Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα έναν πλήρως καινούριο Ή/Υ, έκανα μέσω του bios menu raid0 τους δύο μου καινούριους SSD και όταν πάω να κάνω το κλασικό format σε w7, δεν μου εμφανίζει το σκληρό δίσκο που έχει γίνει raid κανονικά όπως ούτε στο boot menu. Όταν πάω να κάνω το format μου εμφανίζει απλά ένα παράθυρο και δεν ξέρω πως να προχωρήσω από εκεί και πέρα.

Τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να κάνω format στους σκληρούς που έχουν γίνει raid;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Πολυ πιθανο να πρεπει να φορτωσεις τους drivers του raid controller στο setup για να μπορεσει να δει τον raid0-δισκο.

Τσεκαρε στο σαιτ του κατασκευαστη (της μητρικης) στους drivers αν εχει τιποτα σχετικο..κατεβασε τους πετα τους σε ενα usb και την ωρα του setup νομιζω εχει καποια επιλογη για να φορτωνεις εξτρα οδηγους...

Λογικα θα παιξει ετσι.

Δημοσ.

Η μητρική μου είναι η Asus Z170-A. Να φανταστώ οι drivers που πρέπει να κατεβάσω είναι στο sata το "Intel® AHCI/RAID Driver";

Ναι , μαλλον , δεν βλεπω κατι αλλο σχετικο..πετα τους σε ενα στικακι και φορτωσε τους την ωρα του setup οταν σου δινεται η δυνατοτητα ...συνηθως στην οθονη που διαλεγεις δισκο εγκαταστασης αν θυμαμαι καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...