GrandGamer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά, Δε διαβάζετε το άρθρο Αν χρειαστεί καντε search Ctrl-f είναι στην MS (edge-explorer) Δεν είναι στο σχεδιάγραμμα αλλά ούτε αναφέρονται πιο κάτω ως αυτούσια DBMS. Μόνο αναφέρονται ως υποστηριζόμενες τεχνολογίες από άλλα συστήματα εταιριών.
Ghost_Rider Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Τελικα δωσαν παραταση; Θα μας τρελανεις μωρε? ασφαλως και οχι!
GrandGamer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Θα μας τρελανεις μωρε? ασφαλως και οχι! Δεν έδωσαν "παράταση" αλλά έδωσαν τσάμπα update για τους ανάπηρους χωρίς έλεγχο. 1
Jophiel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Αυτό λέγεται "ανεπίσημη παράταση επ' αόριστον". Με αυτό τον τροπο η "δωρεάν" αναβάθμιση είναι για όσο θελήσουν....
gnsX Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Σε λίγο θα πληρώνει μπας και τα βάλεις, κρατατε γερά 1
orck Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ουσιαστικα δωσαν παραταση. Οταν ξεκουτιανω εντελως θα βαλω Windows 10, νομιζω οτι η MS τρολαρει τον ευατο της. 1
sabrewulf Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Τα οποία ανέφερα στα επόμενα post μου. Επίσης όποιος ενεργοποιεί πλέον Windows με crack είναι απλά ανόητος αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάνει το PC zombie. Γενικά "crack" για Windows και Office δεν κάνεις, κάνεις άλλα πράματα. σοβαρα μιλας τωρα?εσυ εισαι ο μκοναδικος εξυπνος και οι υπολοιποι οι ανοητοι.ο υπολογιστης μου τρεχει μια χαρα με κρακαρισμενα windows .τρεχω photoshop corel draw ανοιγω αρχεια raw αβερτα χωρις κανενα απολυτως κολλημα.ακομα και το office μια χαρα κανει ολες τις λειτουργιες
GrandGamer Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 σοβαρα μιλας τωρα?εσυ εισαι ο μκοναδικος εξυπνος και οι υπολοιποι οι ανοητοι.ο υπολογιστης μου τρεχει μια χαρα με κρακαρισμενα windows .τρεχω photoshop corel draw ανοιγω αρχεια raw αβερτα χωρις κανενα απολυτως κολλημα.ακομα και το office μια χαρα κανει ολες τις λειτουργιες Και είσαι πολύ σίγουρος ότι το PC σου δεν είναι μέρος botnet ε;
ketixar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Αν κάνω αναβάθμιση απο windows 7 σε windows 10 και μετά θελήσω να κάνω format και να περάσω απευθείας τα windows 10, θα είναι ενεργοποιημένα; Και μια άλλη ερώτηση, τα windows 7 πριν την αναβάθμιση πρέπει να είναι ενεργοποιημένα, πρέπει να έχω κλειδί ή δεν είναι απαραίτητο;
Bourdoulas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Ναι θα είναι ενεργοποιημένα (αρκεί να είναι ο ίδιος υπολογιστής/hardware). Τα 7 δεν χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένα απ' όσο θυμάμαι.
ketixar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Ναι θα είναι ενεργοποιημένα (αρκεί να είναι ο ίδιος υπολογιστής/hardware). Τα 7 δεν χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένα απ' όσο θυμάμαι. Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά στο διαδίκτυο διαβάζω ότι χρειάζεται να έχεις και το κλειδί των windows 7. Μάλλον θα χρειαστεί δοκιμή...
TheELF Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Ναι θα είναι ενεργοποιημένα (αρκεί να είναι ο ίδιος υπολογιστής/hardware). Τα 7 δεν χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένα απ' όσο θυμάμαι. Αν ήταν έτσι τώρα όλοι μας θα είχαμε γνήσια win10...αν δεν είναι ενεργοποιημένα τα 7 θα μπουν και τα 10 σαν μη ενεργοποιημένα. Αν συνδέσεις τα win10 με τον λογαριασμό σου τότε μπορείς να τα ξαναπεράσεις σε νεο μηχάνημα και με τον ίδιο λογαριασμό θα είναι αυτόματα ενεργοποιημένα.
jack124 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δεν χρειάζεται λογαριασμούς και ιστορίες Απλά έχεις ενεργοποιημένα Windows 7 παίρνεις ενεργοποιημένα 10 μετά το φορμάτ συνδέεις τον υπολογιστή στο ίντερνετ και τέλος ενεργοποιήθηκαν εγώ δεν τα έχει συνδέσει με λογαριασμό τα Windows 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα