christina_ck22 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Καλησπερα. Προσπαθω να κανω hard reset σε κινητο μαρκας Wiko με λογισμικο android συμφωνα με αυτες τις οδηγιες http://www.hardreset.info/devices/wiko/wiko-wax/ αλλα κατι γινεται λαθος και απο ενα σημειο και μετα μου λεει "καμια εντολη". Ξερει καποιος ενα προγραμμα, με το οποιο να μπορω να κανω hard reset σε android απο υπολογιστη;
makfil Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Χριστίνα, ξαφνιάστηκα διαβάζοντας το ενημερωτικό μήνυμα για το post σου, βλέποντας ότι συμφορουμίτισα έχει ένα μοντέλο της Wiko. Έχω το Darkmoon από τον ΙΑΝ 2014 και τα κατάφερνε μια χαρά, εκτός από τη μικρή ram του 1GB, μέχρι που πήρα άλλο με 3GB. Καλή συνέχεια με το Wax.
christina_ck22 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Χριστίνα, ξαφνιάστηκα διαβάζοντας το ενημερωτικό μήνυμα για το post σου, βλέποντας ότι συμφορουμίτισα έχει ένα μοντέλο της Wiko. Έχω το Darkmoon από τον ΙΑΝ 2014 και τα κατάφερνε μια χαρά, εκτός από τη μικρή ram του 1GB, μέχρι που πήρα άλλο με 3GB. Καλή συνέχεια με το Wax. Καλησπέρα!! Δεν είναι δικό μου είναι μιας γνωστής μου για αυτό δεν μπορώ να το χειριστώ πλήρως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα