Προς το περιεχόμενο

Blue screen of death..BSOD...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορείς να συνδεθείς στα windows, start+r, πατάς msconfig και στο πάνελ επιλέγεις safe boot. Restart και είσαι σε safe mode. Κάνεις την ίδια διαδικασία για να το επαναφέρεις σε normal mode.

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπέρα,

και το whocrashed δωρεαν μπορει να σε βοηθησει να διαβασεις τα minidump αρχεια και να κατευθυνθεις που να ψαξεις..

Επισκέπτης
Δημοσ.

αποσυνδεσε το/τους δισκους και ενεργοποιησε το να δεις..

αλλιως δοκιμασε τις μνημες συνηθως απο αυτα ειναι αν οχι κατι αλλο

Δημοσ.

Από την μπλε οθόνη φθασαμε στο να μην ανοίγει το pc?

Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό και άλλες μνήμες.

Ποιο είναι το σύστημά σου?

Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοίγω  θέμα καινούριο,  εχτές εκεί που άκουγα μουσική ξαφνικά μαύρισε η οθόνη και μετά κρασαρε, είναι ότι χειρότερο  να γίνεται αυτό, δηλαδή ενώ ακούς την μουσική από τα ακουστικά να κρασαρει, το περίεργο είναι όμως ότι όταν έκανα restart το ηχείο δεν έκανε κανένα μπιπ, και ο υπολογιστής έσβησε και ξανά άναψε από μόνος του, η θερμοκρασία cpu ήταν στους 40 βαθμούς κάρτα γραφικών και αυτή 40 οι τάσεις του τροφοδοτικού είναι καλές,  αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί δεν έγραψε κάτι στο blue screen view έχω windows 10 και με έκανε εντύπωση, δεν θα έπρεπε να γράψει κάτι εκεί στο αρχείο  συστήματος;  και τι κούφο ήταν αυτό;

Επισκέπτης
Δημοσ.

μηπως ειναι απενεργοποιημενα?

Δημοσ.

Όχι μπλε οθόνη δεν έβγαλε καν, πολύ περίεργο, πάντως είχα βάλει τις επιλογές να γραφτεί το συμβάν στο αρχείο καταγραφής, και μια άλλη που είχε ότι αν παγώσει να μην κάνει επανεκκίνηση, τις είχα βάλει εγώ από την αρχή αυτές τις επιλογές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...