NickGSR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια! Απευθυνομαι σε εσας γτ νομιζω οτι ισως μονο μαζι σας μπορω να βγαλω ακρη.... Ο γολγοθας ξεκινησε στης 6/6/16! Εκανα νεα συνδεση στην "κυρια" forthnet αγοραζοντας ενα start pack που περιλαμβανε κ nova.... Ολα ηταν υπεροχα ο τεχνικος συνεργασιμος κ προθυμος μεχρι την ωρα π συνδεσαμε το ρουτερ! Συγχρονιζε το ρουτερ στα 10+ mbps το θεμα ηταν οτι το παιδι οπως κ εγω παρατηρουσαμε πολυ χαμηλη αποκριση σε οτι site κ αν πληκτρολογουσαμε! Ξαφνικα ξεπηρε κ φανηκε να δουλευει κανονικα! Εφυγε ο τεχνικος κ εγω πασυχαρος με το νεο ιντερνετ! Αμ δε! 2 ωρες μετα εντοπισα απο τορεντς στον σταθερο κ απο το κινητο στο γκουγκλ μαρκετ οτι ειχα downloading 50-80 kilobytes/sec! Ετσι περνω το τεχνικο τμημα κ κανουν ρυθμισεις δοκιμαζουν απο δω δοκιμαζουν απο κει τπτ! 2 ωρες μετρημενες με το τηλ στο αυτι κ ομως πουθενα φως.... Το δινουν νεα βλαβη κ την επομενη ερχεται τεχνικος γτ θεωρησαν οτι εφταιγε το ρουτερ (zte zxhn h108n) το τελευταιο που δινει η εταιρια! Καρφωνει ενα siemens λοιπον ουτε καν ασυρματο σχεδον 8ετιας παιζει κανονικα κ κατεβαζει 1.10 mbps! Λεω αυτο ηταν! Μου γραφει 1 χαρτι κ παραλαμβανω νεο ρουτερ.... πασυχαρος παλι σπτ που θα λαβει το προβλημα τελος κουμπωνω το νεο zte! Αμ δε και παλι.... τα ιδια κ χειροτερα! Ξανα τηλ ξανα τεστ ξαναδινουν βλαβη κ ξαναρχετε τεχνικος μετα απο 1 βδομαδα γειωματος οτι το επεξεργαζοντε να δουν αν θα μεταβουν στο Α.Κ. τελικα μετα απο 1 καλο τηλεφωνικο "στολισμα" ερχετε ο τεχνικος βαζει 1 λαπτοπ στην χωνευτη του ΟΤΕ για να δει κ καλα οτι δεν φταιει το σπιτι πραγμα που ημουν σιγουρος οτι δεν επαιζε γτ πριν υπηρχε συνδεση cyta κ ολα ηταν αψογα! Με τα πολλα του λενε αφου συνδεσε τα καλωδια κατευθειαν στον οτε κ πηρε πουλο κ κατεβαζε παλι 50 kilo/sec να κανει προσομειωση στο ΑΚ κ αν εκει παιζει σωστα που εγω πιστευα κατα 95% οτι εκει θα επαιζε να δωσουν την βλαβη για να αλλαξει ο οτε γραμμη! Τελικα στο ΑΚ ηταν ολα οκ κ ο Οτε αλλαξε γραμμη φερνοντας το downloading στο 1.10 1.20 mbps/sec προεκειψε ομως κατι αλλο.... καταρχην εβγαλα το zte που δινει η forthnet γτ ειναι 1 φολα κ μιση εβαλα ενα thomson 585 v8 γτ κ πιο σταθερο ηταν κ συγχρωνιζε 12-13 mbps σε σχεση με τα 9 του zte, αλλα παρατηρω οτι καθε 5-6 μερες πρεπει να του κανω restart γτ η ταχυτητα κατεβασματος παλι πεφτει σε 200-300 kilo/sec! Εχει καταντησει κουραστηκο.... μηπως να παρω 1 αγοραστο ρουτερ? Linksys ελεγα! Η δεν φταιει τοσο το ρουτερ για την πτωση του downloading κ ειναι καθαρα θεμα παροχου? Εχω απελπιστει ερχονται στιγμες που ουτε τα μειλ μ δεν μπορω να δω! Ελπιζω στα φωτα σας! Υ.Γ. τηλ συσκευες δεν υπαρχουν ουτε σπλιτερ η φιλτρα η συναγερμος! Οπως κ τα 3 pc που διαθετω δεν εχουν ιους η τεχνικα προβληματα σε καρτες δικτυου
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 οι ταχύτητες που αναφέρεις ειναι ενσύρματα η ασύρματα;
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 αν συνδεθείς στο μόντεμ παρέχονται κάποια στατιστικά της γραμμής. Αυτά τι αναγράφουν; έχεις αποσυνδέσεις; κοίταξε μήπως γεμίζει με errors η γραμμή και γι αυτό έχεις χαμηλές ταχύτητες,σε διαφορετική φάση μπορεί να έχει γεμίσει η περιοχή απο συνδέσεις και να μην αντέχει άλλο οπότε τις ώρες αιχμής δεν μπορεί κανεις να κάνει κάτι.
bill2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 το καλώδιο πρέπει να είναι μέχρι 1.5 μέτρο απο τη πρίζα και αν το έχεις με σπλίτερ βάλτο απευθείας
NickGSR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Errors δεν εχει θα βαλω τα στατιστικα μολις παω σπτ ουτε αποσυνδεσεις εχω! το ρουτερ ειναι στους 50ποντους απο την πριζα κ σπλιτερ η φιλτρα δεν υπαρχουν
NickGSR Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 αυτα τα stats δεν θελουμε συγνωμη για την καθυστερηση...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 αυτα τα stats δεν θελουμε συγνωμη για την καθυστερηση...Για 9 λεπτά έχεις αρκετά error
NickGSR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Επισης προχτες που τους πηρα τηλεφωνο για να τους αναφερω οτι καθε 5 μερες περιπου ισως κ νωριτερα πεφτει η ταχ. του download εκανε αυτος της φορθνετ κατι τεστ κ ενω με διαβεβαιωσε οτι δεν πειραξε τπτ στην γραμμη μονο οτι την επανεκκινησε, απο τοτε το ρουτερ συγχρονιζει χαμηλοτερα.... υπαρχει περιπτωση να εχουν μεινει ρυθμισεις στην γραμμη μου απο τοτε που ειχα το πιο σοβαρο προβλημα πριν αλλαξει ο οτε την γραμμη η στην επανεκκινηση παει στο default
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 αν το snr είναι ψηλότερο,ίσως το εβαλε για σταθερότερη γραμμή. αν οχι μπορεί να έχει μπεί "κόφτης" στην ταχύτητα ναι. ήμουν με κόφτη στα 12Μbit για πολύ καιρό μέχρι να μάθω τι σημαίνουν τα στατιστικά της γραμμής,εδώ και χρόνια είμαι στα 16-17 αναλόγως τα κέφια. Πάντως τα νούμερα που δείχνεις θα έπρεπε να έχεις 900ΚΒ/s κατέβασμα άνετα,ίσως και 1ΜΒ/s. Επειδή με την εξυπηρέηση ακρη δεν θα βγάλεις,στείλε ενα mail παραπόνων στο [email protected] και γράψε τι συμβαινει. Θα σε πάρουν τηλέφωνο 100% και μάλλον θα λυθεί και το θέμα σου. επίσης με το 585 Πάνω στη γραμμή κάνε και αυτό να δουμε τι θα βγάλει http://www.adslgr.com/forum/threads/479276-DMT-TOOL-V7-35-K-THOMSON-TG585-V8
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Επισης προχτες που τους πηρα τηλεφωνο για να τους αναφερω οτι καθε 5 μερες περιπου ισως κ νωριτερα πεφτει η ταχ. του download εκανε αυτος της φορθνετ κατι τεστ κ ενω με διαβεβαιωσε οτι δεν πειραξε τπτ στην γραμμη μονο οτι την επανεκκινησε, απο τοτε το ρουτερ συγχρονιζει χαμηλοτερα.... υπαρχει περιπτωση να εχουν μεινει ρυθμισεις στην γραμμη μου απο τοτε που ειχα το πιο σοβαρο προβλημα πριν αλλαξει ο οτε την γραμμη η στην επανεκκινηση παει στο defaultΑν τους είπες ότι έχεις αποσυνδεσεις μάλλον ανέβασαν το snr συνήθως η forthnet δίνει 6 στην εικόνα πάνω βλέπω είσαι με 8, πάρε τηλέφωνο και ζητά να σε ξανά βάλουν σε 6αρι snr, Στην τηλεφωνική υποστήριξη είναι σε ποιον θα πέσεις εγώ πήρα ζήτησα FAST path οκ μου λέει θα ενημερωθείς με SMS μόλις ενεργοποιηθεί, μετά από λίγο πέφτει τι ίντερνετ και ξαφνικά βλέπω ότι από 9 συγχρονίζει στα 3 (κοιτάω στατιστικά βλέπω ότι όχι μόνο FAST path δεν έβαλε αλλά με πήγε και snr 11, τηλέφωνο στα καπάκια ρε παιδιά τι γίνεται FAST path ζήτησα ο κύριος τάδε ενώ είπε ότι το έκανε μου πήγε snr από 6 σε 11, η απάντηση ήταν ότι είδαν ότι η γραμμή έχει αποσυνδεσεις (πριν πέσει το ίντερνετ είχα up time 18 μέρες) και έτσι ο υπάλληλος αποφάσισε ότι δεν μπορεί να μου δώσει FAST path αλλά απλά ανέβασε το snr για να έχω σταθερή γραμμή
NickGSR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Πωπω ρε πουστη μου ζωα! Αυτο φοβαμαι κ εγω οτι μαλλον εχουν λειτουργησει αυτοβουλα κ κατι εχουν κανει..... γμτ..... επισης στο υπνοδωματιο θελω να βαλω μια ασυρμ σησκευη τηλεφωνου.... να την βαλω με φιλτρο η οχι? Με φιλτρο καλυτερα ε? Θα χω θεματα? Θα τους καλεσω να δω αλλα αφου δοκιμασω κ οτι λεει παραπανω ο φιλος "xristaras" αν το snr είναι ψηλότερο,ίσως το εβαλε για σταθερότερη γραμμή. αν οχι μπορεί να έχει μπεί "κόφτης" στην ταχύτητα ναι. ήμουν με κόφτη στα 12Μbit για πολύ καιρό μέχρι να μάθω τι σημαίνουν τα στατιστικά της γραμμής,εδώ και χρόνια είμαι στα 16-17 αναλόγως τα κέφια. Πάντως τα νούμερα που δείχνεις θα έπρεπε να έχεις 900ΚΒ/s κατέβασμα άνετα,ίσως και 1ΜΒ/s. Επειδή με την εξυπηρέηση ακρη δεν θα βγάλεις,στείλε ενα mail παραπόνων στο [email protected] και γράψε τι συμβαινει. Θα σε πάρουν τηλέφωνο 100% και μάλλον θα λυθεί και το θέμα σου. επίσης με το 585 Πάνω στη γραμμή κάνε και αυτό να δουμε τι θα βγάλει http://www.adslgr.com/forum/threads/479276-DMT-TOOL-V7-35-K-THOMSON-TG585-V8
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Πωπω ρε πουστη μου ζωα! Αυτο φοβαμαι κ εγω οτι μαλλον εχουν λειτουργησει αυτοβουλα κ κατι εχουν κανει..... γμτ..... επισης στο υπνοδωματιο θελω να βαλω μια ασυρμ σησκευη τηλεφωνου.... να την βαλω με φιλτρο η οχι? Με φιλτρο καλυτερα ε? Θα χω θεματα? Θα τους καλεσω να δω αλλα αφου δοκιμασω κ οτι λεει παραπανω ο φιλος "xristaras" με φίλτρο φυσικά,θα έχεις προβλήματα χωρις αν είχες κάποιο αλλο μόντεμ που να παίζει με DMT tool ίσως να έδινε περισσότερες πληροφορίες για τα errors/γραφήματα της γραμμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα