποιος πάνω σε αυτό πώς πρέπει να το χειριστώ
Sheogorath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Aν πέρασε το DOA (7 μέρες) δεν μπορείς να απαιτήσεις νέα.
giannhstsip Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 7 εργεσιμες δε περασαν απο τη μερα που παρελαβα Ελπιζω να ειναι η ραμ το προβλιμα να ξεμπερδευω
Sheogorath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Κανονικές μέρες? Αν ναι, πίεσε για DOA
giannhstsip Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Τι ειναι το doa. Κ παλι δεν εχουν περασει 7 μερες. Μου ειπαν το 90% παει για αντικατασταση αλλα δεν τον ειδα κ σιγουρο. Εγώ πέρα από αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων δεν δέχομαι κάτι άλλο
Sheogorath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Να μην μιλήσουν με Asrock, πες τους είναι DOA, απαιτείς και δικαιούσαι καινούρια συσκευή.
giannhstsip Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω. Θα μιλισω αυριο αφου παραλαβουν να δω τι θα πουν
giannhstsip Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια λεει θα παει στην ασροκ για να τη δουν κ να την αντικαταστησουν. Προβλιμα στη μιτρηκη ειναι τλκ. Ξερει καποιοσ ποσες μερες μπορει να παρει???
benign Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια λεει θα παει στην ασροκ για να τη δουν κ να την αντικαταστησουν. Προβλιμα στη μιτρηκη ειναι τλκ. Ξερει καποιοσ ποσες μερες μπορει να παρει??? Το λιγοτερο 10 ημερες εργασιμες μεχρι να παραλαβεις. Γιατι δεν σου εδωσαν απευθειας αλλη? Δεν την επεστρεψες μεσα σε 7 εργασιμες απο τοτε που την αγορασες? 1
giannhstsip Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι 6 μερα ηταν εχτες που παρελαβαν. Πρεπει να παει κ στην ασροκ λενε να τη δουν κ εκει Για να την αντικαταστησουν
giannhstsip Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα. απο e-gate αγορασα. αλλα μου εβαλεσ φιτιλιεσ κ πειρα παλι τηλ. ζιτησα τον υπευθυνο κ με ομορφο τροπο απαιτισα αλαγη οπωσ ειπες. κ μου ειπαν οτι εχω δικιο κ μεσα στη βδομαδα θα μου στειλουν νεα μητρικη αφου παραλαβουν γτ δεν εχουν αλλη ετοιμοπαραδοτη στο καταστημα. οποτε μεσα στη βδομαδα μπορει να την εχω. τουσ ειπα να τη δοκιμασουν πριν τη στειλουν γτ δεν ειμαι διαθετιμενοσ να πλιρωσω αλλα μεταφορικα. μου ειπαν οτι θα χρειαστει να την ανοιξουν κ συμφωνισα. πολυ καλυτερα τα πραγματα αν μιλασ με καποιον υπευθυνο! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα