Προς το περιεχόμενο

z5 compact η xperia xa?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητο μου ειχε προβλημα το εστειλα για επισκευη και τελικα δεν μπορει να επισκευαστει. Αρχισα να κοιταω για καινουριο κινητο. Ειμαι αναμεσα στο z5 compact λογω της 4.6" οθονης και το xperia xa. Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να ειναι καλη η καμερα (τουλαχιστον 13 ΜP), να ειναι γρηγορο, θα ηταν και καλο να παιρνει συχνα ενημερωσεις αν ειναι δυνατο και να εχει μεγαλη διαρκεια μπαταριας. Πιο θα προτεινατε απο τα δυο κινητα? Αν εχετε αλλες προτασεις για κινητα με τετοια χαρακτηριστικα θα ηθελα να τις ακουσω. Η οθονη θα ηταν προτιμοτερο να ειναι μεταξυ 4.5'' και 5'' αν γινεται. Ποια η γνωμη σας?

Δημοσ.

Φιλε μου αφου θες μικρο τηλεφωνο πας για το Z5compact με κλειστα ματια !!

Το μονο αρνητικο που βλεπω (αν το λες αρνητικο) ειναι το χρωμα ..Για να βρεις νορμαλ χρωμα πρεπει να πας στα 390

τα υπολοιπα ειναι coral και κιτρινα..

Το xa ζηταει πολλα γιαυτα που προσφερει..Στα 200 και παλι χλωμο το βλεπω, με τον πολυ καλο ανταγωνισμο που υπαρχει..

Αν θες κατι σε 5,2 υπαρχουν επιλογες να σου πουμε,αλλα αν ειναι μεγαλα για εσενα τοτε Ζ5c

Δημοσ.

Το κινητο μου ειχε προβλημα το εστειλα για επισκευη και τελικα δεν μπορει να επισκευαστει. Αρχισα να κοιταω για καινουριο κινητο. Ειμαι αναμεσα στο z5 compact λογω της 4.6" οθονης και το xperia xa. Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να ειναι καλη η καμερα (τουλαχιστον 13 ΜP), να ειναι γρηγορο, θα ηταν και καλο να παιρνει συχνα ενημερωσεις αν ειναι δυνατο και να εχει μεγαλη διαρκεια μπαταριας. Πιο θα προτεινατε απο τα δυο κινητα? Αν εχετε αλλες προτασεις για κινητα με τετοια χαρακτηριστικα θα ηθελα να τις ακουσω. Η οθονη θα ηταν προτιμοτερο να ειναι μεταξυ 4.5'' και 5'' αν γινεται. Ποια η γνωμη σας?

Θα σου πρότεινα το 5Χ αλλά είναι από τα λίγο μεγάλα 5,2". Σε καλύπτει ομως σε αυτά που ζητάς.

Ανάμεσα στα δύο sony όμως πας μόνο σε z5c.

Δημοσ.

Ακομα δεν μπορω να πω με σιγουρια τι μεγεθος οθονης θα ηθελα αλλα με ενδιαφερει και για 5.2" οχι ομως πιο μεγαλο. Οποτε αν εχετε ιδεες και για 5.2" με ενδιαφερει να τις ακουσω.

Δημοσ.

Στις 5,2 υπαρχει το nexus 5x το οποιο ειναι πολυ δυνατο και αυτο 

Πολυ καλη καμερα επισης (στο αυτοματο ειναι καλυτερο απο το Ζ5c)

Επισης το nexus 5x εχει πιο ελαφρυ λογισμικο,πιο γρηγορες αναβαθμισεις (οχι οτι το Ζ5c εχει κανα βαρυ λογισμικο η οτι αργει πολυ να παρει αναβαθμισεις)

Στο θεμα αυτονομια κερδιζει το Ζ5c,οπως επισης στα στερεοφωνικα ηχεια,στην επεκταση μνημης και στο οτι ειναι αδιαβροχο

Οθονη απο οτι ειχα δει ενα συγκριτικο το nexus εχει πιο φωτεινη 

Το nexus θα ειναι πιο δροσερο σε πολυωρη χρηση 

Το Z5c εχει και ραδιο

Στην τιμη κερδιζει το nexus ..250 με τα 32gb !!

Δες τι σου προσφερει το ενα και τι το αλλο και κρινε μονος σου

Δες τα λιγο σε ενα βιντεακι να δεις ποση διαφορα εχουν στο μεγεθος 

Δημοσ.

Πολυ καλο φαινεται το Nexus 5x. Εψαξα λιγο ακομα και βρηκα και το z3 plus αρκετα καλο. Μεχρι τωρα μπορω να πω οτι ειμαι αναμεσα στο z3 plus και z5 compact. To z3 plus γενικα πως σας φαινεται?

Δημοσ.

μια απορια μονο, γιατι και καλα sony; +1 στο nexus απο εμενα λογω αναβαθμισεων και υποστηριξης απο την google

επισης το ui της σονυ το βαριεσαι πολυ ευκολα, ειχα sony πηρα lg με παρομοια specs και βρηκα την υγεια μου

Δημοσ.

Πολυ καλο φαινεται το Nexus 5x. Εψαξα λιγο ακομα και βρηκα και το z3 plus αρκετα καλο. Μεχρι τωρα μπορω να πω οτι ειμαι αναμεσα στο z3 plus και z5 compact. To z3 plus γενικα πως σας φαινεται?

Δεν θα έχεις εγγύηση με το z3+.

Δημοσ.

Τελικα μαλλον δεν θα παω για το z5 compact και δεν υπαρχει και καποιο αλλο κινητο απο sony που να με ενδιαφερει προς το παρον. Ενδιαφερομαι για samsung κυριως το οποιο να εχει δυνατη μπαταρια, αρκετα καλη καμερα με τουλαχιστον 13 ΜP, οθονη 4.5" εως 5.2" και συχνες ενημερωσεις. Υπαρχει καποιο samsung με τετοια χαρακτηριστικα που να μου προτεινετε?

Δημοσ.

Τελικα μαλλον δεν θα παω για το z5 compact και δεν υπαρχει και καποιο αλλο κινητο απο sony που να με ενδιαφερει προς το παρον. Ενδιαφερομαι για samsung κυριως το οποιο να εχει δυνατη μπαταρια, αρκετα καλη καμερα με τουλαχιστον 13 ΜP, οθονη 4.5" εως 5.2" και συχνες ενημερωσεις. Υπαρχει καποιο samsung με τετοια χαρακτηριστικα που να μου προτεινετε?

galaxy s7 αν και το συχνές ενημερώσεις είναι σχετικό. Μόνο με nexus έχεις συχνή ενημέρωση ουσίας.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας. Τελικα το πιο πιθανο ειναι να παω για το nexus 5x. Φαινεται αρκετα καλο κινητο και παιρνει συχνα ενημερωσεις που ειναι σημαντικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...