giannhstsip Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Απο pc δε ξερει αλλα στη φασολαδα ειναι απεχτη... Χαχα. Εχεις 2 ανεμηστηρες μπροστα το δικο σου. Πολυ καλο. Θα το στησω κ θα ανεβασω φοτο. Μακαρι να κρατισει κ αυτο το pc οσο κ η p5Q deluxe της asus κ τον Q 8400... Mε εβγαλαν ασπροπροσοπο 10 χρονια κ βαλε. Ακομα κ σημερα τρεχω τα τελευταια παιχνιδια αερας με ram ddr2 7 gb
benign Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω βαλει και 2 ανεμιστηρες επανω,στην ραχη,συνολο 5. Ευχομαι να σου κρατησει πολλα χρονια.
giannhstsip Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ddr2 τεχνολογια βγηκε καμαρι. Ξερω pc 18 χρονων. Ddr3 καλα πεει. Μενει να δουμε τα ddr4 τι ιστορια θα γραψουν. Εγω καποια στηγμη θα πρεπει να πεταξω τον g4500 κ να παω σε i σειρα επεξεργαστη. Αλλα το μπατζετ για την ωρα δε σηκωνει Ελπιζω να τον χαρω κ να μξν εχω παρσπονο. Αφου το στησω θα πω εντυποσης για αυτο τον οικονομικο διπύρηνο επεξεργαστή
giannhstsip Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ένας ασος μου εφυγε παιδια συγνωμη. Αλλη ερωτιση Το τροφοδοτικό στα παλιά κουτιά πήγαινε πάνω οπότε ο ανεμιστήρας τράβαγε από μέσα από το κουτί αέρα τώρα που παίρνει κατά τον ανεμιστήρα και έχει και κάτω τρύπες και φίλτρο που θα βάλω τον ανεμιστήρα τροφοδοτικού Να τραβάει αέρα μέσα από το κουτί ή από τον πάτο του κουτιού
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το τροφοδοτικό θα το βάλεις με τον ανεμιστήρα κάτω.
giannhstsip Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ. Να τραβαει απο εξω με της τριπες που εχει το κουτι για το τροφοδοτικο. Αυριο τελειωνω το δεσιμο κ θα βαλω φοτο
giannhstsip Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ο g4500 τι θερμοκρασια εχει μαξ?? κ εχει ενα πολυ καλο προγραμμα για oc χωρις να μπαινεις bios καθε φορα το κουτι τελειο τωρα να δουμε κανα οc γτ απο επεξεργαστι αστα βραστα... αλλα το μπατζετ βαρουσε κοκκινο.... oc κλπ προγραμα απο την asrock http://media.bestofmicro.com/8/I/425394/original/asrock-fstream-3a.png
benign Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αντε καλοριζικο. Καπως στριμωγμενο το εχεις εκει μεσα θελει χωρο για να παιρνει αερα. Δεν μπορεις να το βαλεις απο την αλλη πλευρα του γραφειου να ειναι ελευθερο? Στο πισω μερος ελπιζω να του εχεις αφησει χωρο απο τον τοιχο.
giannhstsip Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 ναι φιλε μου ειναι οκ. να εισαι καλα ευχαριστω!!! \ ερωτιση--> σε τι θερμοκρασιες παιζει μαξ ο g4500?? κ αν θελω να βαλω δευτερη καρτα πανο στο μηχανιμα πρεπει να ειναι ιδια μαρκα ιδιο μοντελο η δε παιζει ρολο???
benign Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 ναι φιλε μου ειναι οκ. να εισαι καλα ευχαριστω!!! \ ερωτιση--> σε τι θερμοκρασιες παιζει μαξ ο g4500?? κ αν θελω να βαλω δευτερη καρτα πανο στο μηχανιμα πρεπει να ειναι ιδια μαρκα ιδιο μοντελο η δε παιζει ρολο??? Καλυτερα να ειναι ακριβως ιδιες οι καρτες. Ο επεξεργαστης γυρω στους 35 βαθμους οταν δεν κανει κατι,η πολυ ευκολες εργασιες και 75 βαθμους μαξιμουμ οταν στρεσσαρεται στο φουλ.
giannhstsip Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Επιτελους η ψυκτρα εβγαλε τα λεφτα της... 25 βαθμους στο χαλαρο 46-50 φουλ παιχνιδι μετα απο ωρες.... Τωρα λογικα ενα oc στα 4.2 που σκεφτομαι θα με σηκωσει ανετα η ψυκτρα... Απο oc ξερεις φιλε μου? Η καποιοσ να ξερει να συμβουλευτω 2 πραγματα Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2016 από giannhstsip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα