Yamahaf1zr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Βγάζει 17ωρες sot? Είστε σίγουροι γι αυτό που λέτε;
Chocobo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 θα το εχω στα χερια μου μεσα στη βδομαδα μαζι με εναν φικο μου οποτε θα κανω μια καλη εκτιμηση της αυτονομιας.
AlienTechGR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 17 ώρες SOT, ούτε με μπαταρία αυτοκινήτου δε πρόκειται να βγάζει.
Yamahaf1zr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Φίλε μου και εγώ αυτό διάβασα ποιο πάνω και έπαθα πλάκα, περιμένω τα παλικάρια να μου πουν
chios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Από φίλο που το έχει 8-9 ώρες βγάζει με χαλαρή χρήση τον πάει περίπου 4 μέρες. Το τηλέφωνο απλά δεν υπάρχει σε αυτά τα λεφτά είναι διαμάντι.
George Xak Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 εχει προβλημα το GPS του redmi 3s... Δε θα μπορεις να παιξεις Pokemon Go
Chocobo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 εχει προβλημα το GPS του redmi 3s... Δε θα μπορεις να παιξεις Pokemon Go 5μιση ώρες ασταμάτητα σήμερα.Δεν είχα ούτε ένα θέμα με gps. Πάμε παρακάτω.5μιση γεμάτες ώρες με 78% μπαταρία.Παράλληλα είχα viber,messenger.Απο τις 19:00 μέχρι κοντά 21:00 είχα φωτισμό στο μισό.Μετά το κατέβασα τέρμα μιας και φαινόταν καθαρά η οθόνη.Το τελευταίο δύωρο έκανα και hotspot σε φιλαράκι.Φορούσα ακουστικά. Με 100% μπαταρία βγάζει 7ωρο σίγουρα. Λογικά σε μέρες χωρίς gaming κρατάει άνετα 2 φούλ 24ωρα. 1
afairesths Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 5μιση ώρες ασταμάτητα σήμερα.Δεν είχα ούτε ένα θέμα με gps. Πάμε παρακάτω.5μιση γεμάτες ώρες με 78% μπαταρία.Παράλληλα είχα viber,messenger.Απο τις 19:00 μέχρι κοντά 21:00 είχα φωτισμό στο μισό.Μετά το κατέβασα τέρμα μιας και φαινόταν καθαρά η οθόνη.Το τελευταίο δύωρο έκανα και hotspot σε φιλαράκι.Φορούσα ακουστικά. Με 100% μπαταρία βγάζει 7ωρο σίγουρα. Λογικά σε μέρες χωρίς gaming κρατάει άνετα 2 φούλ 24ωρα. μια χαρα, πηρες το 16αρι ; αν ναι ποσο ελευθερος χωρος σου εμεινε ;φυσικα θα του κατσω μια 64καρτα μνημη , εγω το πηρα απο το geekbuying , οποτε υπομονη 20-25μερες
Chocobo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 μια χαρα, πηρες το 16αρι ; αν ναι ποσο ελευθερος χωρος σου εμεινε ;φυσικα θα του κατσω μια 64καρτα μνημη , εγω το πηρα απο το geekbuying , οποτε υπομονη 20-25μερες Εγώ το πήρα απο ένα παιδί εδώ σφραγισμένο ένα 20ρι περισσότερο.10gb έχει διαθέσημα περίπου. Τώρα έχω 8.2 μετά απο όλες τις εφαρμογές που έβαλα. Αν χρειαστεί στο μέλλον να βάλω θα βάλω και γω αν και ακόμα και με το moto g 8gb δεν είχα θέματα μνήμης.(Ειλικρινά δεν ξέρω με τι γεμίζεται ρε παιδιά τα κινητά σας και δεν σασ φτάνουν) Κατά τα άλλα λίγο φτηνιάρικο ποιοτικά.Δεν το νιώθω πολύ καλά στο χέρι λές και θα σπάσει είναι αν πέσει μια φορά κάτω. Οπότε υπομονή και γω 20 μέρες να φτάσει και θήκη και tempered glass. 1
afairesths Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μια χαρα ειμαι καλυμμενος με 10gb απο θηκη εγω του πηρα μια TPU που ειχα και στο redmi note 2 , πολυ ανθεκτικη θηκη 1
Chocobo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μια χαρα ειμαι καλυμμενος με 10gb απο θηκη εγω του πηρα μια TPU που ειχα και στο redmi note 2 , πολυ ανθεκτικη θηκη Ωραία φαίνεται.τι αναμονή έχει το gearbest.? γιατί τώρα θα κάνω την παραγγελία θήκης , γυαλιού κ.α απο banggood και τίποτα απο αυτά υπάρχει σε Ευρωπαικές αποθήκες.
afairesths Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Στις 2 τελευταιες μου παραγγελιες που τις στειλαν με Netherlands Post εκαναν 20μερες περιπου +/-2. Απο εκει παραγγειλα και tempered glass 1
Chocobo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Στις 2 τελευταιες μου παραγγελιες που τις στειλαν με Netherlands Post εκαναν 20μερες περιπου +/-2. Απο εκει παραγγειλα και tempered glass Α τα ίδια περίπου δηλαδή.Φτηνό αυτό το tempered.Καλό είναι.? Μπορώ να αγοράσω απο gearbest μέσω κάρτας ή θέλω paypal/revolut.?
afairesths Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Α τα ίδια περίπου δηλαδή.Φτηνό αυτό το tempered.Καλό είναι.? Μπορώ να αγοράσω απο gearbest μέσω κάρτας ή θέλω paypal/revolut.? Δυστυχως θελει revolut ,αλλα απο οτι εχω διαβασει εδω "μεσα" στο banggood περνανε οι "Ελληνικες" καρτες , και εχει ποιο φτηνη εχει την θηκη και εχει και tempered glass
Chocobo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δυστυχως θελει revolut ,αλλα απο οτι εχω διαβασει εδω "μεσα" στο banggood περνανε οι "Ελληνικες" καρτες , και εχει ποιο φτηνη εχει την θηκη και εχει και tempered glass ακριβώς αυτά κοιτούσα το απόγευμα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το tempered glass του 1.50 ευρώ είναι όντως tempered glass.Μην είνια καμμιά ζελατίνα φοβάμαι. Ναι banggood απευθείας με κάρτα αγοράζω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα