NickGSR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Παντως φιλε μου οντως πριν κανει κοιλια στο πενθυμερο το downloading οντως κατεβαζει 1.1 1.2mbps/sec συμφωνα με το ftp τους
NickGSR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ναι δοκιμασα κ εκανε τα ιδια.... με αυτο zte που δινουν δοκιμασα κ γι αυτο εβαλα το thomson.... ηταν με καλυτερη ταχυτητα κ πιο σταθερο
NickGSR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Τωρα καθε 4-5 μερες αν οχι και νωριτερα θελει restart το ρουτερ γτ απο 1.1 1.2 mb downloading το δευτερολεπτο πεφτει στα 100 200 kilobyte κ οπως καταλαβαινεις οχι απλα με χουν φτασει στα ορια μ 2 μηνων συνδεση και εχω παρει την κωλο forthnet 400 φορες! Δεν ξερω αν αλλαξω το thomson με αγοραστο ρουτερ κ δω διαφορα αλλα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τους πεταξω εξω κ να βαλω οτε
bill2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 φίλε δοκίμασε με πολλά πριν αγοράσεις και δες δοκίμασε και αν θές κάνε τραμπα δόσε το δικό σου σε ένα φίλο σου και πάρε το δικό του να δείς εκει τι θα κάνει γιατι αν εκεί είναι οκ φταίει η εταιρία αν κάνει τα ίδια φταίει το ρουτερ
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Όπως είπα πιο πάνω η γραμμή μαζεύει πολλά error πολύ πιθανό για αυτό μετά από μερικές μέρες αρχίζει και σέρνεται, κάνε 1 φορά στις 2 μέρες ένα restart το modem και δες πως τα πάει
giannisag17 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Παιδιά εγώ από το 11 που είμαι στην forthnet και αυτό είναι το τρίτο σπίτι που άλλαζω πάντα ή ταχύτητα είναι στα ίδια επίπεδα στα 12 mbps σε διαφορετικές περιοχές τα σπίτια...ούτε 1 mbps πάνω ή κάτω.Γινεται να δω αν είναι κλειδωμένο επίτηδες από αυτούς.?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Παιδιά εγώ από το 11 που είμαι στην forthnet και αυτό είναι το τρίτο σπίτι που άλλαζω πάντα ή ταχύτητα είναι στα ίδια επίπεδα στα 12 mbps σε διαφορετικές περιοχές τα σπίτια...ούτε 1 mbps πάνω ή κάτω.Γινεται να δω αν είναι κλειδωμένο επίτηδες από αυτούς.? Εχεις κρατησει στατιστικα απο τις γραμμες? αν δεν εχεις το Attenuation δεν μπορουμε να ξερουμε , αν απλα ετυχε η παιζει κατι αλλο
Xristaras12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Παιδιά εγώ από το 11 που είμαι στην forthnet και αυτό είναι το τρίτο σπίτι που άλλαζω πάντα ή ταχύτητα είναι στα ίδια επίπεδα στα 12 mbps σε διαφορετικές περιοχές τα σπίτια...ούτε 1 mbps πάνω ή κάτω.Γινεται να δω αν είναι κλειδωμένο επίτηδες από αυτούς.? όπως γράφτηκε και παραπάνω,χωρίς στατιστικά γραμμής δεν μπορεί κανείς να σου πει. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να ειναι τερματισμένη η περιοχή και να μην μπορεί να ανέβει παραπάνω η ταχύτητα αν τα σπιτια που άλλαξες ειναι κοντά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα