Προς το περιεχόμενο

ΨΥΞΗ CPU Q9300 ME CoolerMaster Hyper 612 Ver. 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙ. ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΠΛΑ Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΛΚ. ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΧΡΟΝΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΠΑΝΟ ΤΟΝ Q8400 Κ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ Ο/C ΜΕ ΑΥΤΟΝ.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα κ παλι. σας εχω ζαλισει αλλα μαλλον τινω να πω οτι ειναι λαθος οι μετρισης απο καμια 4αρια προγραμματα μετρισης θερμοκρασιον. ειναι δυνατον να παιζει 70-72 βαθμους κ να βαζω το χερι ακριβος εκει οπου ξεκιναει η ψυκτρα την επαφη με τον cpu κ να ειναι ελαφρος ζεστο??? κ το τσιπερ της μαδερμποτ να παιζει 36-40 βαθμους??? (μετριση bios).

εκανα κ αλλες δοκιμες οπωσ να μιοσω στο ελαχιστο τα ρευματα κ εκει αυτο να δειχνει 70 βαθμους, μεχρι κ στα 2,00 ghz υον πηγα εκει η θερμοκρασιες. 

εχει να πει κατι καποιος ειδικος πανο σε αυτο?

Δημοσ.

καλησπερα κ παλι. σας εχω ζαλισει αλλα μαλλον τινω να πω οτι ειναι λαθος οι μετρισης απο καμια 4αρια προγραμματα μετρισης θερμοκρασιον. ειναι δυνατον να παιζει 70-72 βαθμους κ να βαζω το χερι ακριβος εκει οπου ξεκιναει η ψυκτρα την επαφη με τον cpu κ να ειναι ελαφρος ζεστο??? κ το τσιπερ της μαδερμποτ να παιζει 36-40 βαθμους??? (μετριση bios).

εκανα κ αλλες δοκιμες οπωσ να μιοσω στο ελαχιστο τα ρευματα κ εκει αυτο να δειχνει 70 βαθμους, μεχρι κ στα 2,00 ghz υον πηγα εκει η θερμοκρασιες. 

εχει να πει κατι καποιος ειδικος πανο σε αυτο?

70 βαθμους σου δεχνει μεσα στα windows η στο bios?

Δημοσ.

Περα απο το οτι το κουτι ειναι πολυ στεναχωρο και δεν ευνοει καλο airflow ειτε εχεις κακη εγκατασταση της ψυκτρας η ο επεξεργαστης ειναι ελαττωματικος. Μεταχειρισμενο τον αγορασες?Αν ναι,τον ειχες δοκιμασει στο pc του πωλητη να δεις τι θερμοκρασιες ειχε?

Δημοσ.

απο αλλο pc ειναι ναι. οχι δεν εχει δοκιμαστει σε αλλο pc. με πας παλι στο ενδεχομενω να φταιει ο επεξεργαστης. αλλα ειναι δινατον οταν ποιανω στην ενωση της ψυκτρασ με του cpu να μι καιει? κ να γραφει 70 βαθμους ο μετριτης???

Δημοσ.

Μην αγορασεις το Thermaltake κουτι που σου προτεινε ο decentintocerberon στο post 16. Εκανε λαθος, το κουτι αυτο δεν χωραει την ψυκτρα σου!Παιρνει ψυκτρες μεχρι 155mm ενω η ψυκτρα σου ειναι 160,04 με βαση τις πληροφοριες στα site των δυο εταιριων.

Χρειαζεσαι ενα ευρυχωρο κουτι αυτο που εχεις ειναι πολυ μικρο και στεναχωρο. Μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις να σου προτεινουμε.

Φιλε μου δεν αμφισβητω την καλη σου προθεση να βοηθησεις σε καμμια περιπτωση αλλα καλο ειναι να προσεχουμε και να διαβασουμε καλα πριν προτεινουμε κατι σε καποιον. :)

Έχω προτείνει να ξαναβάλει τη zalman σε προηγούμενο σχόλιο για συναισθηματικούς λόγους και γιατί ψύχει καλύτερα το mainboard :-)

Καλή συνέχεια

Δημοσ.

Πολλά cpu της τότε εποχής είχαν κολλημένους αισθητηρες θερμοκρασίας. ΔΛΔ εσένα μπορεί να είναι στους 40 βαθμούς αλλά να σου λέει 70. Ηταν  bug. Μόνο όταν ξεπεράσεις τους βαθμούς του bug θα σου δείξει άλλη ένδειξη. 

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οχι οτι ειχα καποιο θεμα με το τερατακι το παλιο αλλα ειναι καιρος να παω σε κατι νεο!~ προχωρισα λοιπον στην παρακατω αναβαθμιση. κρατισα καρτα γραφικων (saphaire r9 270x 4gb) σκλιρουσ κλπ. κ αλαζω κ κουτι! πως βλεπετε την επιλογη? 

http://www.asrock.com/mb/intel/Fatal1ty%20Z170%20Gaming%20K4/

http://ark.intel.com/products/90730/Intel-Pentium-Processor-G4500-3M-Cache-3_50-GHz

http://www.skroutz.gr/s/6524187/Corsair-Value-Select-8GB-DDR4-2133MHz-CMV8GX4M1A2133C15.html

Δημοσ.

Γιατί με τόσα χρήματα μητρική? Αν έχεις στο νου σου για καλύτερο επεξεργαστή για oc ναι να το δεχτώ διαφορετικά πάνε σε μια πιο φθηνή. Άντε μια Η170 ή Β150.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...