Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως φιλε μου οντως πριν κανει κοιλια στο πενθυμερο το downloading οντως κατεβαζει 1.1 1.2mbps/sec συμφωνα με το ftp τους

Δημοσ.

Ναι δοκιμασα κ εκανε τα ιδια.... με αυτο zte που δινουν δοκιμασα κ γι αυτο εβαλα το thomson.... ηταν με καλυτερη ταχυτητα κ πιο σταθερο

Δημοσ.

Τωρα καθε 4-5 μερες αν οχι και νωριτερα θελει restart το ρουτερ γτ απο 1.1 1.2 mb downloading το δευτερολεπτο πεφτει στα 100 200 kilobyte κ οπως καταλαβαινεις οχι απλα με χουν φτασει στα ορια μ 2 μηνων συνδεση και εχω παρει την κωλο forthnet 400 φορες! Δεν ξερω αν αλλαξω το thomson με αγοραστο ρουτερ κ δω διαφορα αλλα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τους πεταξω εξω κ να βαλω οτε

Δημοσ.

φίλε δοκίμασε με πολλά πριν αγοράσεις και δες δοκίμασε και αν θές κάνε τραμπα δόσε το δικό σου σε ένα φίλο σου και πάρε το δικό του να δείς εκει τι θα κάνει γιατι αν εκεί είναι οκ φταίει η εταιρία αν κάνει τα ίδια φταίει το ρουτερ

• Moderators
Δημοσ.

Όπως είπα πιο πάνω η γραμμή μαζεύει πολλά error πολύ πιθανό για αυτό μετά από μερικές μέρες αρχίζει και σέρνεται, κάνε 1 φορά στις 2 μέρες ένα restart το modem και δες πως τα πάει

Δημοσ.

Παιδιά εγώ από το 11 που είμαι στην forthnet και αυτό είναι το τρίτο σπίτι που άλλαζω πάντα ή ταχύτητα είναι στα ίδια επίπεδα στα 12 mbps σε διαφορετικές περιοχές τα σπίτια...ούτε 1 mbps πάνω ή κάτω.Γινεται να δω αν είναι κλειδωμένο επίτηδες από αυτούς.?

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά εγώ από το 11 που είμαι στην forthnet και αυτό είναι το τρίτο σπίτι που άλλαζω πάντα ή ταχύτητα είναι στα ίδια επίπεδα στα 12 mbps σε διαφορετικές περιοχές τα σπίτια...ούτε 1 mbps πάνω ή κάτω.Γινεται να δω αν είναι κλειδωμένο επίτηδες από αυτούς.?

Εχεις κρατησει στατιστικα απο τις γραμμες?

αν δεν εχεις το Attenuation δεν μπορουμε να ξερουμε , αν απλα ετυχε η παιζει κατι αλλο

Δημοσ.

όπως γράφτηκε και παραπάνω,χωρίς στατιστικά γραμμής δεν μπορεί κανείς να σου πει.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να ειναι τερματισμένη η περιοχή και να μην μπορεί να ανέβει παραπάνω η ταχύτητα αν τα σπιτια που άλλαξες ειναι κοντά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...